• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl huydur ya ?

Benim yengem öyle yaptiginda hosuma gidiyor. Demek aileden görüyor ki bizi.. samimi geliyor bana.
Ama hersey dozunda tabiki. Giyim konusunda kimseyle degis tokus yapmiyorum sevmem..eger isteyen olursa hediye ederim okadar.
Sende sormadan al geriye.. sonucta bir ailesiniz..bu bakis acisi ile yaklasirsan olaya ozaman okadar batmaz.
Ama eger hic hosuna gitmiyorsa en basindan anlat sinirlarini ciz derim. Yoksa böyle daha cok yipranirsin..
Sonucta illa vermek veya paylasmak zorunda degilsin herseyini.
Aile olarak goruyodur olabilir ama esyalarimi aliyo geri vermiyor napiyim zirt pirt yenge sunu ver yenge bunu ver su sende bu sende mi diyim ben utaniyorum esyalarimi isterken habersiz aliyo kullaniyor madem geri koysun zor degil iki metre var odaların arasinda. Abla kardes birbirine bu kadar tahammul etmez. Ben bugune kadar bisey dahi demedim niye habersiz aliyosun gibisinden. Artik soylicem açık açık baska care bırakmıyor.

Direk olarak aldığını bırakırsan tekrar diyebilirsiniz tatlı bir dille. Sizi rahatsız ettiğinin farkında değil bence.
Kilitli kucuk sandık fikride iyiymiş.

Burda bile yazarken cok agresif bir yapiniz oldugu belli.biraz sakin oncelikle.
Cok kasiyorsunuz ortami.yani yengemle aram iyi olsun izinsiz istedigi esyami alsin.heleki ayni evde kalsak kendim derim istedigini al diye
Sukur gorumcelerimde boyle.birdefa kremini kullandim.soyledim.abla ayip ediyorsun istedgini sormadan aldediler.kaldiki maddi durumlarida pek iyi degil.ben boyle dusunuyorum.ve dogru olanda bence dert etmemek olmali.
Neden ayri eve cikmiyor.cidden cok garip?
Sanırım ben anlatamıyorum. Ben erken kalkip gidiyorum o gec kalkiyor hazirlancam o yok bu yok napiyim sabahin korunde kapisina mi dayaniyim ben kendime yakistiramiyorum evet agresifim esyalarimi alsa da geri koysun bari sıkıntı geri koymamasin da ayrica o istedigi herseyi alabilir. Pek giderleri yok ama benim kitaplarim taksitlerim hangi birine yetiseyim acaba. Çıkmak istemiyor bebeği büyütürken annem yardımcı olsun diye kiraya verdiler evlerini.

Direk olarak aldığını bırakırsan tekrar diyebilirsiniz tatlı bir dille. Sizi rahatsız ettiğinin farkında değil bence.
Kilitli kucuk sandık fikride iyiymiş.
Öyle biseyler düşüncem bende.

Burda bile yazarken cok agresif bir yapiniz oldugu belli.biraz sakin oncelikle.
Cok kasiyorsunuz ortami.yani yengemle aram iyi olsun izinsiz istedigi esyami alsin.heleki ayni evde kalsak kendim derim istedigini al diye
Sukur gorumcelerimde boyle.birdefa kremini kullandim.soyledim.abla ayip ediyorsun istedgini sormadan aldediler.kaldiki maddi durumlarida pek iyi degil.ben boyle dusunuyorum.ve dogru olanda bence dert etmemek olmali.
Neden ayri eve cikmiyor.cidden cok garip?
Ayrica sizin olayla bizimki farklı siz bir kere kullanmissiniz soylemissiniz üstelik habersz alip goturme geri getirmeme durumu yok isterseniz bunu gorumcelerinizin esyalarinda deneyerek yapin hala ayni seyi Söyleyecekler mi ben oyle her seyi kiskanan biri değilim ama geri koysa bende kullansam iyi olur dimi.

Ayrica sizin olayla bizimki farklı siz bir kere kullanmissiniz soylemissiniz üstelik habersz alip goturme geri getirmeme durumu yok isterseniz bunu gorumcelerinizin esyalarinda deneyerek yapin hala ayni seyi Söyleyecekler mi ben oyle her seyi kiskanan biri değilim ama geri koysa bende kullansam iyi olur dimi.
Simdi anladim sizi.haklisiniz o zaman.umarim bi orta yol bulursunuz.tek onerim bu olay yuzunden kotu olmamaya calisin olurmu.

Simdi anladim sizi.haklisiniz o zaman.umarim bi orta yol bulursunuz.tek onerim bu olay yuzunden kotu olmamaya calisin olurmu.
Bikac senedir beraberiz ben sesimi cikarmamaya calisiyorum bu konularda allah var oda iyi biri yoksa beraber kalamazdik ayni evde. Bu huyu sıkıntı yaratıyor ama bir krem icin arayi kotu yapmaya değmez zaten. Tesekkur ederim oneriniz icin.

izinsiz eşyalarımın alınmasından ınannılmaz rahatsız duyarım.sız baştan restinizi çekecektniz.sizden çekınmeden alıyor ne ala yaa.okurken sınırlendım.tepkınızı koyun mutlaka.ben yrınızde olsaydım cok sert tepkı wrırdım bır daha ızınsız almaya cesaret edemezdı

bencede odanı kitle en nefret ettiğim şey başkalarının eşyalarımı karıştırması kullanması hele izinsiz çıldırırımm

Niyetim gorumcelik yapmak değil normalde aramız iyidir severim de kendisini ama ben cok utanıyorum isterken kendiliginden gelip verse daha iyi olmaz mi ustelik konu sadece bir krem değil esyalarimin çeyreği ondadir herhalde.
kolayı var sende habersiz gir odasına her şeyi kullan kavgasını ederse yenge şahsıma ait eşyaları kullanıyorum bak farkında mısın bunlar benim ama burda duruyolar ne hikmetse diye.

Odanın kapısını kilitle, ya da evde ufak çaplı da olsa bir ses tonunu yükselterek "Odama benden habersiz kimse girmesin artık, eşyalarımı bulamıyorum, kaybetmek içinde o kadar para vermiyorum ben bunlara!" diye koy tavrını.

sen o rahatlığını en başta vermicektin..biraz ser bir dille uyar..umarım düzelir..çok rahatsız edici bir durum..yada sende onun eşyalarını al ve geri verme bakalım ne yapacak..

Beraber mi yaşıyorsunuz. Yapacak birşey yok durumları yoksa ve siz de kalıyorlarda. Olabillir kıyafet olayından vazgeçmiş zaten sonrasında yaşanan da bir güneş kremi olayı almış sonra vermeyi unutmuş olabilir. Şu kadar paraya aldım da başka param yok almaya da demenize gerek yoktu ezer gibi zaten ne kadar kullanmıştır ki ayrıca kış günü ne güneş kremi kullanması onu da anlamadım ya neyse. Aynı evde normal bunlar.

İnsanın en rahat edeceği yer evidir.Özel eşyalarını neden saklayacaksın kullansın koysun yerine yaptığı çok ayıp.Heleki giydiğim şeyleri kimseyle paylaşmak istemem.Bence sorun aynı evde yaşamanız taşınırlarsa sende rahat edersin

Yerin de olsam
yengem yokken abime söylerdim
aldırırdım en iyisinden bir güneş kremi
hiç muhattap olmazdım

izinsiz eşyalarımın alınmasından ınannılmaz rahatsız duyarım.sız baştan restinizi çekecektniz.sizden çekınmeden alıyor ne ala yaa.okurken sınırlendım.tepkınızı koyun mutlaka.ben yrınızde olsaydım cok sert tepkı wrırdım bır daha ızınsız almaya cesaret edemezdı
Dediginiz gibi eger basta rest cekseydim boyle olmazdi ama yeni gelindi ses cikartmadim. Sinirlenmemek elde degil ki dünden beri bekliyorum kremi vermesini bu saat oldu tık yok. Biraz daha beklicm olmadi isticem.

Back
X