• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl huydur ya ?

Sen neden çekiniyorsun ki senin olanı istemek için!? Bırak sen iste o utansın, o alsın sen her defasında iste, hatta öyle yap ki ortam içinde iste, bak bir daha alabiliyormu..Laf ederse de kaç kez dedim ama yenge dersin..Bunun gibiler ancak bundan anlar..
Soyluyecem artik ne yapiyim gecen yazdan beri gunes gözlüğüm onda yani hiç mi görmüyor da vermek aklina gelmiyor. cantamn biri onda giden gidiyo yani geri dönüş yok.

Neden rezil etmeye çalışıyor gibi olsun ki..

Akşam yemekte bir araya gelmiyor musunuz ? Oturun sofraya..
Kardeşlerine , işte falanca arkadaşımın doğum günü var.
Ne giysem ki gibilerinden konu açın..

Onda olan kıyafete gelene kadar , sanki kafanızda kombinleri kıyafetleri ayırıp ,eleme yapıyormuş gibi görünün..

Sonra ya , yengecim benim şu kıyafetim sendeydi galiba. Verebilir misin de..
Anlar belki..
Gercekten bunun benzerini yasadik. Abiyem ondaydi arkadasimin kınası olacakti istedim oyle verdi.

Ay birde para muhabbeti yapmış yok o kadar değil bu kadar diye rahatlığa bak 150 liralık olanda var 30 olanda. ben kıyafetlerimin başkası taraından giyinmesinden hiç hoşlanmam ya :63:
Bende ama rica etse cok hosuna gitse bi elbise icin kalbini kirmam kimsenin ama boyle habersiz ve geri donussuz olunca insan sinirleniyor.

İşte canım onun senin odana girmesi bile hata ben çok rahatsız olurum orası senin odan. Tek mi kalıyorsun odada?
Tek kalıyorum ama kardeslerimin dolaplari da benim odam da bi ara o dolaplari ordan cikarip kilitleyecektim kapiyi illalah etmistim.annem evin düzenini bozuyosun diye karsi cikti.

Ya tamam birseyi istese işi bitince geri verse valla bisey demicem ama habersiz aliyor ustelik geri odama da bırakmıyor .sıkıntı orda. üstelik abla kardes degiliz ki ayni odayi da kullanmiyoruz lazim olunca pat diye yatak odasina giremem ki.
Kilit nokta burası sanırım. ''odasına girememek''
Pat diye girebilmelisin işte. Çünkü buna mecbur bırakılıyorsun.
Hiç stres yapmadan olağan şekilde nesneye ihtiyaç duyan arasın bulsun.
Söylemesi kolay tabi. Ben olsam odalarına girebilir miyim???? :KK20:

kendi dolabınada kilit taktırabilirsin. dolabı kerdeşlerinle kullanıyorsan. kendine ufak kilitli bir çekmece al. özel eşyalarını orda sakla. yeni aldığın badi olur.güneş kremi olur.makyaj malzemelerin olur...
Bu dediginiz aklima şu gelin sandıklarının yaninda küçük sandiklar oluyor ya ne ise yariyolar tam bilmiyorum onu getirdi :) oyle bisey mi alsam.

Kilit nokta burası sanırım. ''odasına girememek''
Pat diye girebilmelisin işte. Çünkü buna mecbur bırakılıyorsun.
Hiç stres yapmadan olağan şekilde nesneye ihtiyaç duyan arasın bulsun.
Söylemesi kolay tabi. Ben olsam odalarına girebilir miyim???? :KK20:
Bende yapamiyorum huyum kurusun olacaktim bende onun gibi ne iyi anlasirdik :KK53:

Bu dediginiz aklima şu gelin sandıklarının yaninda küçük sandiklar oluyor ya ne ise yariyolar tam bilmiyorum onu getirdi :) oyle bisey mi alsam.

o küçük sandıklarda ıvır zıvır koymak için işte. prfumler kremler makyaz malzemeleri içindir. o senin ihtiyacını görürmü? görecekse al derim.neden olmasın.hemde çok hoş renkleri var

Ne ayıp şey ya hiç hoşlanmam eşyalarıma dokunulmasından. Bence direk söyle istemiyorum eşyalarımı almanı de.

arkadaşım bizim bi tanıdıkta da bu huy vardı ayrıca bizimle de yaşamıyodu. her geldiğinde benden bişiler giyip giderdi. gidiş o gidiş.. bigün yine giydi üstüne benim ceketlerden istedim surat astı.) bence açık açık söyle çünkü çekincesi yok senin neden çekincen olsun. rahatsız oluyosun belli ki. ben hoşlanmıyorum başkasıyla aynı eşyaları paylaşmaktan cildim de hassas hemen mikrop kapabiliyo makyaj malz. krem gibi şşeylerden de. bana göre alıyosa yerine bırakmalı bırakmıyosa da sana bunu söylemekten baska bi çare kalmamıs gibi. söyle rahatla .)

o küçük sandıklarda ıvır zıvır koymak için işte. prfumler kremler makyaz malzemeleri içindir. o senin ihtiyacını görürmü? görecekse al derim.neden olmasın.hemde çok hoş renkleri var
Kilitli oluyosa bunlardan alabilirim mantikli yani.

Ne ayıp şey ya hiç hoşlanmam eşyalarıma dokunulmasından. Bence direk söyle istemiyorum eşyalarımı almanı de.
Direk soyleyebilsem keske ama belli etmeye çalışıyorum yani bence isine gelmedigi icin takmiyor pek.

arkadaşım bizim bi tanıdıkta da bu huy vardı ayrıca bizimle de yaşamıyodu. her geldiğinde benden bişiler giyip giderdi. gidiş o gidiş.. bigün yine giydi üstüne benim ceketlerden istedim surat astı.) bence açık açık söyle çünkü çekincesi yok senin neden çekincen olsun. rahatsız oluyosun belli ki. ben hoşlanmıyorum başkasıyla aynı eşyaları paylaşmaktan cildim de hassas hemen mikrop kapabiliyo makyaj malz. krem gibi şşeylerden de. bana göre alıyosa yerine bırakmalı bırakmıyosa da sana bunu söylemekten baska bi çare kalmamıs gibi. söyle rahatla .)
Ayıp olur diyorum lafını etmiyim ama bence kendi kardeşinden oyle alışmış hic cekinmiyor. Biz ablamla bile anlasamiyrduk bu konularda kaldi ki yengeyle anlasayim. Sizin komşu da ne fena ya baskasi olsa bende pek cekinmem ama yenge olunca ne biliyim yapamiyorum.

canını sıkmaktansa ayıbı düşünme. neden ayıp olsun o onun huyuysa bu da senin huyun. bunca zaman anlayış göstermişsin. aldığını koy demişsin koymamış. çekinme bence.. yada dert etme kendine ;)

Ya ben anlamiyorum bir insan bir insandan nasil bu kadar rahat esyalarini ister. Hadi istedin isin bitince geri versene kardeşim. Sorun yengem ayni evde yaşıyoruz ilk evlendiğinde aynı bedenlerdeydik sürekli elbiselerimi istemeler habersiz almalar falan sesimi çıkarmadım abimin hatrina. Bu huyundan vazgeçsin diye bikac sefer istedim ondan ama yok vazgecmedi bende daha fazla kendime yakıştıramadım istemedim bir daha. Şuan elbise konusunu atlattik çünkü kilo aldı o kapalı ben açık aynı tarz giyinmiyoruz isin sevindirici yanı bu :) ama bitmiyor derdi 3 aydan beri aradığım gunes kremim ondaymis ya insan bi soyler dimi ya da isin bitince geri koyarsin dimi üstelik benden habersiz almış bende bugun sordum gunes kremimi gördün mu diye evet lazımdı aldim benim odamda dedi ama sorarken ben utandim ya kivrana kivrana sordum dedim yenge biliyosun gunes kremleri 60 tl civarı param yok benimki lazim oluyor dedim yok o kadar degil kardesim 40 a aldi neyse seninkini veriym dedi ve bidaha bahsetmedi bile yani anlamiyorum verene kadar başının etini mi yememi bekliyor bende öğrenciyim masraflarim olmasa bi krem için uğraşmam gider alirim ama durum ortada milletteki bu rahatlik beni öldürüyor kisacasi. Ne yapacagimi da bilmiyorum.
Ayip etmisdiniz.o sizin arkadasiniz degil abinizin esi..ustelik ayni evde yasiyor olmasina cok uzuldum.

Benim yengem öyle yaptiginda hosuma gidiyor. Demek aileden görüyor ki bizi.. samimi geliyor bana.
Ama hersey dozunda tabiki. Giyim konusunda kimseyle degis tokus yapmiyorum sevmem..eger isteyen olursa hediye ederim okadar.
Sende sormadan al geriye.. sonucta bir ailesiniz..bu bakis acisi ile yaklasirsan olaya ozaman okadar batmaz.
Ama eger hic hosuna gitmiyorsa en basindan anlat sinirlarini ciz derim. Yoksa böyle daha cok yipranirsin..
Sonucta illa vermek veya paylasmak zorunda degilsin herseyini.

canını sıkmaktansa ayıbı düşünme. neden ayıp olsun o onun huyuysa bu da senin huyun. bunca zaman anlayış göstermişsin. aldığını koy demişsin koymamış. çekinme bence.. yada dert etme kendine :KK66:
Bana dert olacagina ona dert olsun soylicem artik rahat rahat :)

Ayıbı nerede yaptim ?? Ayrica aynı evde yaşamak isteyen o zorla tutmuyoruz ki.
Burda bile yazarken cok agresif bir yapiniz oldugu belli.biraz sakin oncelikle.
Cok kasiyorsunuz ortami.yani yengemle aram iyi olsun izinsiz istedigi esyami alsin.heleki ayni evde kalsak kendim derim istedigini al diye
Sukur gorumcelerimde boyle.birdefa kremini kullandim.soyledim.abla ayip ediyorsun istedgini sormadan aldediler.kaldiki maddi durumlarida pek iyi degil.ben boyle dusunuyorum.ve dogru olanda bence dert etmemek olmali.
Neden ayri eve cikmiyor.cidden cok garip?

Back
X