Odam varla yok arası kardeslerimin dolaplari da benim odamda olunca kilitleyemiyorum.odanın kapısını kilitle.(kendine ait bir odan var ise )
Niyetim gorumcelik yapmak değil normalde aramız iyidir severim de kendisini ama ben cok utanıyorum isterken kendiliginden gelip verse daha iyi olmaz mi ustelik konu sadece bir krem değil esyalarimin çeyreği ondadir herhalde.Sakin ol görümce. Olur oyle seyler bidaha olursa açıkça söyle . Yada odanı kilitle.
Öyle yapmak zorundayım.baska yolu yok gibi.O ne kadar rahatsa sen de bi o kadar kasıyorsun.
Kasma bu kadar, kabullen geç bence. Bu tarz huylar öyle uyarmayla konuşmsyla falan değişmez genelde. Her seferinde iste, sor, aynı evdesin zaten. Kasma yani, git geri al.
Sabretmeye çalışıyorum hani rezil etmeye calisiyor gibi olmasin ya da esyalarim cok degerliymis gibi gozukmuyum diye cunku daha once bi akrabamiz yengeme oyle biri olduğumu soylemis. Ben sabahlari erken cikiyorum oda gec kalkıyor acaba sabah erken kalkip uyandirsam istesem biraz caydirici olur mu ki. ( buda sacma geldi )Yeriniz de olsam oda kilitlemek gibi bir eylemde bulunmazdım..
Bu kaçıncı olmuş çünkü..
Herkesin içerisinde, benden almış olduğun eşyaları geri verebilirsin diye rica et..
Herkesin içinde dersen belki utanır, bir daha yapmaz..
Benim kremimdi habersiz almis ben sorunca yeni söylüyor kendisinde olduğunu. Herkesin kendi düzeni var ben onun odasina girmeye bile cekiniyorum.Ondan varmış seninkini mi almış seninkini geri vereyim demiş ya. Bence kabullenmek zorunda değilsin, herkesin bir kişisel yaşam alanı var odana girip dolabını açması bile hoş değil. Bence kibarca uyar. ben olsam öyle yapardım.
Sabretmeye çalışıyorum hani rezil etmeye calisiyor gibi olmasin ya da esyalarim cok degerliymis gibi gozukmuyum diye cunku daha once bi akrabamiz yengeme oyle biri olduğumu soylemis. Ben sabahlari erken cikiyorum oda gec kalkıyor acaba sabah erken kalkip uyandirsam istesem biraz caydirici olur mu ki. ( buda sacma geldi )
Oda doğru bu huy dışında iyi biri de bu huyuna katlanmak zor :)Ya bu seferde diyecek ne kadar fesat bi kız. Ne bileyim ortasını bul bence.
Benim kremimdi habersiz almis ben sorunca yeni söylüyor kendisinde olduğunu. Herkesin kendi düzeni var ben onun odasina girmeye bile cekiniyorum.
Ya tamam birseyi istese işi bitince geri verse valla bisey demicem ama habersiz aliyor ustelik geri odama da bırakmıyor .sıkıntı orda. üstelik abla kardes degiliz ki ayni odayi da kullanmiyoruz lazim olunca pat diye yatak odasina giremem ki.Yengenin hiç kasmaması olduğu gibi kendini ortaya koyması ve kızkardeşlere yaraşır didişmeleriniz çok hoş doğrusu.
Ailenizi benimsemiş, bir parçanız olmuş işte ne güzel. Paylaşım iyidir.
Odam varla yok arası kardeslerimin dolaplari da benim odamda olunca kilitleyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?