- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 18
- 24
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Bakin ilerleyen konusmalarinda ortaya cikti bu bi anlasanizzSırf akraba diye değil beğendiği için savundu
Sizle aynı şeyi beğenmek zorunda değil
Sizin beğenmediğinizi beğenmemek zorunda da değil
Size çirkin gelmiş ama ona göre güzel
Neden anlamamakta ısrarcısınız
Oyle tabiBiz klavye başından çıldırdıysak sevgilinizi düşünemiyorum
Sayfalar önce biri "tahammül ediliyorsunuz" demişti
Çok haklıymış
he he hadı ısıne bak :)Oyleymis allhtn
Simdiye kadar sorulmadi mi buÇok merak ediyorum, yaşınız kaç?
belkıde begenmstr cnm gelınlıgı erkek arkın ondan savunmustur boyle dusun bıde
Coook muhabbet edilir bunda bsy yokta kiskandin blmem ne olmyan seyler ortaya atilinca garip hal aldi konusende bizimle muhabbet etmek istedin şimdi cmyshe
hiççç kıvırma
eğlenmedinmi kıss vallaha de bak
Anlayanlar nsl anladi hayret uyuyun zorla tutulmuyo kimsDediğim dedik çaldığım düdük olmalıymış konu ismi,
Hatalı ben miyim kendimi yanlış mı ifade ettim bu kadar insan böyle düşünüyor demiyosun,ısrarla savunuyosun kendini.
Sinirlerimi bozdun tek kelimeyle ne kadar sabit fikirlisin.Ne bir adım geri ne bir ileri,kimsenin giydiği sizi ilgilendirmez lüzumsuz şeyleri kendinize iş edinmekten vazgeçin.
İyi geceler
Simdiye kadar sorulmadi mi buCok gec kalinmis.. Umarim ergen degildir karsimizda ki yazdigim enerjiye yazik.. Yok aslinda ergen olsa daha iyi olur olgun birinin boyle sabit fikirli olmasi uzucu olur..
Diyelim ki gelinlik cirkindi... Diyelim ki kiskanmadin.. Diyelim ki sevgilin akrabasini savundu.. Bunda ne kotuluk var anlatirmisin? Bende her zaman kendi ailemi savunurum kotu bisey mi bu? Bu kadar uzatilacak bisey mi?Coook muhabbet edilir bunda bsy yokta kiskandin blmem ne olmyan seyler ortaya atilinca garip hal aldi konu
bnmde banım yenı kalktı ondan gulyorm yazıma dıkkat edyrm vallahaYok anam yok ısrar etme
Kendi beğenmemiş ya erkek arkadaşı da beğenemez. Katiyen olmaz
Valla banım yeni kalktı ama dayanamıyorum
Bgeneblr bgendgi icin savunsun zaten akrabasi diye dglYok anam yok ısrar etme
Kendi beğenmemiş ya erkek arkadaşı da beğenemez. Katiyen olmaz
Valla banım yeni kalktı ama dayanamıyorum
Anne baba kardes ayri tabi ama digerlerini savunmasi yabanci hissettirdi baska sorun yokDiyelim ki gelinlik cirkindi... Diyelim ki kiskanmadin.. Diyelim ki sevgilin akrabasini savundu.. Bunda ne kotuluk var anlatirmisin? Bende her zaman kendi ailemi savunurum kotu bisey mi bu? Bu kadar uzatilacak bisey mi?
bnmde banım yenı kalktı ondan gulyorm yazıma dıkkat edyrm vallahaama cıledn cıkartyor
Konu nasil kapaniyorbnmde banım yenı kalktı ondan gulyorm yazıma dıkkat edyrm vallahaama cıledn cıkartyor
Ben tum akrabalarimi savunurum.. Oyle biri ise inan bana yarin bir gun seni de baskasina karsi savunur.. Boyle ya ben ya akraban triplerine girmen icin hem cok erken hemde yazik olur sana ciddi soyluyorum ilerde evlenirsen cok cekersin bu huyundanAnne baba kardes ayri tabi ama digerlerini savunmasi yabanci hissettirdi baska sorun yok
benim klavyem turkce degil artik idare edin ustume alindimBir de ne olur ünlü harflerimizi dışlama. Onlar da alfabemizin güzide harfleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?