• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil gelinlik dedirtti!

Sırf akraba diye değil beğendiği için savundu
Sizle aynı şeyi beğenmek zorunda değil
Sizin beğenmediğinizi beğenmemek zorunda da değil
Size çirkin gelmiş ama ona göre güzel
Neden anlamamakta ısrarcısınız
Bakin ilerleyen konusmalarinda ortaya cikti bu bi anlasanizz

Dediğim dedik çaldığım düdük olmalıymış konu ismi,
Hatalı ben miyim kendimi yanlış mı ifade ettim bu kadar insan böyle düşünüyor demiyosun,ısrarla savunuyosun kendini.
Sinirlerimi bozdun tek kelimeyle ne kadar sabit fikirlisin.Ne bir adım geri ne bir ileri,kimsenin giydiği sizi ilgilendirmez lüzumsuz şeyleri kendinize iş edinmekten vazgeçin.
İyi geceler

Dediğim dedik çaldığım düdük olmalıymış konu ismi,
Hatalı ben miyim kendimi yanlış mı ifade ettim bu kadar insan böyle düşünüyor demiyosun,ısrarla savunuyosun kendini.
Sinirlerimi bozdun tek kelimeyle ne kadar sabit fikirlisin.Ne bir adım geri ne bir ileri,kimsenin giydiği sizi ilgilendirmez lüzumsuz şeyleri kendinize iş edinmekten vazgeçin.
İyi geceler
Anlayanlar nsl anladi hayret uyuyun zorla tutulmuyo kims

Simdiye kadar sorulmadi mi bu:KK57: Cok gec kalinmis.. Umarim ergen degildir karsimizda ki yazdigim enerjiye yazik.. Yok aslinda ergen olsa daha iyi olur olgun birinin boyle sabit fikirli olmasi uzucu olur..

Sorulmadı sanırsam ya da ben dikkat edemedim. Bir ara muhabbeti kaçırdım sonra tekrar dahil oldum. Çünkü dayanamıyorum yazdığı şeylere :KK53:
Umuyorum ki ergendir. Aksi halde yetişkin birinin dediğim dedik olması çok can sıkıcı :KK17:
Ben sevgilisi yerinde olsam şu ifadeyle uzaklaşırım
:KK55::KK55:

Coook muhabbet edilir bunda bsy yokta kiskandin blmem ne olmyan seyler ortaya atilinca garip hal aldi konu
Diyelim ki gelinlik cirkindi... Diyelim ki kiskanmadin.. Diyelim ki sevgilin akrabasini savundu.. Bunda ne kotuluk var anlatirmisin? Bende her zaman kendi ailemi savunurum kotu bisey mi bu? Bu kadar uzatilacak bisey mi?

Diyelim ki gelinlik cirkindi... Diyelim ki kiskanmadin.. Diyelim ki sevgilin akrabasini savundu.. Bunda ne kotuluk var anlatirmisin? Bende her zaman kendi ailemi savunurum kotu bisey mi bu? Bu kadar uzatilacak bisey mi?
Anne baba kardes ayri tabi ama digerlerini savunmasi yabanci hissettirdi baska sorun yok

Ayrica davetli olarak gittiğin yerde davet edeni çekiştirmen bence daha büyük bir dert

Anne baba kardes ayri tabi ama digerlerini savunmasi yabanci hissettirdi baska sorun yok
Ben tum akrabalarimi savunurum.. Oyle biri ise inan bana yarin bir gun seni de baskasina karsi savunur.. Boyle ya ben ya akraban triplerine girmen icin hem cok erken hemde yazik olur sana ciddi soyluyorum ilerde evlenirsen cok cekersin bu huyundan

Back
X