- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
-
Arkadaşlar, bugün sistit oldum vücudumda hiç su kalmamış olanında terle atmışım sürekli idrarın var hissiyatı ama gitmiyor bu his idrar yapamıyorum. Dr a gittim tarivid diye bir antibiyotik verdi yan etkisi olarak ayaklarım karıncalanıyor şuanda ilacı içeli 1 saat oldu uyuyayım dedim uykum kaçtı
Sistit ağrısı geçmediği gibi başka bir derdim çıktı şimdide sistitten bitkisel yöntemle kurtulan var mı bu ilacı içmek istemiyorum
.. diye bi ilac var granul suda eriyen tek seferde agri sıkınti kalmaz. Ama antibiyotik de kullanin tekrar etmesin. Doktorlar ozellikle agriyi vs kessin diye veriyor .. hatta ben de kronik var sistit oldukca kullaniyorum...eczanelerde var. Yan etkisi de yok. Mesane antiseptiği denebilirArkadaşlar, bugün sistit oldum vücudumda hiç su kalmamış olanında terle atmışım sürekli idrarın var hissiyatı ama gitmiyor bu his idrar yapamıyorum. Dr a gittim tarivid diye bir antibiyotik verdi yan etkisi olarak ayaklarım karıncalanıyor şuanda ilacı içeli 1 saat oldu uyuyayım dedim uykum kaçtı
Sistit ağrısı geçmediği gibi başka bir derdim çıktı şimdide sistitten bitkisel yöntemle kurtulan var mı bu ilacı içmek istemiyorum
Canım sorma az kalsın ölecektim. Gözlerim açık kabuslar görüyorum halüsilasyon, korku nefes alamıyorum gibiydi duygusal çöküntü halsizlik aşırı yorgunluk ateşim çıktı üşüme titreme evde tektim antibiyotik yan etki yapmış hemen internetten baktım hemen herkese yapıyormuş bunu ilaç ve dün kan verdim idrarla birlikte bugün sonuclar çıktı bol su içtim su zehirlenmesi yaşamaktan korkuyorum. İlaca devam etmedim buarada öleceğim sandım üstelik normalde panik atak değilim ya ben psikolojim zayıf olsaydı o anda diye çok düşündüm ilacın etkisi geçene kadar uyuyamadım. Drla görüştüm gerçekten tam bir fiyasko adam bana psikolojin bozulmuş ilaç etkilememiştir devam et dedi psikopat etmeyeceğim diyince de ekosef diye bir antibiyotik verdi ama hiç güvenmedim yarın başka hastaneye gitcemİlaca alerjiniz olabilir. Benim antibiyotik alerjim ayağımda karıncalanma,boğazımda öksürük ile başlamıştı.Sonra kısa süreli görme yetimi ve bilincimi kaybettim.Anaflaksi yaşadım.Korkun diye söylemiyorum. Lütfen danışın.
Arkadaşlar, bugün sistit oldum vücudumda hiç su kalmamış olanında terle atmışım sürekli idrarın var hissiyatı ama gitmiyor bu his idrar yapamıyorum. Dr a gittim tarivid diye bir antibiyotik verdi yan etkisi olarak ayaklarım karıncalanıyor şuanda ilacı içeli 1 saat oldu uyuyayım dedim uykum kaçtı
Sadece bol su icmek ve paketli baharatli gidalardan uzak durmakİdrarımdaki lökosit değeri 49 enfeksiyon çok dirençliymiş halsizlik mide bulantısı hat safhada önerebileceğiniz bişe var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?