• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl elbise ?

milena

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
68
103
8
37
yardımınıza ihtiyacım var kızlar önumuzdeki hafta yakın arkadasımın düğünü var 42 beden balık elbise aldım kuyruk modelli ama 42 beden değil kalıbı 38 falandı herhalde olmadı değişimde yoktu o elbiseden başka mağazada begendiğimde yoktu anlayacağınız elimde kaldı elbise korseyle giyiyorum basenlerden falan geçiyor gelgelelim sırt kısmında bir yerden yukarı çıkmıyor fermuar ben gelinlikçiye veya terziye gitsem ne yaptırabilirim sizce o elbisenin açılma payı yok ama gipür mu yaptırsam sırt kısmına sizin parlak fikirlerinize ihtiyacım var lütfen...

Son düzenleme:
yardımınıza ihtiyacım var kızlar önumuzdeki hafta yakın arkadasımın düğünü var 42 beden balık elbise aldım kuyruk modelli ama 42 beden değil kalıbı 38 falandı herhalde olmadı değişimde yoktu o elbiseden başka mağazada begendiğimde yoktu anlayacağınız elimde kaldı elbise korseyle giyiyorum basenlerden falan geçiyor gelgelelim sırt kısmında bir yerden yukarı çıkmıyor fermuar ben gelinlikçiye veya terziye gitsem ne yaptırabilirim sizce o elbisenin açılma payı yok ama gipür mu yaptırsam sırt kısmına sizin parlak fikirlerinize ihtiyacım var lütfen
Kolay. Sadece fermuar kapanmıyorsa germuar yerine çapraz ipler yaptırdçtın gelinlik mantığı

yardımınıza ihtiyacım var kızlar önumuzdeki hafta yakın arkadasımın düğünü var 42 beden balık elbise aldım kuyruk modelli ama 42 beden değil kalıbı 38 falandı herhalde olmadı değişimde yoktu o elbiseden başka mağazada begendiğimde yoktu anlayacağınız elimde kaldı elbise korseyle giyiyorum basenlerden falan geçiyor gelgelelim sırt kısmında bir yerden yukarı çıkmıyor fermuar ben gelinlikçiye veya terziye gitsem ne yaptırabilirim sizce o elbisenin açılma payı yok ama gipür mu yaptırsam sırt kısmına sizin parlak fikirlerinize ihtiyacım var lütfen
42 beden ve balık bunu kimseye yapmasan?

Makul fiyata kumaş kısmı iptal ettirip çapraz ip sırt yapılabilir.

Ama kötü durur yaaa
Durur ya da durmaz buna karar vermesi gereken konu sahibi değil midir sizce?
Hoşuna gitmiştir, almıştır.
Görmedik, belki de çok yakıştı.
Belki rahatsızlıktan ötürü kilo almış olabilir, bunlar çok ince ve hassas konular. Biraz daha hassas olmak gerektiğini düşünüyorum.
Az öncede dediğim gibi kişi kendine yakıştığını düşündüğü her şeyi giymekte özgürdür ve kendinde neyi beğenirse o güzeldir.
O anlamda yorumunuz üzücü olmuş bence.

Back
X