İyiyim teşekkürler.Bundan sonra bir şey soyleyeceksem annesini arayacakmisim,artık o da tek başına karar almamaya karar vermis ki annesiyle görüşmediğini söyleyip beni istemeye getirmemiş birisi bu adam.Annrsi şimdi geldi aklına.İletisim kurmuyorum dava gününü bekliyorumBurada yakalamışken sorayım siz nasılsınız ? Eşiniz olacak insan nasıl ? İyileşme var mı ? Konunuz hala aklımda hiç tanımamasam da kulaklarınızı çınlatıyorum bazen
En iyisini yapıyorsun Sümsük herif ya. Okudukça şok oluyorum.İyiyim teşekkürler.Bundan sonra bir şey soyleyeceksem annesini arayacakmisim,artık o da tek başına karar almamaya karar vermis ki annesiyle görüşmediğini söyleyip beni istemeye getirmemiş birisi bu adam.Annrsi şimdi geldi aklına.İletisim kurmuyorum dava gününü bekliyorum
Çok derin bir sessizlik içinde bekliyor eşim, ben dava açmak için gerekli işlemleri yapmıştım, buraya da yazmıştım , avukatım davayı açacağı gün korona olduBurada yakalamışken sorayım siz nasılsınız ? Eşiniz olacak insan nasıl ? İyileşme var mı ? Konunuz hala aklımda hiç tanımamasam da kulaklarınızı çınlatıyorum bazen
Nasıl çekiyoruz böyle adamları biz ya Bissum...En iyisini yapıyorsun Sümsük herif ya. Okudukça şok oluyorum.
Kuşum sanırım öyle ya. Evrenden ne istiyorsak onu veriyor benceNasıl çekiyoruz böyle adamları biz ya Bissum...
Evrene gönderdiğimiz enerji mi çok sümsük ki acaba
Bu durumda anasinin evine donen o oldu desene...bosver onunla konusup sinirlerini bozacagina annesiyle konusursunİyiyim teşekkürler.Bundan sonra bir şey soyleyeceksem annesini arayacakmisim,artık o da tek başına karar almamaya karar vermis ki annesiyle görüşmediğini söyleyip beni istemeye getirmemiş birisi bu adam.Annrsi şimdi geldi aklına.İletisim kurmuyorum dava gününü bekliyorum
İnşallahKuşum sanırım öyle ya. Evrenden ne istiyorsak onu veriyor benceEskiden olumlama mı haha falan derdim ama işe yarıyor bence Güzel düşünelim güzel şeyler bulsun bizi
Yaaa bana sormamissiniz kiBurada yakalamışken sorayım siz nasılsınız ? Eşiniz olacak insan nasıl ? İyileşme var mı ? Konunuz hala aklımda hiç tanımamasam da kulaklarınızı çınlatıyorum bazen
Olsun size de sormuş sayın sizi de merak ediyordumYaaa bana sormamissiniz ki
EveeeettttOlsun size de sormuş sayın sizi de merak ediyordumEski nickiniz altı sapkaydı hatta galiba değil mi :)
Okurken çok kızmıştım size niye bu adama böyle ekonomik yardım yapıyor diye. Ayrıl tatlı dağıttıralımEveeeettttbirkaç kez değiştirdim
Kusurlu tarafın davası kabul olmuyor ki sizin açmanız gerekir ama terk nedeniyle dava açmanız için 4 ay aralıklarla (6 da olabilir) ihtarname göndermeniz ve onun dönmemesi gerekir.Çok derin bir sessizlik içinde bekliyor eşim, ben dava açmak için gerekli işlemleri yapmıştım, buraya da yazmıştım , avukatım davayı açacağı gün korona oldu10 gün karantinada kaldı , hastanede yattı dava da açılmadı, sonrada dedim ki eşim kendi açsın davayı , terkeden kendi, hata mı yaptım bilmiyorum.. Vardır bunda da bir hayır... hayatımın dümeni sanki benim elimde değil, bende akışına bıraktım herseyi. Kızımla yaşıyoruz, sorduğunuz için teşekkür ederim.
Evli isek her şeyi paylasmaliyiz düşüncesinde oldum hep ama hiç ksrsilik görmedi bu düşüncem.Okurken çok kızmıştım size niye bu adama böyle ekonomik yardım yapıyor diye. Ayrıl tatlı dağıttıralım
Ben hiç böyle güzel düşünce ve aşırı fedakarlıkların karşılık bulduğunu görmedim. Sen verdikçe o fazlasını istiyor ve sonunda ne yaptın ki deniliyor... Bundan sonra kendiniz ve çocuğunuz için yaşayın. Güzel bir hayatınız olacak inşAllah. :)Evli isek her şeyi paylasmaliyiz düşüncesinde oldum hep ama hiç ksrsilik görmedi bu düşüncem.
4 ay olmadı daha, avukat evi terketmesi yeterli zamana bakmaz dedi, mesajları da var beni huzursuz eden, hepsini geçtim sağlık problemi var, bunca yılın hattına o can derdindeyken dava açmış olmak istemedim, aslında kafam çok karışık, Dedim ya benim acelem yok, hayatım yine aynı, o düşünsün birazda, o kadar yıprandım ki, umrumda değilKusurlu tarafın davası kabul olmuyor ki sizin açmanız gerekir ama terk nedeniyle dava açmanız için 4 ay aralıklarla (6 da olabilir) ihtarname göndermeniz ve onun dönmemesi gerekir.
Siz hiç yoktan tedavisinin sonuçlanmasını bekleyin. Adam hastaneye kaldırıldı ameliyat oldu. Öyle olmasa altında başka neden arardık, ama belli sıkıntısı var adamın.4 ay olmadı daha, avukat evi terketmesi yeterli zamana bakmaz dedi, mesajları da var beni huzursuz eden, hepsini geçtim sağlık problemi var, bunca yılın hattına o can derdindeyken dava açmış olmak istemedim, aslında kafam çok karışık, Dedim ya benim acelem yok, hayatım yine aynı, o düşünsün birazda, o kadar yıprandım ki, umrumda değil
Hikayenizi bilmiyorum hastaysa o ayrı ama benim avukatım son 6 içinde olanlar geçerlidir dedi mahkemede.Yani terk etmesinin üzerinden 6 aydan fazka geçerse affetmis sayıyormus mahkeme.4 ay olmadı daha, avukat evi terketmesi yeterli zamana bakmaz dedi, mesajları da var beni huzursuz eden, hepsini geçtim sağlık problemi var, bunca yılın hattına o can derdindeyken dava açmış olmak istemedim, aslında kafam çok karışık, Dedim ya benim acelem yok, hayatım yine aynı, o düşünsün birazda, o kadar yıprandım ki, umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?