• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl arkadaşlık???

• Konu Sahibi Konu Sahibi BABLOOO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

BABLOOO

Ziyaretçi
herkese selam fazla uzatmıcam hemen konuya giricem...biz 4 kişiyiz okulda ama kardeş gibiydik öyle böyle değill..bir gün çok moralim bozuktu arkadaşıma bencilsin demiştim bide havlanmıştı ve havalısın demiştim..oda çok üzülmüştü bende özür diledim kabul etti...gerçekten okulda ilgi çeken grubuz herkes bizim arkadaşlığımızı kıskanırdı...bide karşı grup vardı çok kötüler...biz bunalrla kavgalıydık...işte bir gün aynı evde kaldık barışma amaçlı yeter kavga ettiğimiz...sonra barıştık ertesi gün okula gittik herkes barıştığımızı görünce şok oldu...sonra bunalr bize yapıştı hiç gitmediler yanımızan..bende bizim kzılara bunlara fazla güvenmeyin dedim o an arkadaşım onlar çok iyi artık senin seviyene düşeemzyiz dedi ve ben şok oldum ama hiçbişi sölemeden gittim..sonra diğer 2 si geldi ne oluyo size barışın falan dediler...bizde barışmadık...ertesi gün baktım 3.sü ağlıor(hani bencil dediğim)dediki yetr artık sen baan bencil dedin bilmem ne dedin sana zmn veriyorum iyi düşün falan dedi..ben yine özür diledim..sonra küs olduğum arkim geldi yeter bak kendimi zor tutuyorum beni sinir etme dedi ve diğer 2 sini doldurdu..3ü birden üstüme gelip küsüp gittiler...tabi bende çok hastaydımm...hiç tepki vermedim..daha doğrusu veremedim rahatsızdım...o gün yine o evde kaldık bizim kızlar ben ve karşı grup..ben ahstaydım bizim kızlar yardımcı oldular...sonra ben uzandım uyudum sanıyorlardı..bizim kzılar arkamdan nasıl küfür ediyolar anlatamam ve şunuda diyorlardı ben onlara kazık atmışım..ben iyice şok geçiriyom akrşı grupta baan küfür etti ben iyice şok oldum ya bi insan ansıl bu kadar değişebilir...şimdi 3üde benle konuşmuyo ve ben onları çok özledim gerçekten kardeş gibiydik ama bence asıl kazığı yiyen benim...senağlamasenağlama ve şunudaekliyim ben hiç sesimi çıakrmıyorum sessizce okula gidip geliyorum ve mutluuy oynuyorum..ama içim kan ağlıyor.kzıalr beni yanlarına çağırıyo(başka kzlar)ma gitmiyorum..gerçekten karşı grup hep araamızı bozdu tüm okul bunu bana söylüyor ve arkadalar sağolsunlar ama ben yinede eski arkilerimi özledim..sakın onlarla konuş demeyin emin olun konuşmazlar benide rezil ederler ama eminim onalrda beni özlücek..şimdi sizce sessiz kalmam işime çok yararmı????senağlama

ne güzel lise çağında guruplaşmışsınız
üstelikte anlamadığım derece çapraşık ilişkilere sahipisniz
açıkca söyleyeyim konu nedir ben pek anlayamadım anlayan varsa anlatsın
guruplaştığınızı habire birbirinizin arkasından attığını falan filan çıkardım şu yazdıklarınızdan
daha yaşınız küçük olur bu yaşta böyle şeyler
sen bırak guruplaşmayı arkadaşlarının attığı kazıklarıda geleceğine yatırım yap olur mu

çocukca şeyler..
ilerde gülüp geçersin..
hayatı insanları öğrenmenin birinci basamağındasın daha
ilerde daha ne insanlarla karşılaşcaz..
oohhhoohhooo

arkadaşilarımn attığı kazığı geleceğe yatırım yap derken??

yaa çok kötüyüm valla öyle seviyordukki birbirimizi anlatamam

arkadaşilarımn attığı kazığı geleceğe yatırım yap derken??

sen bırak guruplaşmayı arkadaşlarının attığı kazıklarıda geleceğine yatırım yap olur mu

ne anladın bu cümleden gerçekten merak ettim

sanırım bunlar seni olgunlaştırıcak anlamında dedin

canım benim kıyamam:teselli:
üzülmekte haklısın
ama madem seninle konuşmak istemiyorlar
üstlerine düşme,bırak kendileri anlasın hatalarını...
sende kendine yeni çevre oluşturyerimseniben

sanırım bunlar seni olgunlaştırıcak anlamında dedin

hayır!!!! anlamışsın yine anlamışsın açayım o zaman
bak diyorum ki bırak guruplaşmayı arkadaşlarının attığı kazıklarıda diyorum
geleceğine yatırım yap
önemsiz şeyler bunlar uğraşma bunlarla derslerine bak sen
bu yaşlarda olur böyle şeyler çok üstünde durma
yaşın küçük daha diyorum
anlayabildin mi canım

üzülme bence.
onlar seni kaybetmişler.
arkandan küfür etmek de ne demek.
demek ki gerçek dost değilmişler.
gerçek dostların arasına kimse giremez.
bence diğer kızlarla arkadaşlık yap.

haklısınız hepinize hak veriyorum..hepinizide anladım teşekkürler...ama okulda onalrı bir aarad görüp yanlarında olamamk öyle koyuyorki insana

gerçek hayattan ufak bir kesit işte insanlara sonuna kadar guvenmemeyi öğrenmişsindir inşallah. eğer gerçekten sandıgın kadar iyi arkadaş olsaydınız sağlam olsaydı arkadaşlıgınız, aranıza yeni giren birileri arkadaşlıgınızı bozamazdı.
mutlu ol oynamaa çalışma çünkü şimdiden onların gerçek arkadaş olmadıklarını gördün,a.s.

ewet yaa öye bi oldumki dduağımda uçuk çıktı o hale geldim okul bana hapis gibi ahh öyle de çok seviyordumki onalrı....

konundan niye böle yapttıklarını anlayamadım yani neden konuşmadıklarını filan ama yinede boşver

canım benim anlamadığım durduk yere mi oldu bunlar yani bilmeden bi hata yapmış olabilirsin belki

farkında olmadan kalplerini kırdın bencil filan da demişsin arkadşlarını dinlemediğimiz için sana soruorum

yani neden aniden böyle davransınlar hadi bi anda değiştiler hiç mi konuşulmadı aranızda bu konu?... bide sen uyurken arkandan dedikodu da nesi konuşsam beni

rezil ederler filan demişsin arkadaşlık bu mu?? üzülme bence onlar için... neden gitmiyosun diğer

arkadaşlarının yanında git içine kapanma onlar yas mı tutuyolar sanki:uhm:

bir dost, arkadasının arkasından konusmamali. hele heleee kötü bildiginiz kisilerin yanında aslaaa.....belli ki o kötü dediginiz grup iyi kafaya almış seninkileri.... rol yaparak seninkileri ele geçirmiş.... ama farkında değillerr..... üzüleceksin, belki ağlıyacaksın günlerce ama tükürdüğünü yaLama derim(!) otur dersLerine çaLış....onLar da bir gün yediği kazığı anLayıp senden özür dileyecek....Sessiz kalmak, ezilmek seni yükseltmez bunu biLesin ayrıca.............. :delphin:

mrb canımm bende 2 yıl oldu liseyi bitirelii hep böyle olaylar oluyodu biri küsünce bşrsürü dedikodularr yapılmış küçük hatalar gündeme gelirdi ve eğer biri küsüyosa tamamdır herkes küserdi sana:):)bende yaşadım bunları ama gidip özür dilemişdimm arkadaşımdan ben herşey olduğu gibi bitti be gülümm sende özürr dilee canım lisede yalnız kalmak çok zorrr...ve şimdi ben o arkadaşımla kankayım her derdini benle payşlaşır ve bende öyle tabii canım inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer:):))

durduk yere sana niye cephe aldılar bende merak ettim.:uhm:mutlaka bir sebebi olmalı:uhm:

herkese selam fazla uzatmıcam hemen konuya giricem...biz 4 kişiyiz okulda ama kardeş gibiydik öyle böyle değill..bir gün çok moralim bozuktu arkadaşıma bencilsin demiştim bide havlanmıştı ve havalısın demiştim..oda çok üzülmüştü bende özür diledim kabul etti...gerçekten okulda ilgi çeken grubuz herkes bizim arkadaşlığımızı kıskanırdı...bide karşı grup vardı çok kötüler...biz bunalrla kavgalıydık...işte bir gün aynı evde kaldık barışma amaçlı yeter kavga ettiğimiz...sonra barıştık ertesi gün okula gittik herkes barıştığımızı görünce şok oldu...sonra bunalr bize yapıştı hiç gitmediler yanımızan..bende bizim kzılara bunlara fazla güvenmeyin dedim o an arkadaşım onlar çok iyi artık senin seviyene düşeemzyiz dedi ve ben şok oldum ama hiçbişi sölemeden gittim..sonra diğer 2 si geldi ne oluyo size barışın falan dediler...bizde barışmadık...ertesi gün baktım 3.sü ağlıor(hani bencil dediğim)dediki yetr artık sen baan bencil dedin bilmem ne dedin sana zmn veriyorum iyi düşün falan dedi..ben yine özür diledim..sonra küs olduğum arkim geldi yeter bak kendimi zor tutuyorum beni sinir etme dedi ve diğer 2 sini doldurdu..3ü birden üstüme gelip küsüp gittiler...tabi bende çok hastaydımm...hiç tepki vermedim..daha doğrusu veremedim rahatsızdım...o gün yine o evde kaldık bizim kızlar ben ve karşı grup..ben ahstaydım bizim kızlar yardımcı oldular...sonra ben uzandım uyudum sanıyorlardı..bizim kzılar arkamdan nasıl küfür ediyolar anlatamam ve şunuda diyorlardı ben onlara kazık atmışım..ben iyice şok geçiriyom akrşı grupta baan küfür etti ben iyice şok oldum ya bi insan ansıl bu kadar değişebilir...şimdi 3üde benle konuşmuyo ve ben onları çok özledim gerçekten kardeş gibiydik ama bence asıl kazığı yiyen benim...senağlamasenağlama ve şunudaekliyim ben hiç sesimi çıakrmıyorum sessizce okula gidip geliyorum ve mutluuy oynuyorum..ama içim kan ağlıyor.kzıalr beni yanlarına çağırıyo(başka kzlar)ma gitmiyorum..gerçekten karşı grup hep araamızı bozdu tüm okul bunu bana söylüyor ve arkadalar sağolsunlar ama ben yinede eski arkilerimi özledim..sakın onlarla konuş demeyin emin olun konuşmazlar benide rezil ederler ama eminim onalrda beni özlücek..şimdi sizce sessiz kalmam işime çok yararmı????senağlama

aynı şeyler senin yaşındayken hepimizin başından geçti güzelim sabret bak 1 haftaya kalmaz bir lursunuz yine merak etmeCADIARZU

yaa bende anlamadım durup durmadık yerde bana cephe aldılar hiçbişide sölemiyolar acaba biri onalrı doldurdumu ama bişide demiyolarki çokta kızgınlar bana güya arkalarından kazık atmışım

Back
X