B
BABLOOO
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BABLOOO
herkese selam fazla uzatmıcam hemen konuya giricem...biz 4 kişiyiz okulda ama kardeş gibiydik öyle böyle değill..bir gün çok moralim bozuktu arkadaşıma bencilsin demiştim bide havlanmıştı ve havalısın demiştim..oda çok üzülmüştü bende özür diledim kabul etti...gerçekten okulda ilgi çeken grubuz herkes bizim arkadaşlığımızı kıskanırdı...bide karşı grup vardı çok kötüler...biz bunalrla kavgalıydık...işte bir gün aynı evde kaldık barışma amaçlı yeter kavga ettiğimiz...sonra barıştık ertesi gün okula gittik herkes barıştığımızı görünce şok oldu...sonra bunalr bize yapıştı hiç gitmediler yanımızan..bende bizim kzılara bunlara fazla güvenmeyin dedim o an arkadaşım onlar çok iyi artık senin seviyene düşeemzyiz dedi ve ben şok oldum ama hiçbişi sölemeden gittim..sonra diğer 2 si geldi ne oluyo size barışın falan dediler...bizde barışmadık...ertesi gün baktım 3.sü ağlıor(hani bencil dediğim)dediki yetr artık sen baan bencil dedin bilmem ne dedin sana zmn veriyorum iyi düşün falan dedi..ben yine özür diledim..sonra küs olduğum arkim geldi yeter bak kendimi zor tutuyorum beni sinir etme dedi ve diğer 2 sini doldurdu..3ü birden üstüme gelip küsüp gittiler...tabi bende çok hastaydımm...hiç tepki vermedim..daha doğrusu veremedim rahatsızdım...o gün yine o evde kaldık bizim kızlar ben ve karşı grup..ben ahstaydım bizim kızlar yardımcı oldular...sonra ben uzandım uyudum sanıyorlardı..bizim kzılar arkamdan nasıl küfür ediyolar anlatamam ve şunuda diyorlardı ben onlara kazık atmışım..ben iyice şok geçiriyom akrşı grupta baan küfür etti ben iyice şok oldum ya bi insan ansıl bu kadar değişebilir...şimdi 3üde benle konuşmuyo ve ben onları çok özledim gerçekten kardeş gibiydik ama bence asıl kazığı yiyen benim...senağlamasenağlama ve şunudaekliyim ben hiç sesimi çıakrmıyorum sessizce okula gidip geliyorum ve mutluuy oynuyorum..ama içim kan ağlıyor.kzıalr beni yanlarına çağırıyo(başka kzlar)ma gitmiyorum..gerçekten karşı grup hep araamızı bozdu tüm okul bunu bana söylüyor ve arkadalar sağolsunlar ama ben yinede eski arkilerimi özledim..sakın onlarla konuş demeyin emin olun konuşmazlar benide rezil ederler ama eminim onalrda beni özlücek..şimdi sizce sessiz kalmam işime çok yararmı????senağlama