bu mutfağa nasıl perde gider (resimli)

LoveLy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
130
1
0
İstanbul
ahşap jaluzi mi? desenli stor mu ? yada başka bir önerisi olan varsa yorum yaparmısınız ???

Eklentiler

• $DSC00610.webp
    $DSC00610.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 3.089
Son düzenleme:
$yesil2.webp
Bu tarz perdeler çok hoşuma gidiyor mutfak için ama pencere çok küçük. Perde gösteremez kendini... Bu mutfağa en iyisi stor...

mm ben belki yanlış söyledim o zaman bunların tüllerden olup katlamalısı oluyor ya onu kastetmiştim hem onu çıkartıp yıkayabilrsin sonucta mutfak mutlaka koku siniyor. Bildigim kadarıyla bu düz storlar yalnızca siliniyor.

mm ben belki yanlış söyledim o zaman bunların tüllerden olup katlamalısı oluyor ya onu kastetmiştim hem onu çıkartıp yıkayabilrsin sonucta mutfak mutlaka koku siniyor. Bildigim kadarıyla bu düz storlar yalnızca siliniyor.

evet yıkanmıyor bunlar, benimde tek sıkıntım o zaten.. napıcam bilmiyorum :26:

dümdüz yerine katlamalı olanları var onlardan seçersen daha hoş durur fikrimce:
Bunun gibi:

$resim3.webp

bence sadece stor ..çok rahat...ben de mutfağımda kullanıyorum. çıkarıp balkonda yıkıyorum süzdürüp tekrar asıyorum. ama kenarlarından iplikler çıkmaya başladı. sanırım bir iki senelik ömrü kaldı. silmek gerek evet .. ama silmekle de temzliği içime sinmiyor işte.

kalın katlamalı da yaptırabilirsin bu durumda.o da şık durur.

ya da bi başka öneri böyle dar yer sıkıntısı olan camlara briz perde deniyor ya ondan da güzel oluyor. hani boruya takılıyor. büzgülü duruyor.

evet cnm. onlar briz perde işte. dediğim gibi ondan da güzel olur senin mutfağına. ve katlamalılardan ve stordan daha kullanışlı olur bence.yıkaması ve takması. atarsın makineye yıkanır. sadece borudan geçirmesi var. kolaydır yani

Eki Görüntüle 131557

ahşap jaluzi mi? desenli stor mu ? yada başka bir önerisi olan varsa yorum yaparmısınız ???

mikro jaluzi yaptır silmesi kolay camı kullanması kolay zaten pencere ye monte edılıyo yıkamak için söküp cıkarman gerekmıyo kumaş olmadıgı için temızlıgı kolay fıyatıda uygun mutfak için bence en ideali yemek kokularınıda cekmıyo üstüne

canım bencede katlamalı perde storlar kullanışlı değil bende ilk fırsatta atıcam storubenimki lavabonun önünde hep leke oluyor temizliği insanın içine sinmiyor

dolap kapakların ve parkene uygun koyu renk ahşap jaluzi bence:71:

dolap kapakların ve parkene uygun koyu renk ahşap jaluzi bence:71:

böyle bir perde yaptırabilirsin ben mutfagım ıcın böyle yaptırıyorum bu perdenın adı zebra diye geçiyor 3 şekilde kullanıyorsun bunu ve sadece bunu yaptırman yeterli.kalınları denklestırdıgınde gece için kullanırsın tul olan kısmını actıgında zamanda gunduz için komplede acılabiliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
böyle bir perde yaptırabilirsin ben mutfagım ıcın böyle yaptırıyorum bu perdenın adı zebra diye geçiyor 3 şekilde kullanıyorsun bunu ve sadece bunu yaptırman yeterli.kalınları denklestırdıgınde gece için kullanırsın tul olan kısmını actıgında zamanda gunduz için komplede acılabiliyor

ben salona yaptırıyorum bundan ama sankı mutfaga uygun degıl gibi kumas oldugu için kokuyu cekebılr ıcıne ama şık duruyo o ayrı

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X