- Konu Sahibi frozen12345
Severek evlenmediniz mi ? Neden kaynana başını yakmış oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok üzüücü ramazanda başınıza gelmesi ama benim tarafım lafınız olmamış eşinizi de bu tetiklemiş bence... bu sene durumu daha kötü olan bir tanıdık var filanca ona verelimmi deseydeniz belki o tepkiyi vermezdi eşiniz... allah yardım etsin kırılmakta haklısınz küçük kıvılcımdan ne yangın cıkmıs yani
cokkkk gzlll bı acıklama olmuss konu sahıbı dıkkate almalısın saygı kalmamısss esınde ana ogul aynı bendede var aynılar yaa bu kdr huyları suları benzerŞimdi yatak odanıza ya da banyoya gidin. Aynaya bakın. Yüzünüze dikkatlice bakın.
Ve kendinize deyin ki: Ben bir İNSANIM. Ben bu hareketleri hak etmiyorum. İnsan olarak da kendi haklarımı kendim savunmam gerek. "Geberse gitse bayram edicem" diyen bir adam beni hak etmiyor. Ona "aklını başına topla oğlum, o senin karındır" demeyen kayınvalide beni haketmiyor.
Bunca laftan sonra onlara "zıkkım yiyin" demeniz gerekirken kalkıp bir de sofra hazırlamışsınız. Sizin aklınız yerinde mi? Siz kendinizi neden sevmiyorsunuz? Siz neden kendinize değer vermiyorsunuz? Anneniz babanız sizi bunun için mi doğurdu, büyüttü? Cahil insanlar tarafından mutsuz edilesiniz diye mi evlendirdi?
Kendinize acımıyorsanız anne-babanıza ve onların emeklerine acıyın.
Kendinize saygı duyun. Değerli olduğunuzu ve iyi davranılmayı hak ettiğinizi bilin.
Yaptığınız ironiyi anlamayıp uygulamaya kalkan olur, bu sebeple ilerde falanca sitede bir üyenin yazdıklarından esinlenip yaptım diye sizi hedef göstermelerini istemiyorsanız yazdıklarınıza dikkat etmelisinizPotasyum siyanur temin et. Biraz zor olabilir ama mümkün. Acıbadem tadında olur. Bu aromanın olduğu bir tatlı yap, cookie gibi. Hik demeden giderler. Cesetlere otopsi yapılmasına engel olacak şeyleri de sen düşün. Hepsini ben dusunemem. Cevrem yok, cesetler başıma bela olur diyorsan doğaya çık. Mantar topla. Deneye deneye zehirliyi bulursun. Yap mantar soslu spagettiyi olsun bitsin. Az miktarda kendin de ye. Kimse bundan suphelenmez. Her yıl bir sürü insan ölür böyle.
Ben radikal ve kesin çözüm insaniyim. Bilimsel çalışırım. Laga lugayla uğraşma. Cinayet bana göre değil diyorsan hala o evde ne işin var?
Potasyum siyanur temin et. Biraz zor olabilir ama mümkün. Acıbadem tadında olur. Bu aromanın olduğu bir tatlı yap, cookie gibi. Hik demeden giderler. Cesetlere otopsi yapılmasına engel olacak şeyleri de sen düşün. Hepsini ben dusunemem. Cevrem yok, cesetler başıma bela olur diyorsan doğaya çık. Mantar topla. Deneye deneye zehirliyi bulursun. Yap mantar soslu spagettiyi olsun bitsin. Az miktarda kendin de ye. Kimse bundan suphelenmez. Her yıl bir sürü insan ölür böyle.
Ben radikal ve kesin çözüm insaniyim. Bilimsel çalışırım. Laga lugayla uğraşma. Cinayet bana göre değil diyorsan hala o evde ne işin var?
Günaydın arkadaşlar
Dün akşam kv yi iftara davet etmiştim. Akşam eşimle bir tartışma yaşadık. Her sene fitre parasını eşimin teyzesinin kizina veriyorduk bu sene benim tarafımdan bir yakınımında durumu iyi degil ona verelim dedim eşimde hiç ses yok. Sonra bana bu senede benim tarafıma verelim derken itişiklikmi yapıyorsun dedi. Ne alakası var dedim. Kızdım bu arada kv yan odada uyuyor. Gönlün yoksa vermeye o zaman sen oraya ver bende buraya vereyim dedim. Bende çalışıyorum. Bana sen işi bırak kendini biseymi sanıyorsun diye bağırıyor daha birçok sey söyledi hakaret etti. Bende yazıklar olsun sana dedim konuyu nerden nereye getirdin dedim yatak odası na geçtim bu kezde arkamdan sen zaten annem geldi diye bunları yapıyorsun diye bağırmaya başladı şok oldum. Kv de bagrismalara uyandı geldi ben ne kadar anne senle bir ilgisi yok desemde kulağı daha cok oglundaydı. Dayanamadım yatak odası na tekrar geçtim kapıyı çarptım sabahın beşine kadar ana oğul beni cekistirdiler. Neler söylüyor annesine yok başımı yaktinda yok geberse gitsr bayram edecemde hayatım zindan olduda. Sabaha kadar ağladım sahur da yapamadım. Sahur vakti kv odaya geldi yanıma sofrayi hazırlayalım dedi. Bende anne ben yemecegim sen bişeyler hazirlasan dedim bana ne diyo biliyomusunuz. Bunu da bahane edip işi üstüme yıkma diyo kalktım bende sofralarını hazırladım geri yattım. Ben ne yapayım şimdi kirginligim kızgınlığım gecmiyo...
Durumunuzu bilmiyorum ama hayat bedduanın tutup tutmayacağını beklemek için çok kısa. Çalışıyormuşsunuz. Boşansanız aileniz arkanızda durur mu? Çocuğunuz var mı?Günaydın arkadaşlar
Dün akşam kv yi iftara davet etmiştim. Akşam eşimle bir tartışma yaşadık. Her sene fitre parasını eşimin teyzesinin kizina veriyorduk bu sene benim tarafımdan bir yakınımında durumu iyi degil ona verelim dedim eşimde hiç ses yok. Sonra bana bu senede benim tarafıma verelim derken itişiklikmi yapıyorsun dedi. Ne alakası var dedim. Kızdım bu arada kv yan odada uyuyor. Gönlün yoksa vermeye o zaman sen oraya ver bende buraya vereyim dedim. Bende çalışıyorum. Bana sen işi bırak kendini biseymi sanıyorsun diye bağırıyor daha birçok sey söyledi hakaret etti. Bende yazıklar olsun sana dedim konuyu nerden nereye getirdin dedim yatak odası na geçtim bu kezde arkamdan sen zaten annem geldi diye bunları yapıyorsun diye bağırmaya başladı şok oldum. Kv de bagrismalara uyandı geldi ben ne kadar anne senle bir ilgisi yok desemde kulağı daha cok oglundaydı. Dayanamadım yatak odası na tekrar geçtim kapıyı çarptım sabahın beşine kadar ana oğul beni cekistirdiler. Neler söylüyor annesine yok başımı yaktinda yok geberse gitsr bayram edecemde hayatım zindan olduda. Sabaha kadar ağladım sahur da yapamadım. Sahur vakti kv odaya geldi yanıma sofrayi hazırlayalım dedi. Bende anne ben yemecegim sen bişeyler hazirlasan dedim bana ne diyo biliyomusunuz. Bunu da bahane edip işi üstüme yıkma diyo kalktım bende sofralarını hazırladım geri yattım. Ben ne yapayım şimdi kirginligim kızgınlığım gecmiyo...