-
- Konu Sahibi halacocuksun
Kocanızın yerinde olsam 1 saniye tutmaz kapının önüne koyardım sizi. Adam saf insaflı da yapmıyor, dilerim tahammülü bir an önce biter de boşar sizi. Siz kötülere layıksınız, iyi insanlara değil.Bir git işine
Yanlış anlamadiysam bir de üvey çocuğuyla ilgileniyormuş. Kendinden olmayan çocuk ile bu kadar ilgili.Çocuğuyla ilgilenmese de sorumsuz dersiniz. Evlat sonuçta hanımefendi. Dünya bir yana , onlar bir yana. Bence siz başka canınızı sıkan konuları bu yöne çekiyorsunuz
Üf ne diyim aşkım Allah aşkına, şaşırdım artık.Yanlış anlamadiysam bir de üvey çocuğuyla ilgileniyormuş. Kendinden olmayan çocuk ile bu kadar ilgili.
Konu sahibi bence Emre aşık ın eski karısı konuşma seviyesi resmen oKonu sahibi fazlasıyla şımarık. Adamın sabrını sınıyor. Ben eşi ile problemlerinde eşini haklı buluyorum %90
Şükürsüz olan kendisi resmen çocugunu ihmal ediyor biyolojik olmayan babası kadar düşünemiyorYanlış anlamadiysam bir de üvey çocuğuyla ilgileniyormuş. Kendinden olmayan çocuk ile bu kadar ilgili.
Çok sevindim bunduruma.Bende 2 kızımi sizin gibi büyüttüm.Asla son lokma lafı çikmadı ağzımdan.Ne yerlerse o.Küçüklük travmamdır lütfen çocuğa yemesi için asla baskı yapmayın tabağın bitecek gibi cümleler kurmayın 30 yaşına geldim hala içimde kalmış bu durum.
Küçükken hiç yemezdim ya da çok az yer doyardım hep baskı yaparlardı bitecek hiç yemiyorsun zayıfsın diye ki sağlıklıydım kapasitem oydu.. hep içime atardım yemek zamanı boğazım düğümlenirdi tabağını bitir diyecekler diye konuyu görünce bile kötü oldum..
Şimdi yanımda bir çocuk yemek yerse ne zaman doyarsan bana söyleyebilirsin doyarsan kalkabilirsin diyorum hepsi beni çok sever o yüzden
Ülke olarak çok büyük bir felaket yaşadık yaşıyoruz.Millet olarak birlikte tekrar ayağa kalkacağız.Başka bir yol yok çünkü.Sözün bittiği yerdeyiz her birimiz elimizden gelen neyse bu vatan , bu millet için yapmalı.Eşim başımın etini yiyor kızım zor beslenen bir çocuk ama ben bunu fazla takmıyorum sağlıklı çok şükür diyorum yediği kadar yediriyorum geri kalanını Allah'a bırakıyorum...ama koca olacak kişi çocuk beslenemedi , o oda soğuk kapıyı kilitlemeler ulan alışsın girsin üşüsun n'olacak çok şükür sağlıklı ya..ne diye huzurumuzu bozuyorsun ...deprem olmuş çocuklar bilmem kaç derece soğukta terlikle yaşıyorlar saatler sonra bir lokma ağzına sokanlar var yaa bir şükret otur sus adam diyorum ....karnından beslenen çocuklar var bir sus artık nasipsiz şükret ..huzurumu bozup durma kaç yıldır çocuk az besleniyor ben kilo aldırdım vs diye kendiyle övünüyor birde ulan bebekken kim besledi prematüre doğdu 1 hafta hiç uyumadım onu besledim sağlıklı ya sen baktım ben baktımi mi var nasipsiz adam, ben boş mu duruyorum sen bakarken işte çalışıyorum ev işi yapıyorum vs..
Artık gözümde bugünkü kavgadan sonra küçüldü minicik kaldı ....ben Allah yolunda bu sukursuz hep ben diyen bencil adamla nasıl gideyim ....bu mu sorun yani insanlar ölürken senin sağlıklı çocuğunun 2 lokma daha az yemek yemedim bencil adam
Sürekli kocasını şikayet ediyordu. Ben de kocasının iyi oldugunu bilmeden cehenneminde yaşamaya devam et dedim. Bu kez bana şükürsüz dedi.Şükürsüz olan kendisi resmen çocugunu ihmal ediyor biyolojik olmayan babası kadar düşünemiyor
Mantığa bak ben şimdi çocuklarımı üşütmem mi lazım empati için millet ne alem ya
Evet bir cehennemin içinde ama odununu atan kendisi.Sürekli kocasını şikayet ediyordu. Ben de kocasının iyi oldugunu bilmeden cehenneminde yaşamaya devam et dedim. Bu kez bana şükürsüz dedi.Cehennem neymis ben bilmezmişim. Bu adam böyle konuşuyor diye cehennem mi olurmuş? Ya ulan sen değil misin adami eleştiren, şükürsüz bilmem ne diyen, en ufak şeyde boşanmayı düşünen? Ben cehennem deyince mi şükürsüz oluyorum?
Ay bide kadının çocuğuna mı bakıyormuş .Ben katılıyorum. Konu sahibesi net şekilde psikoloijk hasta bir insan. Adam başkasının çocuğuna gayet iyi babalık yapıyor. Böyle iyi adamlar böyle acaip tipleri nerden buluyor ve neden evleniyor anlayamıyorum
Böyle kadınlara böyle düşünceli naif erkekler değilde Tibet öküzü layıkSürekli kocasını şikayet ediyordu. Ben de kocasının iyi oldugunu bilmeden cehenneminde yaşamaya devam et dedim. Bu kez bana şükürsüz dedi.Cehennem neymis ben bilmezmişim. Bu adam böyle konuşuyor diye cehennem mi olurmuş? Ya ulan sen değil misin adami eleştiren, şükürsüz bilmem ne diyen, en ufak şeyde boşanmayı düşünen? Ben cehennem deyince mi şükürsüz oluyorum?
Abla sen sukretmeyi yanlis anlamissin ya.Sukur et diye insanlara hakaret edemezsin.Oyle bisey degil sukur etmekGit işine diyorum sen kimsin ne biliyorsun ne cehennemmi...cehennem nedir gördun mu sorun bu mu sukursuz bencil bir insan daha defol