bu mu sorun yani insanlar ölürken senin sağlıklı çocuğunun 2 lokma daha az yemek yemedim bencil adam

Çocuğuyla ilgilenmese de sorumsuz dersiniz. Evlat sonuçta hanımefendi. Dünya bir yana , onlar bir yana. Bence siz başka canınızı sıkan konuları bu yöne çekiyorsunuz

Çocuğuyla ilgilenmese de sorumsuz dersiniz. Evlat sonuçta hanımefendi. Dünya bir yana , onlar bir yana. Bence siz başka canınızı sıkan konuları bu yöne çekiyorsunuz
Yanlış anlamadiysam bir de üvey çocuğuyla ilgileniyormuş. Kendinden olmayan çocuk ile bu kadar ilgili.

Nickinin hakkını fazlasıyla veriyorsun. Ayrıca sırf şu zamanda tepki çekmemek için konuyu sürekli depreme bağlamanda aşırı itici. Ha bide şükürsüz olan sensin. Çocukla ilgileniyor diye şükredeceğine şikayetleniyorsun.
Bir de yani sürekli ulan diyince samimi olmuyorsun da Mahmut abi gibi oluyorsun.
Neyse zaten banlanmışsın

Yanlış anlamadiysam bir de üvey çocuğuyla ilgileniyormuş. Kendinden olmayan çocuk ile bu kadar ilgili.
Şükürsüz olan kendisi resmen çocugunu ihmal ediyor biyolojik olmayan babası kadar düşünemiyor

Mantığa bak ben şimdi çocuklarımı üşütmem mi lazım empati için millet ne alem ya

Konunun başlığının devrik cümle olmasından mütevellit tam idrak edemeyip sonrasında
“Bana hak verin-i”deprem duyarıyla sağlamaya çalışma olduğunu farkettim.
Gerçekten çok tehlikeli insanlar var

Çok sevindim bunduruma.Bende 2 kızımi sizin gibi büyüttüm.Asla son lokma lafı çikmadı ağzımdan.Ne yerlerse o.

Ülke olarak çok büyük bir felaket yaşadık yaşıyoruz.Millet olarak birlikte tekrar ayağa kalkacağız.Başka bir yol yok çünkü.Sözün bittiği yerdeyiz her birimiz elimizden gelen neyse bu vatan , bu millet için yapmalı.
Empati her insanın sahip olması gereken bir duygu yalnız çocuğunuzun yeme problemi ya da başka bir durumu ile ilgili bir sorunu depremle ilişkilendirmemek lazım diye düşünüyorum.Benim eşimde hep endişeli bir baba oldu.Çocuklarla ilgili aklınıza gelebilecek her konuda bazen gereksiz endişeli oldu.Ben de bu durumu tabiri caizse fırsata çevirdim.Sorumlu bir babanın konforunu yaşadım.
Sizin çift olarak başka sorunlarınız olabilir.Eşiniz normalin üstünde kaygılı ise bir uzman desteği iyi gelebilir

Şükürsüz olan kendisi resmen çocugunu ihmal ediyor biyolojik olmayan babası kadar düşünemiyor

Mantığa bak ben şimdi çocuklarımı üşütmem mi lazım empati için millet ne alem ya
Sürekli kocasını şikayet ediyordu. Ben de kocasının iyi oldugunu bilmeden cehenneminde yaşamaya devam et dedim. Bu kez bana şükürsüz dedi. Cehennem neymis ben bilmezmişim. Bu adam böyle konuşuyor diye cehennem mi olurmuş? Ya ulan sen değil misin adami eleştiren, şükürsüz bilmem ne diyen, en ufak şeyde boşanmayı düşünen? Ben cehennem deyince mi şükürsüz oluyorum?

Evet bir cehennemin içinde ama odununu atan kendisi.

Ben katılıyorum. Konu sahibesi net şekilde psikoloijk hasta bir insan. Adam başkasının çocuğuna gayet iyi babalık yapıyor. Böyle iyi adamlar böyle acaip tipleri nerden buluyor ve neden evleniyor anlayamıyorum
Ay bide kadının çocuğuna mı bakıyormuş .
Bencil adam öyle mi
Vay be insanoğlu ne nankör.
Bazı erkekler de enayi cidden .
Adama acıdım.

Böyle kadınlara böyle düşünceli naif erkekler değilde Tibet öküzü layık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…