bu mu sorun yani insanlar ölürken senin sağlıklı çocuğunun 2 lokma daha az yemek yemedim bencil adam

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
Eşim başımın etini yiyor kızım zor beslenen bir çocuk ama ben bunu fazla takmıyorum sağlıklı çok şükür diyorum yediği kadar yediriyorum geri kalanını Allah'a bırakıyorum...ama koca olacak kişi çocuk beslenemedi , o oda soğuk kapıyı kilitlemeler ulan alışsın girsin üşüsun n'olacak çok şükür sağlıklı ya..ne diye huzurumuzu bozuyorsun ...deprem olmuş çocuklar bilmem kaç derece soğukta terlikle yaşıyorlar saatler sonra bir lokma ağzına sokanlar var yaa bir şükret otur sus adam diyorum ....karnından beslenen çocuklar var bir sus artık nasipsiz şükret ..huzurumu bozup durma kaç yıldır çocuk az besleniyor ben kilo aldırdım vs diye kendiyle övünüyor birde ulan bebekken kim besledi prematüre doğdu 1 hafta hiç uyumadım onu besledim sağlıklı ya sen baktım ben baktımi mi var nasipsiz adam, ben boş mu duruyorum sen bakarken işte çalışıyorum ev işi yapıyorum vs..

Artık gözümde bugünkü kavgadan sonra küçüldü minicik kaldı ....ben Allah yolunda bu sukursuz hep ben diyen bencil adamla nasıl gideyim ....bu mu sorun yani insanlar ölürken senin sağlıklı çocuğunun 2 lokma daha az yemek yemedim bencil adam

O da kendince iyi baba olmaya calisiyor. Esinize karsi bu kadar tahammulsuz olmanizin baska sebebi var mi? Baska bir probleminiz yoksa alttan alin boyle seyleri biraz pohpohlayin evet premetureyken ben besledim simdide sen besledin kilo aldirdin diyin. Esiniz biraz pimpirikli sanirim kimse dort dortluk degil sonucta bu kadar takmayin baska bir suru problemleri olanlar var dediginiz gibi. cocuguna babalik yapmayanlar var para verip babalik yaptigini sananlar var esinizin baska kusuru yoksa alttan alin.

Küçüklük travmamdır lütfen çocuğa yemesi için asla baskı yapmayın tabağın bitecek gibi cümleler kurmayın 30 yaşına geldim hala içimde kalmış bu durum.
Küçükken hiç yemezdim ya da çok az yer doyardım hep baskı yaparlardı bitecek hiç yemiyorsun zayıfsın diye ki sağlıklıydım kapasitem oydu.. hep içime atardım yemek zamanı boğazım düğümlenirdi tabağını bitir diyecekler diye konuyu görünce bile kötü oldum..
Şimdi yanımda bir çocuk yemek yerse ne zaman doyarsan bana söyleyebilirsin doyarsan kalkabilirsin diyorum hepsi beni çok sever o yüzden

Bende öyle diyorum ama işte ..bunlar dert değil bunu dert etmesine deli oluyorum..saglikliysa gerisini. Önemi yok ...ülkemiz bu durumdayken ben çocuğumun 2 lokma az yemesinimi dert edeceğim bu bencillik kötülüktür

Ben besledim büyüttüm diyorsun ya eşin senin kadar mesai yapmadığı için, konunun içindr olmadığından meseleye uzak olması normal. Sadece seninki yapıyor sanma. Ha hoş değil, can sıkıcı evet ama he de geç. Çok istiyorsa bırak ona baksın, sen de çık gez

İyi yönleri çok fazla başka bir sorun yok ama bu bencil bir tavir , insanlar bu kadar kötü durumdayken bunun için huzur bozması bunu dert etmesi kötülük bencillik ..gıcık oluyorum şu anda ona neyse

Dostum doğru araştır o benim eski evliliğimi. Konuları

BDV'deki konularınız içler acısı... Bebek beslenmesine gelene kadar ooo. Yazık ettiniz kendinize de bebeğinize de.
Doğru araştır o konular benim eski evliliğimin konuları birden neden araştırıyorsun açık mı arıyorsun pes

Dostum doğru araştır o benim eski evliliğimi. Konuları
Benim yorum yazdığım konunuzda tüm üyeler barıştığınızı yazmıştı. Siz de gelip yalanlamamışsınız. Neyi araştırayım, nick tanıdık geliyor, bakıyorum. O kadar hepsi. Ayrica bu yorumunuz rahatlatti diyemem. 2. Evliliğinizde mutlu olmanizi dilerdim.

Bir git işine

Tavra bak. Iyi dileklerde bulundum. E cehenneminizde yaşayın ne diyeyim? Selametle.
Git işine diyorum sen kimsin ne biliyorsun ne cehennemmi...cehennem nedir gördun mu sorun bu mu sukursuz bencil bir insan daha defol

Tek sorununuz gerçekten bebeğinizin beslenmesi durumunda eşinizle yaşadığınız anlaşmazlık mı?
Ben sizi çok daha vahim konularınızla hatırlıyorum. Önceliğiniz onlara odaklanmak olmalıydı oysa
Dostum benim vahim konum yok evliligimde huzurum yerimde bu 2. Evliliğim ....bu kadar deprem kötü olaylar olurken beslenme sorunumuzu gündeme getirmesine deli oldum sadece ama şu anda iyiyim yinede sinirliyim

Hala düşüncelerimin arkasındayım gidin psikolojik destek alın. Adam sizin kızınıza bile babalık yapmaya çalışıyor hem de özbabanın yaptığından fazlasını. Çok yanlış yerlere takılıyorsunuz. Bir gün eşinizin sabrı bitecek

İlk evliliğiniz kötüydü sanırım boşanmıştınız. Bir çocuğunuz vardı o evlilikten, iki de bundan vardı sanırım. Çok memnunum, şükürler olsun vs. diyordunuz. Klasik soruyu soralım o zaman. Bu adam bir anda mı bencil birine dönüştü?

Bunda mi haksizim yani ben yaptım ben ettim diyor sanki ben bir şey yapmıyorum

Evet bencil bunca kötü olay olurken çocuğun 2 lokma az yemesinden dolayı evin huzurunu bozdu

Aaa ilk evliliğinden olana mı yemiyor diye kaygılanıyor adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…