bu mu sorun yani insanlar ölürken senin sağlıklı çocuğunun 2 lokma daha az yemek yemedim bencil adam

Konu böyle mi demek? Çok şaşırdım.

ama koca olacak kişi çocuk beslenemedi , o oda soğuk kapıyı kilitlemeler ulan alışsın girsin üşüsun n'olacak çok şükür sağlıklı ya
Çocuk üşümesin diye soğuk odaya gitmesini eşiniz engelliyor ve siz de çocuk soğuğa mı alışsın diyorsunuz? Şaka mısınız siz? Çocuk niye bile isteye hasta olsun?

Bunda mi haksizim yani ben yaptım ben ettim diyor sanki ben bir şey yapmıyorum
Adamın damarına basıyorsun sabrını zorluyorsun. İlk evliliğinin hırsını bu adamdan çıkarıyorsun ama yakındır sabrı biter. Bir daha bulur musunuz böyle birini sanmam

Adamın damarına basıyorsun sabrını zorluyorsun. İlk evliliğinin hırsını bu adamdan çıkarıyorsun ama yakındır sabrı biter. Bir daha bulur musunuz böyle birini sanmam
Bende hatirliyorum üyeyi. Bidahaki konusunu bununla ilgili acacaktir eminim. Adam bunu biraksa net hakli

geçmiş konunuza istinaden (ilk evliliğinizle ilgili olanlar değil ) ben fazlaca şımarık ve tahammülsüz olduğunuzu düşünmeye başladım. nickinizle uyum içindesiniz gerçekten. Bu adamın sabrı taşar yakında demedi demeyin

Bende hatirliyorum üyeyi. Bidahaki konusunu bununla ilgili acacaktir eminim. Adam bunu biraksa net hakli
Sence de çok şımarık değil mi? Beni sevdiğin söylemiyor diye kocasından boşanmayı düşünecek kadar drama Queen

Düşünce şeklinizi çok değişik ve yanlış buldum açıkçası. Ne bu ' saldım çayıra Mevlam kayıra' tavrınız ?

Beni konularini okuyup açık aramakla suçladı. Haberim bile yoktu bu konusundan. Baktim biraz, ben de eşine hak verdim.
Açık aramak değil ki bu kendi yazıyor. O zamanda uyarmıştım onu ama değişen hiç bir şey olmamış.

Ben katılıyorum. Konu sahibesi net şekilde psikoloijk hasta bir insan. Adam başkasının çocuğuna gayet iyi babalık yapıyor. Böyle iyi adamlar böyle acaip tipleri nerden buluyor ve neden evleniyor anlayamıyorum

Ben katılıyorum. Konu sahibesi net şekilde psikoloijk hasta bir insan. Adam başkasının çocuğuna gayet iyi babalık yapıyor. Böyle iyi adamlar böyle acaip tipleri nerden buluyor ve neden evleniyor anlayamıyorum
Adamı kötü göstermek için konu üstüne konu açıyor ama yok ya haklı değil. Yazık adama gerçekten. Bak kadın kpss kazansın memur olsun diye onu desteklemiş ve olmuş. Şimdi eşi diyor ki ben kpss gireceğim sen beni destekle. Kadın yok bana ilgi göstermiyorsun yok bana yardım etmiyorsun.

Benimde kocam hem pinpirikli hem huzursuz çocuk konusunda sürekli tetikte bekliyor şunu yapalım şunu içirelm az giydir çok giydir 2 zıbın giydir ha tabi yapalım diyor ama kendi elini sürmez anca sözde işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…