Saç Kesim Şekilleri bu model hakkında fikirlerinizi bekliyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Jennifer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.671
2
358
Diğer
petek dinçözün de devamlı kullandığı bu modele bayılıyorum ancak kendimde yapamıyorum maşayla elde edemiyorum bu görüntüyü sizce maşamımı değiştirmeliyim yada başka bi şekilde yapabilirmiyim bu modeli yardımlarınızı bekliyorum kızlar?

Son düzenleme:
maşayla yapınca ertesi gün buna benziyo. bi de maşayla sarma teknikleri var uzman tvden falan bakabilirsin. kökten uca sarıcaksın. bi de petek dinçözde bolca çıt çıt var bu kadar kabarık durabilmesi için.

maşayla yapınca ertesi gün buna benziyo. bi de maşayla sarma teknikleri var uzman tvden falan bakabilirsin. kökten uca sarıcaksın. bi de petek dinçözde bolca çıt çıt var bu kadar kabarık durabilmesi için.

maşa yapıp dağıtmak gerekiyo kalıp gibi durmuyo elinle biraz şekil verirsen bu hali alır sanırım

teşekkürler kızlar dediklerinizi denicem starlicya dediğin siteyde bakıyım bi tatlım

Bu saçı yapmadan önce köpük kullanılmıştır büyük bi ihtimal. Sonra maşayla saç yapıldıktan sonra saç kabartılmış ve bolca spreylenmiş. Bu saçı yapabilmen için canım saçlarını ince ince maşalıcaksın altlardan. ama diplerden hafif krepe yapıcaksın ki kabarık durucak.. Geri kalanınıda maşalıcaksın. Sadece dipleri krepeliceksin oda kabarık dursun diye... Saçı tutam tutam maşalaman gerek ve sonrada saçını yaptıktan sonra saçı ellerinle dagıtıp kabartıcaksın.

Son düzenleme:
teşekkürler:) bi de kendi saçımızın arkalardan katlı olması lazım böyle durması için :) malesef bende o yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…