- 3 Ağustos 2022
- 92
- 28
-
- Konu Sahibi papatyalicicek
Adı üstünde fikrinizi merak ettim fikriniz yoksa bir şey yazmayabilirsiniz :)Bizim niye fikrimizi merak ediyorsun? Biz nerden bilelim sen bilmiyorsan :))
Ya gerçekten enteresansınız :) dur hadi bir fikir atıyım ortaya kesin eski sevgilindir:)Adı üstünde fikrinizi merak ettim fikriniz yoksa bir şey yazmayabilirsiniz :)
Bana korkunç bir sapık gibi geldiFake hesaptan gece mesaj geldi. Seni özledim yazmış bende kimsin dedim Firuze diye cevap vermiş soru işareti attım oda biliyor musun o şarkıyı dinledin mi hiç yazmış ben anlam veremedim ne yapmaya çalıştığını sizinde fikrinizi merak ediyorum.
gerçekten enteresansınız :) dur hadi bir fikir atıyım ortaya kesin eski :)
Ya gerçekten enteresansınız :) dur hadi bir fikir atıyım ortaya kesin eski sevgilindir:)
Eski sevgilimi engellemedim numarasını sildim profilim falan gitti yani gözükmüyor onda belki engellediğimi düşünmüştür kendi instagram hesabından da yazamayacağını düşünüyorum çünkü şuan sevgilisi var bildiğim kadarıyla onun dışında uzun süredir hayatıma kimse girmemişti hoşlanan biri vardı fakat onun da bu şekilde yazmasını gerektirecek bi sebebi yok anlam veremedimEski sevgiliniz sizde engelli mi eğer engelli değilse kendi hesabından yazardı, ya dalga geçmeye çalışan biri ya da engellediğiniz eski sevgiliniz.
Ve sadece geceleri yazıyor gün içinde yazmıyorBana korkunç bir sapık gibi geldi
O zaman engelleyin gitsin cidden özleyen yeni sevgili yapmaz başka hesaplardan yazmaz kimse yüzde yüz kafa bulmaya çalışıyorEski sevgilimi engellemedim numarasını sildim profilim falan gitti yani gözükmüyor onda belki engellediğimi düşünmüştür kendi instagram hesabından da yazamayacağını düşünüyorum çünkü şuan sevgilisi var bildiğim kadarıyla onun dışında uzun süredir hayatıma kimse girmemişti hoşlanan biri vardı fakat onun da bu şekilde yazmasını gerektirecek bi sebebi yok anlam veremedim
bana öyle biri yazsa eski sevgilim derdim,çünkü o şarkıyı hep söylerdi hahaha
Olabilir haklısınız bakalım bugün de yazacak mıO zaman engelleyin gitsin cidden özleyen yeni sevgili yapmaz başka hesaplardan yazmaz kimse yüzde yüz kafa bulmaya çalışıyor
Fikir veriyorum.Fake hesaptan gece mesaj geldi. Seni özledim yazmış bende kimsin dedim Firuze diye cevap vermiş soru işareti attım oda biliyor musun o şarkıyı dinledin mi hiç yazmış ben anlam veremedim ne yapmaya çalıştığını sizinde fikrinizi merak ediyorum.
Telefonun başında çaresiz bekliyorumOlabilir haklısınız bakalım bugün de yazacak mı
Telefonun başında çaresiz bekliyorum
Vakit kaybı açıkçası. Ben olsam kimsiniz dediğim zaman söylemiyorsa kim olduğunu sonra cevap vermem.Fake hesaptan gece mesaj geldi. Seni özledim yazmış bende kimsin dedim Firuze diye cevap vermiş soru işareti attım oda biliyor musun o şarkıyı dinledin mi hiç yazmış ben anlam veremedim ne yapmaya çalıştığını sizinde fikrinizi merak ediyorum.
HaklisinizVakit kaybı açıkçası. Ben olsam kimsiniz dediğim zaman söylemiyorsa kim olduğunu sonra cevap vermem.
Adıyla yazsın beklediğiniz biri ise.