Bu meleklere bakn... ok eker ve sevimliler

ne güzel varliksin, melek dedikleri sen olmalisin, o kücük burnun, yumuk ellerin, sekilden sekle giren yüzün, bazen aglamakli, bazen gülücüklü. sicacik nefesin, mis kokulu tenin. saf tertemiz masum bakislarin, arada bir kac catislarin. ama uzun sürmez, hemen gülersin, degisir bakislarin. melek kadar saf melek kadar masumsun, en günahsiz varliksin.. allah her bebegimizin kaderini bahtini acik ve güzel eder insallahm, allah anali babali büyütür ve onlari korur insallah.. ben bekarim cocugumda yok ama insallah birgün benimde olur.. bebekleri cok seviyorum...

ne güzel varliksin, melek dedikleri sen olmalisin, o kücük burnun, yumuk ellerin, sekilden sekle giren yüzün, bazen aglamakli, bazen gülücüklü. sicacik nefesin, mis kokulu tenin. saf tertemiz masum bakislarin, arada bir kac catislarin. ama uzun sürmez, hemen gülersin, degisir bakislarin. melek kadar saf melek kadar masumsun, en günahsiz varliksin.. allah her bebegimizin kaderini bahtini acik ve güzel eder insallahm, allah anali babali büyütür ve onlari korur insallah.. ben bekarim cocugumda yok ama insallah birgün benimde olur.. bebekleri cok seviyorum...

wowwwwww bir geldin pir geldin kuzencigim harika yorumun icin sonsuz tsklera.s.
nekadar icden ve nekadar güzel yazmissin canimcigim
süper yorumlamissin yüregine saglik canim:nazar:a.s.:1hug:
amin canim iyi dileklerin ve duan icin:Saruboceq:
allahim herkezin gönlüne göre verir insallah:Saruboceq:
sende hosgeldin sefalar getirdin canim ayaginin tozuylada ilk yazdigin ben olmusum ne mutlu banaa.s.:teytey:

bunlarda benden olsun:asigim:

JAB0035%7EBaby-Angel-VII-Posters.jpg

f_BabyAngelIIm_ffa71e6.jpg

baby_angel.jpg

BabyAngel.jpg

JAB0042%7EBaby-Angel-V-Posters.jpg

Back