Bu kz ne yapmal!?

Baskalarının işine burnunuzu sokmayın bence, kıza acıdım aslında nekadar arkasından kuyusunu kazmakisteyenler var

kasadan para aldığını nereden biliyosunuz ayrıca ?

tahmin mi yürütüyosunuz şu kadar maaş alıyor şu kadarını ailesine gönderiyor giyimi kuşamı marka elinde kalan parayla bunlara güç yetiremez o zaman kesin kasadan para alıyordur diye bir şey düşünüyorsanız bunun vebalini nasıl taşıyacağınızı da bilmeniz gerekir.

kimse kimsenin namus bekçiliğini yapamaz kaç tane sevgilisi olduğu da onu ilgilendirir anlaşılan kız İstanbul a gelir gelmez dedikodu kazanlarını kaynatmaya başlamışsınız

kimsenin üzerine vazife değil onun yaşantısı giyimi tarzı

size düşen arkadaşça yaklaşmak ailesi yanında değil diye sahipsiz görüp sahip çıkmaya çalışmak çok saçma.

ailesine haber vereceksiniz de ne olacak elinize ne geçecek merak ediyorum ?

özel hayatı kimseyi ilgilendirmez ancak,işin içinde hırsızlık varsa, amy (!) hırsızlık ,yaparken ,yakalanabilir. bir kamera sistemi ve kasaya yönlendirilmiş ,bir kamera..yapsın yapabilirse bakalım bir daha hırsızlık.

kaşarlaşmıssa mı? bu nasıl bir itham böyle akannehir Ayrıca konu sahibinide hayretle okudum anlattıgınız bayanın özeli,yasadıkları kendisine plan fln ne demek yaa akannehir para calma olayına gelince bu durum dayınızı ilgilendiriyor

benden başka kimse şaşırmamış CADIARZU

dayının görümcesi var da benmi bilmiyorum ???????????????
:roflol: valla o ney öyle.
dayının görümcesi kafamçokkarıştı
bende kafamda düşünüyordum dayının görümcesi nasıldı diye.
acaba dayısının karısının görümcesi mi demek istedi delikafadulden

Dayısının karısının görümcesi, annesi ya da teyzesi oluyor...

Onu demek istememiştir bu durumda...

Bence dayımın baldızı demek istedi..

dayımın baldızı. teyzem senelerce kasada çalıştı,kendi paraları olduğu halde bir kuruş almadı,o kız alıyor,kamera kayıtlarında görünüyor teyzem görmüş bi kere dayımın görmesine gerek yok o zaten napiyim kim gelirse çalcak zaten onun çaldığı üç beş kuruştan nolcak diye düşünüyor,ayrıca kız akraba uzaktan,polisi falan araya sokmazlar ki müşteriler hırsızlık yaptığında bile polise söylemezlerdi.

ailede erkekler takmıyor artık bu durumu ama teyzem annem ve ben endişeliyiz,olurda bigün bi sevgili bulur kendine,dükkanı soyarlarsa,yada namusu gider ailesi bizden bilir,hepsini bırakın evli bir erkekle ilişkisi olursa ve bu ortaya çıkarsa dayım o semtten gitmek zorunda kalır o kız yüzünden herkesin adı namussuza çıkar çünkü dayımın suçu artık karışmıyor kıza.kısacası olur olur böyle bir kızdan herşey beklenir,kız potansiyel tehlike.
onun hayatı diyenler olmuşta,nasıl bi hayat istiyorsa gitsin orda yaşasın kız bizim yanımızda kalmayı özgürlük olarak görüyor rahat rahat geziyor tozuyor bize de laf geliyor,bende açık giyindim rahat dolaştım erkek arkadaşlarımla gezdim ama asla aileme laf getirmedim.

eğer açık açık kızın yaptıklarını ortaya çıkarırsak kızın başına kötü birşey gelebilir doğulular sonuçta napıcakları bellimi olur..bizim istediğimiz dayımın kulağına gitmesi,yani düzenli bir ilişkisi olursa daha fazla göze batar ve belki dayım onun işine son verir,istanbulda başka akrabalarına yollar.yada belki çocukla ciddi olurlar çocuk bunu adam eder,yada kızın milletle oynadığı gibi o da kızla oynar ne bileyim.

kıskanacak birşeyim yok çünkü kız sonradan görme ben ne giysem alsam taklit ediyor.kızla bir derdim yoktu,ama bu evli erkeklere bile zaafını ve hırsızlığını duyunca kıza gıcık olmaya başladım,birde kız benim giydiğim şeyleri takıldığım ortamları küçümsemeye başlayınca aramız iyice bozuldu.biliyorum kötü niyetli olabilirim ama şu kıza bir ders vermek istiyorum,hem hayatımızdan iki aileyi de etkilemeden çıksın,hemde dünya kaç bucakmış görsün

Son düzenleme:
Düpedüz kıskanıyorsun bu kızı arkadaşım, belki kendine bile itiraf edememişsin ama tavrın kzı tarif etme biçimin, bahsettiklerin hep bunu gösteriyor...
Neyse konumuz bu değil....
Dayına neyi göstermeye çalışıyorsun ki... Dayın görmüyor mu, zaten çok dekolte giyiniyor çok açık, çok makyajlı falan diye... Kızın dekolte giyinmesinden rahatsız olmuyorsa, kızın para çalmasından (ki böyle bir laf ıspat edilmediyse çok büyük günah, ayrıca marketin güvenlik kamerasında görünüyor demişsin de siz işi gücü bırakıp bu kız markette ne yapıyor onu mu izlediniz. Dayınızın marketinin girdisi çıktısı sizi bu kadar ilgilendirmemeli bence)

Eğer gerçekten böyle bişey varsa kasadan para aldığını dekolte giyindiğini çok makyaj yaptığını falan dayın görüyor ve biliyor, ve kızı da bu konuda uyarmıyor... MArket onun marketi, kız onun elemanı.. Bu durumdan sz niye rahatsız oluyorsunuz...
Ayrıca kız büyük dayınızın baldızı.... Başına namusla ilgili bir hal gelirse de dayınızın karısına yani kızın ablasına hesap sorarlar kardeşine niye sahip çıkmadın diye, yada dayınıza derler ki sana baldızını emanet ettik, emanete sahip çıkamadın...
Bu da büyük dayınızın problemi.. Sonuçta kız onların evinde yaşıyor, ne giydiğini nasıl giydiğini nereye gittiğini nezaman döndüğünü o da görüyor ve biliyor...

Sizler ise bu kız konusunda dış kapının dış mandalısınız.. Ne sana, ne annene, ne de teyzene hiç bir laf söylemek düşmez... Ayrıca sizi de ilgilendirmez.... Marketin sahibi dayının şikayeti yok, enişte olan dayının şikayeti yok, kızın şikayeti yok... Gül gibi geçinip gidiyorlar, siz niye rahatsız oluyorsunuz ki bu durumdan....

dayın yengen sorun yapmıyor size ne oluyor dert ediyorsunuz canım boşver hayatına bak..ne planı bununla uğraşılmaz..

Ben ögrenmek istedigimi ögrendim ve söylenecek pek birsey yok tarafimca...

Sana ufak bir hikaye anlatayimmi ailede yasadigimiz bir olay bu,seneler önce yasadik ve sonunun nereye gidecegini cok iyi biliyorum...

Senin düsüncelerine benzer bir kuzenim var benim,onu elestirene düsman olur ve yaninda biri onun arkadasina yada kiza ooo bu kiz cok güzelmis yada kiyafeti cok güzelmis derse tamam is orda biter hemen....

Gelelim biz konuya
Bu sevgili kuzenim annesine degil baba tarfina cektigi icin boyu 1.55,
Bizde babamiza cektigimiz icin ablamla benim boy 1.73 civarinda,gelir yazlari bizim ortami görür dikkat cekemez oan cok asabi olurdu,
Benim ögle marka takintim hic olmamistir,sevmemde marka manyakligi yapani.gider bana yakisani,kalitesini alir giyinirim,o ise tam tersi marka alarak dikkat cekmeye calisti ama basaramadi...

Evet final benim babam o kizin dayisi olur.ögle bir oyun yaptiki,ögle yalnis seylerle ortaligi dagittiki sormayin...Ne oldu Babam ile Halam suanda görüsmüyor..
Babam onu yigenlikten red etti,kiz kardesi ilede görüsmüyor artik...

Yani demem oki sen sana yapilan tavirdan dolayi zaten icinde kin besliyor ortaligi körüklüyorsun...Bilmiyorum yasin kac ama bunlar cok banel düsünceler.

Eee sen simdi dayinin kesesinimi düsünüyorsun HAYIR!
Sen bu kizin basina kötü bisey gelecek diyemi korkuyorsun Hayir!
Senin tek maksadin yanan atese bir odun atip her metre karesini atese vermek..
Kiskanclik yapiyorsun ama bu kiskancligini itiraf edemeyip olaylari dayini suyunu falan bahane ediyorsun...

Hem büyüklerin varken sana pek laf düsecegini sanmiyorum..
Sen cekil köseye birak bir mesele varsa büyüklerin halletsin..
Dayin cocuk degil birsey degil,kalkipta daha neden olaylari körüklüyorsunki?
O Kizin ekmeginide sen vermiyorsun.
Ortaya girersin kardesler darilir bu sefer sen kötü olursun..
Hirsini frenle...

erkek arkadaşımın böyle durumlar için çok sevdiğim bir lafı var; boşver sen karışma herkes iyi olur,seni kötü yaparlar üzülürsün...
bilmem anlatabildimmiyerimseniben

iftira değil,kamera kayıtları günlük olarak kayıtta ama kimse kalkıp bakmazdı,teyzem bakardı arada kimler gelip gitmiş diye yada bir hırsızlık falan varmı diye özellikle bayramda.hadi o da olmadı,fişler var,atıyorum 20 sigara var markette,15 sigara satışı yapılmış girdisi çıktısı,5 tanesi yok,e kasadan da kalkmıyo bu kız,müşterinin çalması içinde kasanın içine girmesi lazım ki onu yapacak kişinin ne zamanı ne cesareti olur. neyse tartışmaya gerek yok kamerada gördü teyzem zaten.

teyzen işi gücü bırakıyor kızı izliyor da ne demek teyzemin işi bu zaten.neden izlemesin,siz izlemezmiydiniz. (teyzem önceden orda çalışıyordu şimdi küçük bebeği var ona bakıyor marketle ilgilenemiyor,market dayımın adına ancak bütün aile yönetiyorlar dayılar teyzeler,hesap işlerine dayım bakıyor,o marketin üstünde annemle dayımında hakkı var elbetteki söz hakkı düşer)

dayımlar bu konuda biraz saftır o yüzden teyzemle annem sık sık karışırlar.
yengem de o kız gibi çok rahat bir kadın olduğu için dayım artık alıştı,ama kızın müşterilere kur yaptığını erkeklerle gezip tozduğunu internetten milletle buluştuğunu ve bir çok şeyi bilmiyor.

kızın kıskanılcak bir yanı yokki kızda bir varsa bende bin var,maddi durumum Allaha şükür kat kat iyi,ondan çok daha güzelim,vb..vb..

sanki ben dün köyden gelmişimde anlamam gibi konuşuyor,zevklerimi eleştiriyor,bulunduğum ortamı arkadaşlarımı,ay bu insanlar sıkıcı nerden buluyosun sana hiç yakışmıyor,ay bu kıyafet çok ucuz böyle basit şeyleri nerden buluyosun anlamıyorum falan..

ayrıca ayarlamamı istediği çocukla ciddi düşünmüyor ki kim kimi kandırcak,ben zaten başından söyledim o çocuk seninle oynar diye,arabası var ya boşver bende ciddi olmam zaten diye kendi atladı bir haftadır soruyor,sevgilisi var diyorum olsun sen benden bahset belki ayrılır kızdan diyor,benim gizli yaptığım birşey yokki,çocuğa kız için ''umut ver bağla kendine sonra vur bi yerlerine'' demicem sonuçta..

Son düzenleme:
yani benim elime böyle bir fırsat geçmiş değerlendiriyimmi onu soruyorum,bayıla bayıla değerlendiririm çünkü kıza gıcık oluyorum,sevmiyorum.
dayımdan para çalması,miktarı falan önemli değil evet

kızın kişiliğine taktım,hırsızlığı,para düşkünlüğü,evli erkeklere bile kur yapması,netten erkeklerle buluşması,mide bulandırıcı bir kız

ve gördükçe tavırlarını gıcık oluyorum öyle bi konuşması tarzı varki,tepki vermeden siz de duramazsınız.

mesela resimlerini gösteriyordum sevgilimin ona bir arabanın önünde,aa arabası mı var dedi,yoo dedim,salla o zaman kızım ya napıcan böyle çocuğu falan diyor kaç yıllık sözlüme,bana hep sevgilinle ileri gittinizmi falan sapık sapık sorular soruyor.

sırf yakışıklı diye her türlü erkeğin peşinden gidiyor,(paralı erkek seviyor ama bulamadığı için yakışıklılarla çıkıyor)
geçen teyzem su istemiş,suçu getirmiş suyu,napmış etmiş sucunun numarasını bulmuş çocuğa teklif etmiş,çocukta eniştemin tanıdığı,zor kapattık olayı eniştemin kulağına gitmesin diye,böyle de manyak birisi.

Güzelim resimlerle birlikte,evli adamlarla samimi olduğu haberini salıver Iğdır'a...Saltanat devri biter.

yani benim elime böyle bir fırsat geçmiş değerlendiriyimmi onu soruyorum,bayıla bayıla değerlendiririm çünkü kıza gıcık oluyorum,sevmiyorum.
bu sözlerinize inanamıyorum bence kendisine gelmesi gereken biri varsa o sizsiniz akannehirakannehir
sizi okurken inanılmaz bir kıskanclık ve hırs görüyorum yazdıklarınızda kusura bakmayın ama lütfen vicdan kavramınıda unutmayın!!ki sizde bu hırs varken söylediklerinizide yaparsınız bu arkadasa

istedigiyle cıkar gezer tozar dayınızı ve yengenizi yada teyzenizmi herneyse onları ilgilendirir bu konular size ne oluyor bu nasıl bir hırs böyle anlamadım

yengeniz (dayınızın karısı) buna müdahele etse daha doğru olur. sizden önce o düşünmeli aslında. kendi kardeşi sonuçta...
kızın yaptıkları ailede en çok yengenize zarar verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…