cnm biraz sen bu kızı kıskanıyorsun yada fazla rahatlığı gıcığına gidiyo :)
arkadaşlara katılıyorum plan yapma senin başına patlayabilir.
ailesine yazık olur..
ama kızında bir derse ihtiyacı var sanırım. kaşarlaşmışsa kimse bişi yapamaz oda ayrı bir mesele.
:roflol: valla o ney öyle.benden başka kimse şaşırmamış CADIARZU
dayının görümcesi var da benmi bilmiyorum ???????????????
:roflol: valla o ney öyle.
dayının görümcesi kafamçokkarıştı
bende kafamda düşünüyordum dayının görümcesi nasıldı diye.
acaba dayısının karısının görümcesi mi demek istedi delikafadulden
Birde kız benim giydiğim şeyleri takıldığım ortamları küçümsemeye başlayınca aramız iyice bozuldu.biliyorum kötü niyetli olabilirim ama şu kıza bir ders vermek istiyorum,hem hayatımızdan iki aileyi de etkilemeden çıksın,hemde dünya kaç bucakmış görsün
yani benim elime böyle bir fırsat geçmiş değerlendiriyimmi onu soruyorum,bayıla bayıla değerlendiririm çünkü kıza gıcık oluyorum,sevmiyorum.yani benim elime böyle bir fırsat geçmiş değerlendiriyimmi onu soruyorum,bayıla bayıla değerlendiririm çünkü kıza gıcık oluyorum,sevmiyorum.
dayımdan para çalması,miktarı falan önemli değil evet
kızın kişiliğine taktım,hırsızlığı,para düşkünlüğü,evli erkeklere bile kur yapması,netten erkeklerle buluşması,mide bulandırıcı bir kız
ve gördükçe tavırlarını gıcık oluyorum öyle bi konuşması tarzı varki,tepki vermeden siz de duramazsınız.
mesela resimlerini gösteriyordum sevgilimin ona bir arabanın önünde,aa arabası mı var dedi,yoo dedim,salla o zaman kızım ya napıcan böyle çocuğu falan diyor kaç yıllık sözlüme,bana hep sevgilinle ileri gittinizmi falan sapık sapık sorular soruyor.
sırf yakışıklı diye her türlü erkeğin peşinden gidiyor,(paralı erkek seviyor ama bulamadığı için yakışıklılarla çıkıyor)
geçen teyzem su istemiş,suçu getirmiş suyu,napmış etmiş sucunun numarasını bulmuş çocuğa teklif etmiş,çocukta eniştemin tanıdığı,zor kapattık olayı eniştemin kulağına gitmesin diye,böyle de manyak birisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?