- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Benim sevgilim yok çok kafaya takıyorum bu da dert mi diyeceksiniz ama düşünüyorum işte elimde değil. Yani tabi sevdiğim biri olsun isterim. Hoşlandığım biri vardı ama olmayacak gibi o da vazgeçtim o yuzden.Arkadaşlarımın ilişkilerini gördükçe çok hoşuma gidiyor benim de olsa keşke diyorum imreniyorum ne biliyim. Bir de üniversitedeyiz tabi çiftleri gördükçe insan da olsun istiyor :)) diyorum belki benim için doğru insan gerçek aşk ilerde çıkıcak karşıma boşver diyorum içimden ama sonra yine İster istemez sık sık bu konuyu düşünüyorum ama artık bunu unutmak istiyorum yani bunu düşünmemek için ne yapabilirim. Yani çoğu arkadaşımın da yok ama bu konuyu en fazla takan benimdir eminim..
Gereksiz evham yapıyorsun canım zamanı gelince hersey istediğin gibi olur merak etme acele de etme...Benim sevgilim yok çok kafaya takıyorum bu da dert mi diyeceksiniz ama düşünüyorum işte elimde değil. Yani tabi sevdiğim biri olsun isterim. Hoşlandığım biri vardı ama olmayacak gibi o da vazgeçtim o yuzden.Arkadaşlarımın ilişkilerini gördükçe çok hoşuma gidiyor benim de olsa keşke diyorum imreniyorum ne biliyim. Bir de üniversitedeyiz tabi çiftleri gördükçe insan da olsun istiyor :)) diyorum belki benim için doğru insan gerçek aşk ilerde çıkıcak karşıma boşver diyorum içimden ama sonra yine İster istemez sık sık bu konuyu düşünüyorum ama artık bunu unutmak istiyorum yani bunu düşünmemek için ne yapabilirim. Yani çoğu arkadaşımın da yok ama bu konuyu en fazla takan benimdir eminim..
Benim sevgilim yok çok kafaya takıyorum bu da dert mi diyeceksiniz ama düşünüyorum işte elimde değil. Yani tabi sevdiğim biri olsun isterim. Hoşlandığım biri vardı ama olmayacak gibi o da vazgeçtim o yuzden.Arkadaşlarımın ilişkilerini gördükçe çok hoşuma gidiyor benim de olsa keşke diyorum imreniyorum ne biliyim. Bir de üniversitedeyiz tabi çiftleri gördükçe insan da olsun istiyor :)) diyorum belki benim için doğru insan gerçek aşk ilerde çıkıcak karşıma boşver diyorum içimden ama sonra yine İster istemez sık sık bu konuyu düşünüyorum ama artık bunu unutmak istiyorum yani bunu düşünmemek için ne yapabilirim. Yani çoğu arkadaşımın da yok ama bu konuyu en fazla takan benimdir eminim..
vallaha bu da dert mi demeyeceğim. senin yaşlarında bence de bu önemli bir dert. öncelikle durumu kabullen sonra da yaşantını gözden geçir. belki de doğru ortamlarda değilsin.
genellikle üniversite yıllarında okuldan vs sevgili olur. bir topluluğa gir ya da bir kursa katıl, bir spor yapmayı dene. mesela eğer seviyorsan dağcılık ya da fotoğrafçılık kulüpleri olabilir. bunlar sırf sevgili bulman için tavsiye etmiyorum. hem daha fazla insan tanırsın, hem üniversite yılların sadece dersten ibaret geçmez hem de yakışıklı prensin hangi kulüpte olduğu belli olmaz, birkaç kapı çalman gerekebilir
çok normal bir sıkıntı, biraz daha ve biraz farklı bir ortamda sosyalleşmeyi denersen sorunun muhtemelen çözülür
Yaşamımın hiçbir evresinde sevgilim olsun istemedim. İstemediğin otta gelir dibinde biter misali oldu hep. kimseyle uğraşamam diye kendi adapte et gör bak sonra nasıl buluyor seni