- 12 Temmuz 2019
- 29
- 11
- 8
- 25
- Konu Sahibi Busem_yilmaz
Annem ve babam her gece ses çıkarıyor. Bu beni rahatsız ediyor. 50 55 yaşları var durmuyorlar. Oda seslerini duyuyorum. Annem istemiyor babam uykusundan uyandırıp yapıyor. 1 er gün arayla. Psikoloji denen bir şey kalmadı. Bunu annemle özel olarak konuşabileceğim vakit de yok. Annem akşam 8de babam 5te işten çıkıyor. Yanı annem geldiğinde babam evde. Dayanamıyorum artık. Her gün şap şap. Kardeşim de sor uyor babam neden hep gece düş alıyor diye. Googleda bilr aratmis. O daha 10 yaşında. Ben geceleri ders çalışıyorum ses falan gelmiyor sanıyorlar heralde. Ya da gece gece duş almanın ne demek olduğunu bilmediğini.
Cinselliği anlayışla karşılıyorum ancak sınava hazirlandigim için gece geç saatler veya sabah erken saatler benim için ideal vakitler o yüzden uyanık oluyorum. Ortaokuldan beri bu olayı duyuyor ve ne yapacagimi bilmiyorum . Artık cinsellikten soğudum desem yeridir .
Cinselliği anlayışla karşılıyorum ancak sınava hazirlandigim için gece geç saatler veya sabah erken saatler benim için ideal vakitler o yüzden uyanık oluyorum. Ortaokuldan beri bu olayı duyuyor ve ne yapacagimi bilmiyorum . Artık cinsellikten soğudum desem yeridir .