- 1 Ocak 2020
- 579
- 296
- 18
- 28
- Konu Sahibi Mevsim9080
Kızlar merhaba. neredeyse 20 günü geçik ilk kaşınmayla başlayan ucu olmayan arada da bir kaşınıp duran sivilcelerle uğraşıyorum. kistik sivilce olabilir sanırım int edindiğim bilgilere göre. doktora gittim, doktor bunların normal sivilce olmadığını hormonal sebeplerden olabilceğini hatta polikistik over sendromu olabilceğini erkeklik hormonu vs testi yaptır dedi. Zaten troidim yavas calısıyor ve insülin direncim düsük. Doktorda insülin direncin düsük mü diye sormustu. O öyle söyleyince korktum tabi çok. Kadın doğuma gidicem ama bu test için sizce regl iken mi yoksa normal bir günde mi gitmeliyim ? Kimisi regl 2. günü falan dedi. Sivilceler gerdan bölgemde boynumda çoğalmaya devam ediyor. Boynumda olanların bazıları nokta nokta kırmızı kırmızı. Doktor troid için hap verdi hamurişi kes kilo ver dedi kilom 68. İlk 20 gün tatlı vs yemiyorum yemeklerim düzgün su içiyorum sonra salıyorum bu döngüden çok sıkıldım artık. Mesela diyetteyken brokoli yiyordum ama troid için zararlıymış en azından haftada 1 kez tüketin diyor. İnsanlar 2 ayda 15 kilo veriyor helal olsun. Troid olduğu için doktor kilo vermeni biraz engeller dedi. Unutkanlığımında maşallahı var. Sizce sıkı bir diyet ve sporla 2,3 ayda verebilir miyim kilo ? Bu arada hep böyle değildim en fazla gördüğüm kilo 63 dü . bu kiloyada 55ten ulaştım. Tabi zayıf halimi bildiğinden hiçbirşey yakıştırmıyorum üstüme. Aranızda böyle hastalıkları olup üstesinden gelen var mı neleri önerirsiniz ? bu konuda tecrübeli olanlar var mı ? Bunada şükür diyorum ama işte..