Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz?

Kendisine gerekenleri söyledim. Kendimce bir süre belirlediğimi, nasıl davranacağını gözlemleyeceğimi söyledim. Eğer bu sürede herhangi bir şey yapmazsa ben de artık kendi yoluma bakacağımı söyledim. Ailesiyle bu konuyu konuşması gerektiğini, illaki bağlarını koparmasına gerek olmadığını ama salak olmadığımızı da göstermesini istedim.

hem terapi alacağına hem de ailesiyle bu konuyu konuşacağına söz verdi. Haftaya kv çocuk için bize gelecek en erken o zaman görebilirim eşimin ne yapacağını.

Kesinlikle konuşacağım bu konuda kararlıyım sadece nasıl bir tavır takınmak gerektiğini bilemiyorum. Şakayla karışık her şeyden haberimin olduğunu göstermek mi daha doğru ya da biraz daha sert mi konuşmalıyım bilmiyorum. Ya da eşim mi konuşmalı?

Bence eşinizin konusmayacagi belli konuşsa da sizi tatmin edecek bir konuşma olmayacak. Belki o başlatır siz devam edersiniz. Zaten siz de kotusunuz gözlerinde. Ben olsam ciddi olarak gemileri yakmadan söylerdim. Mağdur olun. Çocuğumun parası hakkı deyin. Helallik ben de vermezdim açıkçası.

Bu konudaki sıkıntılarınızı bir kaç defa daha okumustum benm tavsiyem ve yaptgım su arayıp yada yuzyuze kv ne dusunuyosanız saygısızlık yaptimadan ama herseyi soyleyın o zaten tum aileye aktarır saydıgınız secenekler sizi rahatlazmaz emin olun soyleyın ve kurtulun koparsa zaten kopar kopmazsa aile sizindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…