- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
benim de havlulalarım kokuyordu 4 yıldır kullanıyorum makinayı hiç bir problemi yok ama bu yıl camasırları kokutmaya başladı beyazlarda bir problem yok fakat renkliler çok kötü kokuyordu ben toz deterjan kullanıyorum renklilerede yumusatıcı koyarım ama renkli deterjanını degiştirmiştim sıvıya dönmüştüm kokunun sıvı deterjandan oldugunu anladım tekrar toz deterjana döndüm koku gitti
Tüm ortamlarda koku ve hijyen konusunda sorularınız olursa mesaj gönderebilirsiniz tam detaylı bilgi verebilirim
Canim oyle değil makineden cikarir cikarmaz islakken koku veriyor. ...
Canim... Esin senden once tek basina yasiyorsa erkekler kuflendiriyor camasirlarini. Benim esimin atletleri cok olmasa da nem kokuyordu. 90 derecede domestos+ deterjan ile yikadim. Faydasini gordum. Eger cok kotuyse once sirkeli suda beklet sonra dedigimi yap. Kesin cozum :)Kızlarrrrr bana yardım edin. Malum yeni evlendim çamaşırları yikarken garip bi durumla karsilasiorum. Esimin bazi tisortleri ve atletleri çürümüş gibi kokuyor. Keske fotograf yukledigimiz gibi koku da ekleyebilsek de duysaniz o kokuyu. Yani aynı makineden cikan diger çamaşırlar mis gini yumusatici kokarken atiorum bir tisortu çürük kokuyor. Sanki 3gun suda birakmisim gibi. Allah askina bi akil verin varmi bu sorunu yaşayan bi fikri olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?