Bu koku ne kokusu allahimm...

aynı sorunu ben de yaşadım. yumuşatıcıdan kaynaklıymış. kullandığım yumuşatıcı bazı tshirtlerin kumaşından kaynaklı sanıyorum kötü koku yapıyordu, değiştirince sorun ortadan kalktı.

benim de havlulalarım kokuyordu 4 yıldır kullanıyorum makinayı hiç bir problemi yok ama bu yıl camasırları kokutmaya başladı beyazlarda bir problem yok fakat renkliler çok kötü kokuyordu ben toz deterjan kullanıyorum renklilerede yumusatıcı koyarım ama renkli deterjanını degiştirmiştim sıvıya dönmüştüm kokunun sıvı deterjandan oldugunu anladım tekrar toz deterjana döndüm koku gitti

Renklileri beyazlar kadar yuksek isida yikamadigiZ icin de koku olabiliyor yada daha kisa programda yikadigimiz icin

Tüm ortamlarda koku ve hijyen konusunda sorularınız olursa mesaj gönderebilirsiniz tam detaylı bilgi verebilirim

Bazı çamaşırların kumaşlarında bir farklılık olsa gerek ki aynı makinede, aynı deterjanla, ısı ile yıkanırken diğerleri kokmazken onlar kokabiliyor.

Benim de 2 tişörtümde aynı şey oluyor.
Diğer tüm çamaşırlar güzel kokarken o tişörtlerde iğrenç bir koku oluyor senin dediğin gibi.

Diğerleri güzel koktuğuna göre o tişörtlerin kumaşıyla alakası olmalı.
Gerçi tişörtler de markalı kaliteli tişört ama tuhaf...

Tüm ortamlarda koku ve hijyen konusunda sorularınız olursa mesaj gönderebilirsiniz tam detaylı bilgi verebilirim

Merhaba,
Bende de tam tersi bazı çamaşırlarda kuruduktan sonra koku olmaya başladı. Makina, deterjan, çamaşır, ev aynı ama 6 aydır beyaz çamaşırlarımda kuruduktan sonra koku var. Onlarla birlikte yıkanan havlu ve gömleklerde birşey yok. Çamaşır suyu, kosla, karbonat, sirke.. neler denemedim,başedemedim.
Belki bana da bir akıl verirsiniz.
Çamaşırlarında çarşaflarında hepsi %100 pamuk, bilinen, pahalı markalar, dolayısı ile kumaş kalitesi sorunum olmadığını biliyorum. Ben makinadan kuşkulanıyorum diyeceğim ama ı zamanda herşeyin kokması gerekir gibi geliyor.
Bana bir yol gösterebilir misiniz ?
Teşekkürler

Bazı kumaşlar ıslakken kokuyor gerçekten.Çamaşır mak. Kalırsa kokuyor birde çamaşırlar.Çamaşır mak.de kalması gereken durumlar olursa mecburiyetten eczanede ZİFİRAN satılır makine şu alırken on damla kadar ekle.Mikrop öldürücu madde bu ve makinede unutsan bile korkmuyor çamaşırlar.
Unutmadan fazla koyma çamaşırları yıpratır.

Acaba tisortun kumasindan kalitesinden veya eski olmasındanmi kkaynaklanıyor kiii

ZEFİRAN

QUOTE="deryaderya, post: 37295273, member: 98964"]Bazı kumaşlar ıslakken kokuyor gerçekten.Çamaşır mak. Kalırsa kokuyor birde çamaşırlar.Çamaşır mak.de kalması gereken durumlar olursa mecburiyetten eczanede ZİFİRAN satılır makine şu alırken on damla kadar ekle.Mikrop öldürücu madde bu ve makinede unutsan bile korkmuyor çamaşırlar.
Unutmadan fazla koyma çamaşırları yıpratır.[/QUOTE]

Dizi anliyorum penyesiyle alakali esim muhendis isyerinde giydikleri tisortleri de oyle olurdu . Onluk giyse mesela o iyle kokmazdi ama penye olanlar oyle kokardi 3 tane vardi attim kurtuldum. Dikkat edin hep ayni tisortler kpkuyordur

Canim... Esin senden once tek basina yasiyorsa erkekler kuflendiriyor camasirlarini. Benim esimin atletleri cok olmasa da nem kokuyordu. 90 derecede domestos+ deterjan ile yikadim. Faydasini gordum. Eger cok kotuyse once sirkeli suda beklet sonra dedigimi yap. Kesin cozum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…