Bu koku ne kokusu allahimm...

Bu benim sorunumun aynısı mı acaba?

Çamaşır yıkanırken banyoyu hatta koridoru ve yanındaki karşısındaki odayı bir koku kaplıyor ):
Sirke kokusu gibi desem tam öyle de değil, garip ağır bir koku.
Annemin evinde hiç rastlamadığım bir koku, anneme anlattım hiç anlam veremedi.

Ama kurutunca kokudan eser kalmıyor.

Ben makinayi calistirirken yumusatici koymadan calistiriyorum. Program bitince yumusatici koyup birde durulama da calistiriyorum.
yani 2 kez durulanmis oluyor. Birde boyle dene bakalim kokacak mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnmm bazı kalitesiz tshirtlar ( yanlış anlama kalitesiz tshirt giyiysn demek istmyrmm) dokumasından ya da kullanılan malzemeden dolayı yıkadıktan sonra bile kötü kokabiliyor. Mesela lc den aldığım bi tshirtm vardı bi iki yıkamaya öyle oldu baktım caresi yok attım ben de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Koku yapan tsortun etiketine bakin aklirik yada polyester orani fazla ise ter kokusunu salmaz

Madem 3. Tisortten sadece 1 tanesi kokuyor ... O tişördü çöpe atın
Canm ilk zamanlar siyah bir tisort yapiordu onu attim sonra bir boxer attim simdi yine oluor at at at nereye kadar:-D
Yok tatlim yikarken yada sonrasi eve yayılan herhangi bir koku yok sadece tisort kokuyor islakken.
Yarin yikarken boyle deneyeyim:-D
Yok yanlis anlamam nie anlim tisortleri genelde lcw rodi defacto falan ama sanirim dokumadan
Koku yapan tsortun etiketine bakin aklirik yada polyester orani fazla ise ter kokusunu salmaz

Simdik bakiorum neymia bizimkiler

Canımmm benim çamaşırlar inat etmiş gibi vallaa

EVET EVET EVET BİLİYORUM BEN O KOKUYU!!!! aynı sıkıntıyı bende yasıyorum. sadece bir tane camasır degıl ama makineye atınca hepsı bırden kokuyor ıgrenc. ıslakken yada makineye atmadan once kokmuyor makineden çıkıp kurumaya başlayınca ıgrencccc kokuyor.
tekrar tekrar yıkıyorum.

bu ılk başladığında esım makıneyı açtı. 2-3 gun uğraştık. ılk defa acıyoruz tabi. bı baktık 2-3 tane corap sıkışmış makınenın kaznıyla koruyucusu arasına. nasıl gırdı oraya nasıl sıkıştı oha olduk. şoka girdik. kaç tane kıyafet attım kokusu gıtmıyor dıye bılemezsın.

garantı devam edıyordur yenı evlı olduğuna gore. ver servıse basksınlar sıkışan bısey varmı.
benım makınem gene yapmaya başladı aynı seyi. gene açıp bakıcaz eşimle.

Tatlım bisey sorucam peki tum camasirlarmi kokuyordu yoksa iclerinden bazilarimi?

bazı tekstillerde oluyor o. ben öyle bazı tişörtlerimi attım. Kumas eskimeye bağlı olarak bozuluyor sanırım.

sadece bir tişörtse atın gitsin bence

Tamamı degıl ama tamamına yakını kokuyor. ben tekrar yıkayınca duzelıyor. gına geldi artık!
Imm bende sadece belli birkac parca yapior ama. Diğerleri mis gibi yunusatici kokuyor
sadece bir tişörtse atın gitsin bence
Tatlim en basta siyah bir tisorttu onu attim sonra bir boxer simdi baska bir gri tişört at at at nasil dayanimm:-D

Imm bende sadece belli birkac parca yapior ama. Diğerleri mis gibi yunusatici kokuyor

Tatlim en basta siyah bir tisorttu onu attim sonra bir boxer simdi baska bir gri tişört at at at nasil dayanimm:-D

Alla alla diğerleride öyle çok şaşırdım valla, sen dolabını yenile canım onun, başka ne nedeni olabilir ki, acaba sirkeli suya batırsan nasıl olur, çok ilginçmiş gerçekten :)

Evde giydiği aptal bir tişört için bu kadar kafa yormaya gerek yok atın gitsin..
Canm yazdiklarimi okumamissin sanirim ama soyle diim baslarda siyah bir tisort koku yapiordu attim sonra bir boxer attim simdi gri tisort ve gri atlet onuda atinca baska birsey baslicak. Inan saka gibi:-D

Eğer tek bir kıyafette bu sorunu yaşıyorsanız büyük ihtimalle kumaşıyla ya da kumaş üzerindeki boyasıyla ilgili bir sorundur. Benim de böyle bir pantolonum vardı. Attım ve kurtuldum.

Kiz bir tane tişört degilki. Her makinede herhangi bir tişort yada atleti. Her yıkamada bir tisort bi atlet atcak durumum yok be bacim

aaaa ozaman baska yaa napmalı kı fazla koy yumusatıcıyı falan yada elınde yıka bakıyım kokuyo mu ozaman da ? tahmın edıorum o kokuyu ben yaa bılıorum ... yanı hklısın bacımm durum mu dayanır ona tek gıyımlık tişört ggiycek durumda bende degılım ...

Bakalim yumusaticimi da deistirdim bir arkadas yikadiktan sonra yumusaticiyla bida duruluyom dediydi onuda yapcam birde osla action aldim onida denim artık dahada kokarsa kokak kokak giysin kocam nabim:-D:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…