- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Hayir kokmuyor yikadiktan sonra makineden çıkınca kokmaya baslior.hic boyle birseyle karsilasmadim. peki o camasirlar makineye atmadan once kokmuyor mu?
Yoo ıslak kalmıyor birde atiyorum bi makine camasirin icinde eşimin 3 tisortu var bir tanesi oyle kokuyor. Sonuçta hepsini esim giyiyor ve bir giydigini bida giymez giydirmem hemen kirliye... ama nedir bu koku cildircam yaaaaTerli kalıyorsa eğer çamaşırları ondan olabilir. Islak kalırsa eğer, yani terden dolayı ıslak; bu koku yaratabilir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim oyle değil makineden cikarir cikarmaz islakken koku veriyor. ...Nemli bölgelerde kokabiliyor kalitesiz tshirtler...
Bizde de oldu geçen misler gibi yıkamışım 3 gün sonra bi baktım dolapta bazıları kokmuş bööö
Tatlim kuruyamama sonucu olusan o koku degil yaa makineye atiorum yikiorum makineden asmak icin cikardigimda kokuyor. Yani en cok yumusatici kokmasi gereken zaman. Ama kosla denim belki o care olurBiliyorum o kokuyuu offf sinir bozucu neden kaynaklandığını hala net olarak bilmiyorum ama benim teorim nemli bir şehirde yaşıyorum bazı günler normalinde üstünde nem oluyor o zaman kurumak bilmeyen çamaşırlarda gözlemliyorum bunu ve bir kere kokmuşsa istersen hiç kullanmadan 10 kere yıka o koku geçmiyor. Sebebini tam bilmesemde çözümü buldum vanish kosla oxi action extra hijyen.. bu kokanları biriktirip bundan kendi kapağıyla üstünde belirttiği kadar deterjanla birlikte koyup normal yıkıyorsun o koku geçiyor. En azından böyle oldukça kokuyu yok ediyorum.
Just like Johnny Flynn said, 'the breath I've taken and the one I must to go on'.
Tatlim zaten iki kisiyiz makinemiz 8kg yarısına kadar bile gelmior. Yani tek seferde eşimin 3 gomlegi 2 tisortu bnm 5 tisortum falan. Sık sık yikiorum çünkü biriktirmem hicMakineyi çok dolduruyorsanız da olur ,bir deneme yapın ,o tshirtleri ayrı atın ,kısa programda bir yıkayın ,eminim düzelecektir.yumuşatıcıyı da bir tık fazla koyun .
Ya birde esim isinde gömlek giyiyor hani tum gun terini o garibim gomlekler çekiyor ama onlarda tik yok mis gibi yumuaatici kokuyor. Surda evde bir iki saat giydigi aptal tisort kokuyorrr...
Kiz bir tane tişört degilki. Her makinede herhangi bir tişort yada atleti. Her yıkamada bir tisort bi atlet atcak durumum yok be bacimat gitsin tişörtüüü :)) eger degerli değilse..
Kızlarrrrr bana yardım edin. Malum yeni evlendim çamaşırları yikarken garip bi durumla karsilasiorum. Esimin bazi tisortleri ve atletleri çürümüş gibi kokuyor. Keske fotograf yukledigimiz gibi koku da ekleyebilsek de duysaniz o kokuyu. Yani aynı makineden cikan diger çamaşırlar mis gini yumusatici kokarken atiorum bir tisortu çürük kokuyor. Sanki 3gun suda birakmisim gibi. Allah askina bi akil verin varmi bu sorunu yaşayan bi fikri olan.
Yok yahu 8kg makine yarısını bile doldurmam. Zaten iki kişiyiz sık sık yikiorum. Birde renkli beyaz siyah ayirinca bir lokma camasir:-Dbenımde olmustu gecen gun ama benım butun kkıyafetlerımde kokmustu makıneden cıkarınca makınem 9 kıloluk ben baya bı doldurdum makkıneyı on kılodan fazla sıkıstırdım durdum benmde cok kotu kokmusdu ama ben cok doldurdugumdan bılmıstım yanııı
Sorma yaa iki aydir fenalik geldi... söylüyorum bi camasir yikayamadin diorlar ne beceriksiz gelinsin diorlar (sakayla tabi)Kokuyu onunla kesinlikle yok edersin ama sebebine gelicek olursak o benim teorim en mantıklısı budur diye düşündüm yaklaşık üç yıldır dönem dönem bu sorunu yaşıyorum çözümü daha yeni buldum ve ben bunu kimseye anlatmayı beceremedim. Resmen çamaşırlar bana kafa tutuyorlar yahu :))
Just like Johnny Flynn said, 'the breath I've taken and the one I must to go on'.
Tatlim kuruyamama sonucu olusan o koku degil yaa makineye atiorum yikiorum makineden asmak icin cikardigimda kokuyor. Yani en cok yumusatici kokmasi gereken zaman. Ama kosla denim belki o care olur
Tatlim zaten iki kisiyiz makinemiz 8kg yarısına kadar bile gelmior. Yani tek seferde eşimin 3 gomlegi 2 tisortu bnm 5 tisortum falan. Sık sık yikiorum çünkü biriktirmem hic
Pek dikkat etmedim ama gri bir tisortu siyah bir tisort ve birkac gri atlet. Dur bakim onlari bidakine bir yikayim ...bazı kumaşların dokusu koku yapar. yani kokan giysinin dokumasıdır.
peki koku yapan hep aynı kıyafetler mi, dikkat ettiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?