Bu koku nasil geçer?

gevezemelek

Küçük prensimin annesi kocamin bitanesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
98
31
8
Kizlar acil yardima ihtiyacim var.ocakta yemek vardi isitmak için koymuştum.sonra bebişle ilgilernirken unuttum mutfağa bir girdim aman allahim hem yanik kokusu hem duman alti cami açtim allahtan mutfağin kapisini kapatmiştim ama yanik kokusu hala geçmedi ne yapabilirim?

Ne geçirirki bu kokuyu şimdiden cevap yazan herkese çok teşekkür ederim

Havalandıracaksınız başka yolu yok. Üstüne bastıracak başka şeyler yaparsanız koku karışır daha beter olur.

Bebeği başka odaya geçir
Cereyan yapacak şekilde bi kaç yeri birden aç iyice havalansın
Yoksa siner berbat bi hal alır

Teyzem balık pişirdikten sonra kötü bir kapta yemek için kullanmadığı yani yumuşatıcı kaynattı mutfak mis gibi lavanta koktu balıktan eser kalmadı ben daha denemedim hiç yeni öğrendim yardımcı olurmu size bilmem

G gevezemelek merhaba..
Geçmiş olsun
Mutfakta bi kapta süt kaynatıp, kapilari pencereleri kapatarak bir süre bekletin. Sütün kötü kokuları çekme özelliği var. Mutfakta koku sinmiş havlu perde vs varsa onları da yıkamanızı öneririm.

Aynını annem yapıyor ve ev mis kokuyor bir cezvede yumuşatıcı kaynatın

Tesekkür ederim arkadaşlar yumuşatici güzel fikirmis de bebis var sanki olmaz sirkey le süt'ü deneyeyim.
Insallah hemen gecer.

Iyice cami kapıyı aç anca öyle gider yanık kokusu

Yumuşaticiyi kaynatmayı simdi ogrendim kesin yaparim. Ben de bir kaba yumuşatici koyup uzerine kaynar su ekleyip odalara koyuyorum böyle durumlarda.

Aynı şeyi yapıp koku nasıl geçer diye bakarken sütün kokuyu çektiği bilgisine denk geldim. Aksi gibi bana süt bugün geldi ve kaynatmam lazım (yoğurt yapıyorum). Bu süt kötü kokar mı şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…