Bu kızla eşim birlikte olmuşlarmıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.515
7.445
83
Soru arkadaşımın sorusu ben evli değilim.

1 buçuk senelik evliyim bir şey öğrendim eşim bana çok iyi beni çok sever kendisi 29 yaşında bir öğretmen kuruma gelen stajyer ben annemdeyken bize gelmiş komşu yeni ağzından kaçırdı eşimin üstüne çok gittim kahve içmeye geldi arkadaşız kızla dedi kızı instagramda buldum 21 yaşında yanı geçen sene 20 yaşındaymış eşim defalarca özür diledi dışarda içicektik çok yakın dostuz okulla ilgili bir şeyler soruyor artık yazmıyor dedi eşim köyden geldi buraya kızda sarışın boyalı bilmiyorum yatmışlarmıdır ateşle barut durur mu? Kız daha 20 yaşında bakiredir herhalde kafam almıyor nasıl öğrenirim (eşim bakireliğini asla almaz çünkü) eğer sadece arkadaşca ise bir seferlik affediceğim ama yatmışlarsa aldatılmış olucam :( çok kötü bir duygu

Anal ilişkiye girdilerse bakireliğini almamış mı olacak?
Sonuçta kandırıldınız.

Biz kandırılmışız :))))

Çatır çatır sevişmişler.

Son düzenleme:
Evde siz yokken stajer kızı ne diye eve almış dışarda buluşsalarmış ya bu arada kızın bakire olup olmaması sizi ilgilendirmez
Bence eşinizle biseyler yaşamışlardır
Hayır onu demek istemedim bakireyse eşim onunla yatmaz çünkü.. evet kız dışarda demiş eşim dediki rahatsızdım eve çağırdım

Bakireliği almak nedir ya, önce şu lafları kadınlar olarak kullanmayı bir bırakalım. Kimse bizden bir şey almıyor, onlar alıcı değil, biz verici değiliz. Neyse...

İnsan evine giren çıkanı bilir, siz bilmiyormuşsunuz, komşudan öğrenmişsiniz. Ne münasebet... Madem normal arkadaşlar, eşiniz bu arkadaşını ve evinize kadar geldiğini neden size anlatmamış? Saklanması gereken bir mevzu çünkü. Gayet ortada.

Igrenç bir düsünce yapin var. Trol olmani diliyorum. Ne demek sari boyali, bakiremi degilmi?

Stajyer nasil bir ögretmenin evine gider? Neyin arkadasligi bu? Sende isten bir arkadasin ile evde yanliz bulus, gör bakalim ne oluyor. Esin "siz yatmadiysaniz normal beaa" diyor mi bak gör.

Ya ciddi yorum yapiyorum ya, halbuki modum su :kusmuk:

Soru arkadaşımın sorusu ben evli değilim.

1 buçuk senelik evliyim bir şey öğrendim eşim bana çok iyi beni çok sever kendisi 29 yaşında bir öğretmen kuruma gelen stajyer ben annemdeyken bize gelmiş komşu yeni ağzından kaçırdı eşimin üstüne çok gittim kahve içmeye geldi arkadaşız kızla dedi kızı instagramda buldum 21 yaşında yanı geçen sene 20 yaşındaymış eşim defalarca özür diledi dışarda içicektik çok yakın dostuz okulla ilgili bir şeyler soruyor artık yazmıyor dedi eşim köyden geldi buraya kızda sarışın boyalı bilmiyorum yatmışlarmıdır ateşle barut durur mu? Kız daha 20 yaşında bakiredir herhalde kafam almıyor nasıl öğrenirim (eşim bakireliğini asla almaz çünkü) eğer sadece arkadaşca ise bir seferlik affediceğim ama yatmışlarsa aldatılmış olucam :KK43: çok kötü bir duygu
Aldatma sadece cinsel birliktelikle olmaz. Birlikte olmadan da aldatılmış olabilir arkadaşınız.Sonuçta karşı cinse birşeyler hissetmek bile aldatmadır.

Kızın bakireliğinin ne önemi var?Vajinal ilişki şart mı?Anal,oral bir sürü yolu var ilişki yaşamanın.Ayrıca sizden niye gizlemiş madem arkadaşça oturmuşlarda??Aldatılmak sadece cinsel ilişkiye girmekle olmaz ayrıca.Bana göre başka kızla mesajlaşmasıda aldatmadır buluşmasına gerek bile yok.

kızda sarışın boyalı
Sarışın ve boyalıysa işler değişir kesin bir şeyler olmuştur aralarında 😒 bu aşamada bu tarz detayların önemi var mı sizce? Bir şeyler yaşanmış/yaşanmamış bilemeyeceksiniz büyük ihtimalle gerçeği. Zaten sizin haberiniz olmadan, belki de özellikle gizleyerek samimiyetlerin derecesi muamma olan bir kadını eve alması yetmez mi?

Eşi karısına söylemeden eve bir kiz getirmiş. Buna mi şaşırayım.
Arkadaşınızın kız için 20 yaşında bakiredir sarışın boyalı falan diyecek kadar cahil olmasına mi şaşırayım yoksa sadece bakire olmayanlarla sevişilir sanacak kadar dünyadan bir haber olmasına mı ?
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen
Yine kadınlara üstü kapalı hakaret içeren iğrenç bir konu. Lütfen kapatır misiniz?
Bu igrnec kara cahil kadın da ne yaparsa yapsın!!!!

Çok üslupsuz buldum arkadaşınızı zihniyeti çok iğrenç.
Yatmış veya yatmamış aynı kurumda çalışıyor da olsalar 29 yaşında bir adamın 20 yaşında bir kızla eve gelecek samimiyette arkadaşlık ilişkisi bence anormal bir durum. Arada kuşak farkı var, aynı yerde çalışmak haricinde ortak olan bir özellik yok.
Bu yüzden sorun ederdim ben olsam.
Gerçi arkadaşınız bu kafayla başka sorunlar da bulabilir çok rahat.

Hayır onu demek istemedim bakireyse eşim onunla yatmaz çünkü.. evet kız dışarda demiş eşim dediki rahatsızdım eve çağırdım
Arkadasimin sorusu demissiniz ama cevaplarda surekli eşim diyosunuz. Arkadasiniz hep yanınızda sanirim.
Evet yatmislardir.
Kizi eve cagirmasinin baska amaci ne olabilir ki.
Cagirdiysada neden sizden saklamis madem arkadaslarmis.
Ayrica evli biri karsi cinsten arkadasini evine davet edemez.
Ediyosa sizde erkek arkadasinizi davet edin kahve icmeye esiniz ne tepki verir.
Yalan soyluyor. Geçmiş olsun. Aldatilmissin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back