- 23 Ocak 2017
- 46
- 12
- 8
- 31
- Konu Sahibi uykusuzmuhendis
-
Böyle birşeyi kaldıramam ve ayrılırım demesi ne demek? Bu kaldırılamayacak birşey demek. Peki sizin erkek arkadaşınızdan ne farkınız var da kaldırabileceğinizi düşünüyor? Böyle bir çifte standart olabilir mi ya.. Daha net ve kararlı bir tavır takının.
Ayyy bizde eşimin eski sevgikisiyle tam 2 yıl uğraştık. Manyak evlendi de kurtulduk. Evlendiğimiz gece yanlışlıkla takip isteği yollamış bana sonra engellemiş ama düştü neticede bildirime :) Valla senin işin bi derece daha zor kız tam ruh hastasıymış fotoları silmemiş falan ve üstüne sevgilinin annesinin yorum yapması
Annesinin bu şekilde davranmasını kıskandığımı düşünüyor hiç kıskanç biri olmadım ve açıkçası kızda kıskanabileceğim biri değil, annesine de çok meraklı değilim beni sevip sevmemesini umursamıyorum fazla ama bu kadar rahat davranılması tuhaf geliyor. Belki burda benim gibi bir sıkıntı olan biri varsa diye akıl danışmak biraz da rahatlamak istedim.
Bana kötü davranmadı hiç yada istemediğine birşey hissettirmedi. Hep davet eder zaman zaman hediyeler gönderir. İnsan ister istemez soğuyor.
Ben degil bir yil 1 ay bunlari yasamama sebep olan fotolarini silmeyen adama yol verirdim.Kızlar hepinize merhabalar, erkek arkadaşımla yaklaşık 1 senedir birlikteyiz. Eski sevgililerinden biri ilişkimizin başından beri sürekli arayıp mesaj atıyor ve erkek arkadaşımla görüşmeye çalışıyordu. Sürekli beni gerçekten sevip sevmediğini, mutlu olup olmadığını soruyormuş. Bende bikaç konuşmalarını gördüm. Defalarca o kızın aramasından rahatsız olduğumu anlattım. Kız beni de sosyal medyadan sürekli takip ediyor. Daha önce muhtemelen yanlışlıkla yapmıştır ama fotoğrafımı beğenmişti. Erkek arkadaşıma söylediğimde benim bir iletişimim yok ama o ulaşmaya çalışıyor gibi bi cevap verdi. Baktığımda sosyal medyada hala birlikte oldukları eski fotoğraflarının durduğunu gördüm. Ve kızın şu an başka bir erkek arkadaşı varmış. Erkek arkadaşımın annesi sürekli kızın fotoğraflarına yorum yapıyor, kızım seni çok özledim çok güzelsin gibi. 1 yıldır bu dertle uğraşmaktan gerçekten çok sıkıldım, midem bulandı artık ve bir çözüm yolu da bulamadım. Belki akıl verirsiniz diye düşündüm.
Tamam erkek arkadaşınız konuşmasın ama kv nizle iyi anlaşmış benimde çok iyi anlaştığım eski erkek arkadaşımın annesi vardı ben artık demiştim konuşmayalım diye çok üzülmüştü arada çiçek gönderirim seviyorum iyi kadınKızlar hepinize merhabalar, erkek arkadaşımla yaklaşık 1 senedir birlikteyiz. Eski sevgililerinden biri ilişkimizin başından beri sürekli arayıp mesaj atıyor ve erkek arkadaşımla görüşmeye çalışıyordu. Sürekli beni gerçekten sevip sevmediğini, mutlu olup olmadığını soruyormuş. Bende bikaç konuşmalarını gördüm. Defalarca o kızın aramasından rahatsız olduğumu anlattım. Kız beni de sosyal medyadan sürekli takip ediyor. Daha önce muhtemelen yanlışlıkla yapmıştır ama fotoğrafımı beğenmişti. Erkek arkadaşıma söylediğimde benim bir iletişimim yok ama o ulaşmaya çalışıyor gibi bi cevap verdi. Baktığımda sosyal medyada hala birlikte oldukları eski fotoğraflarının durduğunu gördüm. Ve kızın şu an başka bir erkek arkadaşı varmış. Erkek arkadaşımın annesi sürekli kızın fotoğraflarına yorum yapıyor, kızım seni çok özledim çok güzelsin gibi. 1 yıldır bu dertle uğraşmaktan gerçekten çok sıkıldım, midem bulandı artık ve bir çözüm yolu da bulamadım. Belki akıl verirsiniz diye düşündüm.
O erkek arkadasiniz olacak kisi annesini uyarmiyor mu. Arkadasim gorurse uzulur yapma diye. Veya sizden haberi yok mu.Kızlar hepinize merhabalar, erkek arkadaşımla yaklaşık 1 senedir birlikteyiz. Eski sevgililerinden biri ilişkimizin başından beri sürekli arayıp mesaj atıyor ve erkek arkadaşımla görüşmeye çalışıyordu. Sürekli beni gerçekten sevip sevmediğini, mutlu olup olmadığını soruyormuş. Bende bikaç konuşmalarını gördüm. Defalarca o kızın aramasından rahatsız olduğumu anlattım. Kız beni de sosyal medyadan sürekli takip ediyor. Daha önce muhtemelen yanlışlıkla yapmıştır ama fotoğrafımı beğenmişti. Erkek arkadaşıma söylediğimde benim bir iletişimim yok ama o ulaşmaya çalışıyor gibi bi cevap verdi. Baktığımda sosyal medyada hala birlikte oldukları eski fotoğraflarının durduğunu gördüm. Ve kızın şu an başka bir erkek arkadaşı varmış. Erkek arkadaşımın annesi sürekli kızın fotoğraflarına yorum yapıyor, kızım seni çok özledim çok güzelsin gibi. 1 yıldır bu dertle uğraşmaktan gerçekten çok sıkıldım, midem bulandı artık ve bir çözüm yolu da bulamadım. Belki akıl verirsiniz diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?