• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kızdan Nasıl Kurtulacağız?

İnan başka hiç bir sorunumuz yok bu kızdan başka. Herşeyi konuşup halledebiliyoruz.

Bu baslı basına buyuk bır sorun bence hıc bır zaman kafan rahat olmuyor ve huzursuz huzursuz yasıyorsun sevgılın ıstese buna son verebılır bence annesıne grusmenı ıstemıyrum o kızı hayatımın hıc bır kosesınde ıstemıyrum dıyeecek sen ne zamana kadar uzuleceksın byle zaten bur yıl olmus

Bu baslı basına buyuk bır sorun bence hıc bır zaman kafan rahat olmuyor ve huzursuz huzursuz yasıyorsun sevgılın ıstese buna son verebılır bence annesıne grusmenı ıstemıyrum o kızı hayatımın hıc bır kosesınde ıstemıyrum dıyeecek sen ne zamana kadar uzuleceksın byle zaten bur yıl olmus

Haklısın canım. Ve bu kızın sevgilisi vat. Yani insanların nasıl böyle şeyleri midesi alabiliyor şaşırıyorum.

Kıza geri dönecek biri değil. Yaklaşık 3 yıl önce ayrılmışlar. Ve benden önce de başka kızlar olmuş vu 3 yıllık süre içinde.Kız kardeşi ve annesi evlilim düşündüğümüzü biliyorlar ve çok destekliyorlar. Zaten bu yüzden anlamıyorum bu durumu.
O zaman resti cekin kizi savciliga sdikayet etsin rahatsiz ediyor diye ,
Desteklediklerine emin misiniz ,kiza da imkasn sagliyorlar
Dengesiz gibi duruyor

Ya umursamayacaksın ya da ayrılacaksın.
Erkek arkadaşın durumdan rahatsız olsa çoktan söylerdi annesine.
Sevgilim hala o kızı istediğinizi düşünebilir lütfen en azından yorum yapma fotolarına diyebilirdi. Çok pasif kalmış.
Bu durumda ayrılıp resti çekebilirsin tek yol bu gibi.

Ya umursamayacaksın ya da ayrılacaksın.
Erkek arkadaşın durumdan rahatsız olsa çoktan söylerdi annesine.
Sevgilim hala o kızı istediğinizi düşünebilir lütfen en azından yorum yapma fotolarına diyebilirdi. Çok pasif kalmış.
Bu durumda ayrılıp resti çekebilirsin tek yol bu gibi.

Evet bu konuda baya pasif kalıyor. Empati de yapamıyor.

kadının kızla arasına mesafe koyması lazımdı madem sız varsınız. bende senın yernde olsam erkek ark. annesınden sogurdum

Canım inan omu da denedim. Ya beni arasa sorsa bu kadar peşimde koşsa eski sevgilim sen ne yaparsın diyorum, ben kaldıramam böyle şeyleri ayrılırım diyor.
Bu yoruma kadar çözüm sunacaktım, ama vazgeçtim. Erkek arkadaşında bu kafa varken daha çok canın sıkılır. Ben ayrılmaktan başka çare göremiyorum

Bu yoruma kadar çözüm sunacaktım, ama vazgeçtim. Erkek arkadaşında bu kafa varken daha çok canın sıkılır. Ben ayrılmaktan başka çare göremiyorum
Çoğu zaman empati yapabilir. Anlayışlıdır aslında dediğim gibi her sorunumuzu konuşarak halledebiliyoruz. Ben zaten kendimi haklı olduğum konularda her zaman sonuna kadar savunurum ve haklı olduğumu gördüğünde oda ona göre davranır. Sadece bu konuyu aşamıyoruz. Sanırım onlara normal gelmesinden kaynaklanıyor buda.

1 yıldır en güzel zamanlarımızda bunu çözememiş beni bunlarla uğraştırmış bi adamdan ayrılırım açıkçası.

Canım inan omu da denedim. Ya beni arasa sorsa bu kadar peşimde koşsa eski sevgilim sen ne yaparsın diyorum, ben kaldıramam böyle şeyleri ayrılırım diyor.

Böyle birşeyi kaldıramam ve ayrılırım demesi ne demek? Bu kaldırılamayacak birşey demek. Peki sizin erkek arkadaşınızdan ne farkınız var da kaldırabileceğinizi düşünüyor? Böyle bir çifte standart olabilir mi ya.. Daha net ve kararlı bir tavır takının.

Ayyy bizde eşimin eski sevgikisiyle tam 2 yıl uğraştık. Manyak evlendi de kurtulduk. Evlendiğimiz gece yanlışlıkla takip isteği yollamış bana sonra engellemiş ama düştü neticede bildirime :) Valla senin işin bi derece daha zor kız tam ruh hastasıymış fotoları silmemiş falan ve üstüne sevgilinin annesinin yorum yapması :skandal::oha:

Back