- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 35
- Konu Sahibi uykusuzmuhendis
-
İnan başka hiç bir sorunumuz yok bu kızdan başka. Herşeyi konuşup halledebiliyoruz.
Bu baslı basına buyuk bır sorun bence hıc bır zaman kafan rahat olmuyor ve huzursuz huzursuz yasıyorsun sevgılın ıstese buna son verebılır bence annesıne grusmenı ıstemıyrum o kızı hayatımın hıc bır kosesınde ıstemıyrum dıyeecek sen ne zamana kadar uzuleceksın byle zaten bur yıl olmus
Niye cevap veriyorki mesaj attığında
O zaman resti cekin kizi savciliga sdikayet etsin rahatsiz ediyor diye ,Kıza geri dönecek biri değil. Yaklaşık 3 yıl önce ayrılmışlar. Ve benden önce de başka kızlar olmuş vu 3 yıllık süre içinde.Kız kardeşi ve annesi evlilim düşündüğümüzü biliyorlar ve çok destekliyorlar. Zaten bu yüzden anlamıyorum bu durumu.
O zaman resti cekin kizi savciliga sdikayet etsin rahatsiz ediyor diye ,
Desteklediklerine emin misiniz ,kiza da imkasn sagliyorlar
Dengesiz gibi duruyor
Sevgilinin annesine de uyuz oldum. Senden haberi var dimi. Ne gıcık ya.
O kızdan çok sevgilinin annesini bi düşün bence, ayıp ediyo fazlasıyla canımTabii haberi var. Bütün ailesi tanıyor beni. Bütün arkadaşları da tanıyor.
O kızdan çok sevgilinin annesini bi düşün bence, ayıp ediyo fazlasıyla canım
Ya umursamayacaksın ya da ayrılacaksın.
Erkek arkadaşın durumdan rahatsız olsa çoktan söylerdi annesine.
Sevgilim hala o kızı istediğinizi düşünebilir lütfen en azından yorum yapma fotolarına diyebilirdi. Çok pasif kalmış.
Bu durumda ayrılıp resti çekebilirsin tek yol bu gibi.
Bu yoruma kadar çözüm sunacaktım, ama vazgeçtim. Erkek arkadaşında bu kafa varken daha çok canın sıkılır. Ben ayrılmaktan başka çare göremiyorumCanım inan omu da denedim. Ya beni arasa sorsa bu kadar peşimde koşsa eski sevgilim sen ne yaparsın diyorum, ben kaldıramam böyle şeyleri ayrılırım diyor.
Bana kötü davranmadı hiç yada istemediğine birşey hissettirmedi. Hep davet eder zaman zaman hediyeler gönderir. İnsan ister istemez soğuyor.burada büyük sorun kızdan öte annesi
bu kadın çok tehlikeli çok
Çoğu zaman empati yapabilir. Anlayışlıdır aslında dediğim gibi her sorunumuzu konuşarak halledebiliyoruz. Ben zaten kendimi haklı olduğum konularda her zaman sonuna kadar savunurum ve haklı olduğumu gördüğünde oda ona göre davranır. Sadece bu konuyu aşamıyoruz. Sanırım onlara normal gelmesinden kaynaklanıyor buda.Bu yoruma kadar çözüm sunacaktım, ama vazgeçtim. Erkek arkadaşında bu kafa varken daha çok canın sıkılır. Ben ayrılmaktan başka çare göremiyorum
Canım inan omu da denedim. Ya beni arasa sorsa bu kadar peşimde koşsa eski sevgilim sen ne yaparsın diyorum, ben kaldıramam böyle şeyleri ayrılırım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?