Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yeni başladım kızarıklıklarım duruyor, kaşıntı ve acı yok.. teşekkür ederimGecmis olsun. Kronik ürtiker hastasıyım, öyle bir şeye benzemiyor. Alerji ilacı iyi geldi mi? Alerjik kabarmalar genelde çıkar kaybolur başka yerde tekrar çıkar. Bunlar pek öyle görünmüyor. Böcek sokması olabilir mi?
Halı yıkamadım. ilk ellerimde olunca bulaşık deterjanı farklı almıştım acaba dedim… ama ayakta çıkınca bilemiyorumHalı falan mı yikadiniz.deterjan temizlik ürünü kullanınca benimde oluyor. Ayaktada olunca öyle dusundum
Uygun randevu bulamadım, 1hafta ilaçlarımı kullanıcam geçmezse gidicem inşallah… teşekkür ederimAlerjik olma ihtimali var, ama yine de bir cildiyeye gitseniz daha iyi olur.
Vücudunuzun farklı bölgelerinde olmuş.
Daha önce kullanmadığınız bir ilaç, takviye vs. gibi birşey aldınız mı?
Kullandığınız çamaşır deterjanında bir değişiklik oldu mu?
Yediklerinizde farklı, rutinin haricinde bir şey tükettiniz mi?
Bunlar etken olabilir.
Teşekkür ederimİlaçlar fayda edecektır gecmıs olsun
Ettim el öyle de ayakTemizlik maddesine temas ettiniz mi? El kızarıklığı ona benziyor.
Ayak için başka bir şey olmuş olabilir ama el kimyasal alerjisi gibi duruyor yani deterjanı el yanar gibi oluyor.Ettim el öyle de ayak