• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kızarıklar neden olabilir?

demm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
6
2
1
50
Merhaba🌸Bir kaç gündür elimde ve ayağımda böyle kızarıklıklar çıkmaya başladı. Kaşınıyor ve acıyor..Acile gittim alerji ilacı verdi bir haftaya hafiflemezse cildiyeye gitmemi söyledi. Cildiyede en erken randevu 28 nde çok merak ediyorum neden bir anda çıkmaya başladı.
129c17e0-1575-465e-824a-fa3754a97699.webp
425f2fcc-ab9a-4c4f-badc-4e964088c52f.webp
69d84bc2-f224-4580-ac23-631978088a3b.webp

Gecmis olsun. Kronik ürtiker hastasıyım, öyle bir şeye benzemiyor. Alerji ilacı iyi geldi mi? Alerjik kabarmalar genelde çıkar kaybolur başka yerde tekrar çıkar. Bunlar pek öyle görünmüyor. Böcek sokması olabilir mi?

Alerjik olma ihtimali var, ama yine de bir cildiyeye gitseniz daha iyi olur.
Vücudunuzun farklı bölgelerinde olmuş.
Daha önce kullanmadığınız bir ilaç, takviye vs. gibi birşey aldınız mı?
Kullandığınız çamaşır deterjanında bir değişiklik oldu mu?
Yediklerinizde farklı, rutinin haricinde bir şey tükettiniz mi?
Bunlar etken olabilir.

Halı falan mı yikadiniz.deterjan temizlik ürünü kullanınca benimde oluyor. Ayaktada olunca öyle dusundum

Gecmis olsun. Kronik ürtiker hastasıyım, öyle bir şeye benzemiyor. Alerji ilacı iyi geldi mi? Alerjik kabarmalar genelde çıkar kaybolur başka yerde tekrar çıkar. Bunlar pek öyle görünmüyor. Böcek sokması olabilir mi?
Daha yeni başladım kızarıklıklarım duruyor, kaşıntı ve acı yok.. teşekkür ederim🙏

Alerjik olma ihtimali var, ama yine de bir cildiyeye gitseniz daha iyi olur.
Vücudunuzun farklı bölgelerinde olmuş.
Daha önce kullanmadığınız bir ilaç, takviye vs. gibi birşey aldınız mı?
Kullandığınız çamaşır deterjanında bir değişiklik oldu mu?
Yediklerinizde farklı, rutinin haricinde bir şey tükettiniz mi?
Bunlar etken olabilir.
Uygun randevu bulamadım, 1hafta ilaçlarımı kullanıcam geçmezse gidicem inşallah… teşekkür ederim

Yeni bir deterjan,ıslak mendil vs kullandınız mı benimde ellerimde olmuştu yeni almış olduğum ıslak mendile buldum ben alerjik egzama hap ve krem kullandım geçti çok şükür.

Ellerinizle ayaklarınızı kaşıdıysanız öylede geçmiş olabilir.

Back
X