Bu kız neyi mana etmiş olabilir?

Canandemir344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
104
-60
98
32
Abim için akrabamız olan bir kıza talip olduk evet veya hayır demediler. Abim kızı Instagramdan eklemiş karşılıklı takipleşmişler, 1 hafta sonra kız da abimi facebooktan arkadaş eklemiş ve aynı gün yüzük parmağında yüzükle resim paylaşmış, o günden sonra Instagramdaki bütün resimlerinde de yüzük parmağında yüzükle resim paylaşmış.
Sevgilisi yok, nişanlısı yok ama böyle paylaşım yapmış. Biz bu durumu nasıl yorumlasak anlama veremedik, olumsuza da yormak istemedik, yani birini seviyorum yaklaşma mesajı mı bu ne bu acaba?

kızla konuşmuyolarmı kendisine niye sormuyo
Neden kıza sormuyor ?
Kız bizim akrabamız ama uzaktan akrabamız ve daha önce hiç konuşmadılar, benim bile hiç sohbetim yok, o yüzden mesajda atamıyor niyetini bilmiyoruz. Ama diyor düğünde gördüm ve bana hiç bakmadı 1 saniye bile göz göze gelememişler. Facebooktan ekleyince galiba kız istiyor dedik fakat yüzüklü resim paylaştığı için şuan beynimiz durdu ya.

Ekleştikten sonra mesajlasmamıslar mı
Eger mesaj vs yoksa direk uzak dur demek istemiş
Yok hiç konuşma yok, kız Facebook'tan abimi ekledikten sonra yüzüklü resim paylaşmış, o günden sonra instagrama 3 resim daha attı 3'ü de yüzüklü, daha önce hiç yüzüklü resim paylaşmamıştı.
Ona talip olduğumuzu biliyor, annem kız yanımızdayken ailesine biraz çıtırdadı ama bir şey demediler, şuan sanırım yorumun haklı kız galiba direk istemiyorum mesajı vermiş ama biz kötü düşünmek istemediğimizden, kabullenemediğimizden durumu kavrayamıyoruz hâlâ..:S

Yok hiç konuşma yok, kız Facebook'tan abimi ekledikten sonra yüzüklü resim paylaşmış, o günden sonra instagrama 3 resim daha attı 3'ü de yüzüklü, daha önce hiç yüzüklü resim paylaşmamıştı.
Ona talip olduğumuzu biliyor, annem kız yanımızdayken ailesine biraz çıtırdadı ama bir şey demediler, şuan sanırım yorumun haklı kız galiba direk istemiyorum mesajı vermiş ama biz kötü düşünmek istemediğimizden, kabullenemediğimizden durumu kavrayamıyoruz hâlâ..:S
Bekarken bazen bende alyans yada eski evlenme teklifimden klan tek tası takardım millet uzak dursun diye

Back
X