bu kız hamile mi?

Konu açarak nasıl anlaşılır hamilelik ? Bu da ayrı ironi. Yorum yapmak için senden izin alacak değilim. Bir iş yapıyorsa ya önlemini alacak ya da arkasında duracak.

Yeni trend hamile olabilirmi erkek arkadasndan hamile dogursunmu hepte bir gariban arkadas var Keske bu kaar soruyu zamaninda kendinize sorsanz

Konu açarak nasıl anlaşılır hamilelik ? Bu da ayrı ironi. Yorum yapmak için senden izin alacak değilim. Bir iş yapıyorsa ya önlemini alacak ya da arkasında duracak.
Ben üstüne adet görme kavramını bu konudan öğrendim.konu açılarak kizlaarr sevgilim beni seviyor mu sizce vs. Gibi şeyler nasıl ogreniliyorsa o şekilde öğrenilir veya yol gösterilir. Sen nasıl konu açarken izin almiyorsan insanlarda senin iznine göre birlikte olmayacak .özgürlük senin tekelinde değil. İnsanların yatak odasından çıkın artık

Yazık be bize de eğlence lazım ha.. Herkesin ahlaki değerleri kendini ilgilendirir. Hata da onun ,doğacak sorunlarda. Uyaran insanlar ahlak polisi olduğu için değil sonucunda kıza yazık olacağı için uyarıyor ama yapacak birşey yok karar yaşayanın. Her nekadar olmadığını düşünsemde, bir şekilde test bulsun yapsın içi rahatlasın.

Gören de konu sahibi ya da sevişen kız sizsiniz zannedecek.Elinin altında internet olan herkes üstüne görme olayını öğrenebilir,hadi en kötü çevredeki teyzelerden.Gidin sevişin tutan yok,gelip de hamile miyim diye sormak saçma.Kan testi mi yapılıyor burada idrar mı ?

Allah analı babalı büyütsün..

Evet ben de evli olmadığım halde sevistim. Sonra hamile miyim diye korktum.avrupanin orta yerinde test alamadım. Elimin altında internet vardı üstüne görmeyi öğrenmedim. Ve bütün bunlardan gerçekten size ne ? Bak şimdi bu konu sayesinde üstüne görmeyi öğrendim test alıp yaptiricam. Ise yaşamış bu konu. Madalya mi bekliyorum bu arada

Tamam.

Doğru diyorsun 17 de regl günüm 4 gün sürüyor 21 inde abdestimi alayım Ya Allah Bismillah diyip bi deneyelim Allah büyük

Kesinlikle canım :)
Hatta eltimin bir arkadaşı adet olmadan 1 gün önce tutturmuştu.
Ve ertesi gün adet olmamış. O ay içinde tek ilişkisi oymuş.
Olabiliyor yani Allah büyük.

bence hamile olması küçük bir ihtimal gibi geldi adet olmuş ama karnı çıkıyo mu da şüpheleniyo midesi mi bulanıyo neye dayanarak yani
birde hormon testinde çıkmayabilir sanırım

arkadaşın hamile değil bir çok kişi o şekilde korunuyo zaten. ayrıca hamile olmuş olsa 1-1.5 aylık değil bi 3-3.5 aylık hamile olurdu ve karnı çıkmaya başlamış olurdu

Kesinlikle canım :)
Hatta eltimin bir arkadaşı adet olmadan 1 gün önce tutturmuştu.
Ve ertesi gün adet olmamış. O ay içinde tek ilişkisi oymuş.
Olabiliyor yani Allah büyük.

Şuan var ya bu söylediklerin nasıl sevindirdi beni 2 aydır yumurtlama dönemlerimde iki günde bir ilişkiye girdik eşim ile olmadı bu ay belki umut diye bekliyorum ama sanırım bu ayda olmayacak reglmi bitireyim ertesi gün ilişkiye girelim kısmetse teşekkür ederim ilgin için yordum seni

ben de hormon tahlilinden dolayı kesin konuşuorum ama evet gereksiz kuruntu yapıyor sanki:)

çok küçük bi köyde... herkes tanır,duyar diye korkuo

eğer içinde yine de korkular varsa internetten gebelik testi sipariş edebilir biri bişey sorduğunda ilaç geldi burda yokmuş filan der ya da başka bişey uydurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…