- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
Avrupad
Yerecek veya madalya takacak konumda değilsin. Çözümün varsa soylersin yoksa susarsin. Kibar insanlar kimseyi ilgilendirmez der bu konuya ama ben sanane diyorum .biz de sana madalya takalim mi ? Ahlak turnusolu olan bekaretine sıkı sıkıya sarildigin için ?
Puhahahahha:)))) çok güldüm :))) birde kürtaj heyecanı yaşarlar Ohhh ne güzel. Sizin adaletinize. ...ayy inşallah hamiledir sevgilisine süpriz olur hem
Ben üstüne adet görme kavramını bu konudan öğrendim.konu açılarak kizlaarr sevgilim beni seviyor mu sizce vs. Gibi şeyler nasıl ogreniliyorsa o şekilde öğrenilir veya yol gösterilir. Sen nasıl konu açarken izin almiyorsan insanlarda senin iznine göre birlikte olmayacak .özgürlük senin tekelinde değil. İnsanların yatak odasından çıkın artıkKonu açarak nasıl anlaşılır hamilelik ? Bu da ayrı ironi. Yorum yapmak için senden izin alacak değilim. Bir iş yapıyorsa ya önlemini alacak ya da arkasında duracak.
Ben üstüne adet görme kavramını bu konudan öğrendim.konu açılarak kizlaarr sevgilim beni seviyor mu sizce vs. Gibi şeyler nasıl ogreniliyorsa o şekilde öğrenilir veya yol gösterilir. Sen nasıl konu açarken izin almiyorsan insanlarda senin iznine göre birlikte olmayacak .özgürlük senin tekelinde değil. İnsanların yatak odasından çıkın artık
Evet ben de evli olmadığım halde sevistim. Sonra hamile miyim diye korktum.avrupanin orta yerinde test alamadım. Elimin altında internet vardı üstüne görmeyi öğrenmedim. Ve bütün bunlardan gerçekten size ne ? Bak şimdi bu konu sayesinde üstüne görmeyi öğrendim test alıp yaptiricam. Ise yaşamış bu konu. Madalya mi bekliyorum bu aradaGören de konu sahibi ya da sevişen kız sizsiniz zannedecek.Elinin altında internet olan herkes üstüne görme olayını öğrenebilir,hadi en kötü çevredeki teyzelerden.Gidin sevişin tutan yok,gelip de hamile miyim diye sormak saçma.Kan testi mi yapılıyor burada idrar mı ?
Evet ben de evli olmadığım halde sevistim. Sonra hamile miyim diye korktum.avrupanin orta yerinde test alamadım. Elimin altında internet vardı üstüne görmeyi öğrenmedim. Ve bütün bunlardan gerçekten size ne ? Bak şimdi bu konu sayesinde üstüne görmeyi öğrendim test alıp yaptiricam. Ise yaşamış bu konu. Madalya mi bekliyorum bu arada
Normal gormus migde bulantisi bende ve abimde cok olmus ama kardesimde hic olmamisYa annenize sorabilir misiniz ? Adeti normal seyrinde mi görmüş yoksa daha az kanamalı mo
Teşekkür ederim :)Normal gormus migde bulantisi bende ve abimde cok olmus ama kardesimde hic olmamis
Doğru diyorsun 17 de regl günüm 4 gün sürüyor 21 inde abdestimi alayım Ya Allah Bismillah diyip bi deneyelim Allah büyük
Bisey degil. Yalniz ben bisey dicem hamile olmasada erkek arkadasina hamileyim desin tepkisini merak ediyorum birakip gidermi sevip sarmalar mi.Teşekkür ederim :)
Kesinlikle canım :)
Hatta eltimin bir arkadaşı adet olmadan 1 gün önce tutturmuştu.
Ve ertesi gün adet olmamış. O ay içinde tek ilişkisi oymuş.
Olabiliyor yani Allah büyük.
Ohooo çocuğu bile olmuştur onun farkında değildir
ben de hormon tahlilinden dolayı kesin konuşuorum ama evet gereksiz kuruntu yapıyor sanki:)
çok küçük bi köyde... herkes tanır,duyar diye korkuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?