• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kız hamile mi?

Canim asil adet günlerinin son döneminde hamile kalma ihtimalini daha yuksek ama hormonlari normal olguna gore bisey yoktur diye düşünüyorum çünkü bende üzerine 2 ay adet olmusum ben 2 aylik sanarken 4 aylik hamile ciktim hormonları normalde birşey yoktur ama arkadaşına şöyle bir daha asla korumadan boyle birşeyyasamasin yoksa cçok pişman olabilir.

yumurtlama günlerinde daha çok olmaz mı?
insanlara 3buçuk attırmayalım şimdi :27:

Arkadasin test yapsin test ..
Ayrıca hamilelik belirtisi dair hiç bişey yokken bu kuruntu niye yapılır ki ??

Böyle konuları okudukça 1 yıldır ben hamile kalmayı beceremedim yaaaaaaa diyorum of öyle kolay olsaydı keşke yani beşizim falan olurdu herlde

Daha bu sabah regliyken birlikte olunca bile hamilelik riski olduğunu okudum. Riske atmaya değmez bence.

Arkadasiniz test alamiyorsa, testi siz alip gonderin.
Ufak bir hediye alin mesela kazak, pantolon vs birsey.yani testi iyice bantlayayip, cebine veya ic kismina saklayabileceginiz birsey olsun.verin kargoya.
Arkadasinizdan evvel acan olursa birsey bulamasinlar.hatta birkac parca ivir zivirda doldurun icine.oldu da test meydana cikti, koliyi eczaneden almis,ordan kaldi heralde farketmemistir desin.kutuyla koymyin testi, damlalik ve testi koyun sadece.kullanim seklini okur, telefonda anlatirsiniz arkadasiniza.
Kendi kendini yiyecegine, azicik seytanlik yapin beraber:)

çok küçük bir köyde erkek arkadaşıyla birlikte olabiliyorsa sanırsam testi de alabilir her hormon tahlilinde gebelik çıkmaz bhcg bakılması lazım , son birleşmeden sonra 3 kez adet görmüşse muhtemelen hamile değildir zaten üstüne görme olayı normal adet kanaması gibi olmaz diye biliyorum daha farklı bir kanama oluyormuş kişi bunu farkederdi , tabi bi de muhtemel boyutu var işin ki olmaz diye bişey yoktur

Back