- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
Küçük bir köyde sevgilisiyle yatiyor ve kimse duymuyorda test alinca mi duyulacak komsuya aliyorum desin nolcak
sevgilisi şehirde...3-5 ayda bir görüşüyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük bir köyde sevgilisiyle yatiyor ve kimse duymuyorda test alinca mi duyulacak komsuya aliyorum desin nolcak
E 3 5 aya doğurur sizde öğrenmiş olursunuz :)sevgilisi şehirde...3-5 ayda bir görüşüyorlar.
Ne ilginç insanlar var ya ..E 3 5 aya doğurur sizde öğrenmiş olursunuz :)
evet yaa..bi de millet o kadar uğraşıo da olmuyor...bunlar korka korka yapmış, adetinin son gününnde olmuş. vs. ben de netten al bi tane gelsin adresine dedim...öyle yapacak sanırım ama yasal süre olayı var ya... 1-2 günle 10 haftası dolmuş bile olabilir olduysa....
Hamile olanlar adet olur mu kızlar. .
Evli olmadığım ve hiç hamile olmadığım için merak ettim bu yüzden soruyorum. Ben hamilelikte adet olunmuyor diye biliyordum . Kafam da deli sorular
kızlar benim yakın bir arkadaşım biraz sıkıntılı bir durumda... erkek arkadaşıyla geri çekilme yoluyla ilişki yaşıyorlar ..ancak geçenlerde "düzenli adet görsen de hamile olabilirsin" demiş bir arkadaşı bizimki de tutuşmuş.... erkek arkadaşıyla en son 2.5 ay önce ilişkiye girmiş ve üzerine 3 kez adet görmüş ama içini bir kuruntu almış,ya hamileysem diye... bulunduğu yerde ne test alabilir ne de muayene olabilir... ve eğer hamileyse yasal kürtaj süresi de sanırım dolmak üzere...
ben kendisine " düzenli adet olsa da hamile olma ""olayının çok nadir olduğunu, söyledim... ki ilişkiye girdikleri zaman da kızın adeti yeni bitmiş.yani yumurtlama dönemi değildir herhalde tam da anlamam bu işlerden ama...
bi de bu kız geçen ay cilt problemi için doktora gitmiş.doktor hormon tahlili yapmış... hormonların normal demiş...o zaman olsaydı 1,1,5 aylık hamile oluo yani...hamile olsaydın hormon tahlilinde çıkardı diyorum anlamıyor... işin ahlaki kısmı ile ilgili konuşmaları ve korunsaydın böyle titremezdin şimdi vb.konuşmaları ben yaptım zaten...siz şimdi yorum yapın lütfen,hamile olma ihtimali nedir?
Üzerine adet görme olayı varda sanıldığı kadar çok görülen birşey değil, ikincisi normal olarak olmazdı kesintiye uğrardı falan. Hamileliğin ilk ayıyla itibaren göğüslerde şişlik oluşmaya başlar bulantılar vs Hamileliğin belirtilerini de yaşaması lazım yani hamile değil fazla kuruntulu.kızlar benim yakın bir arkadaşım biraz sıkıntılı bir durumda... erkek arkadaşıyla geri çekilme yoluyla ilişki yaşıyorlar ..ancak geçenlerde "düzenli adet görsen de hamile olabilirsin" demiş bir arkadaşı bizimki de tutuşmuş.... erkek arkadaşıyla en son 2.5 ay önce ilişkiye girmiş ve üzerine 3 kez adet görmüş ama içini bir kuruntu almış,ya hamileysem diye... bulunduğu yerde ne test alabilir ne de muayene olabilir... ve eğer hamileyse yasal kürtaj süresi de sanırım dolmak üzere...
ben kendisine " düzenli adet olsa da hamile olma ""olayının çok nadir olduğunu, söyledim... ki ilişkiye girdikleri zaman da kızın adeti yeni bitmiş.yani yumurtlama dönemi değildir herhalde tam da anlamam bu işlerden ama...
bi de bu kız geçen ay cilt problemi için doktora gitmiş.doktor hormon tahlili yapmış... hormonların normal demiş...o zaman olsaydı 1,1,5 aylık hamile oluo yani...hamile olsaydın hormon tahlilinde çıkardı diyorum anlamıyor... işin ahlaki kısmı ile ilgili konuşmaları ve korunsaydın böyle titremezdin şimdi vb.konuşmaları ben yaptım zaten...siz şimdi yorum yapın lütfen,hamile olma ihtimali nedir?
Canim asil adet günlerinin son döneminde hamile kalma ihtimalini daha yuksek ama hormonlari normal olguna gore bisey yoktur diye düşünüyorum çünkü bende üzerine 2 ay adet olmusum ben 2 aylik sanarken 4 aylik hamile ciktim hormonları normalde birşey yoktur ama arkadaşına şöyle bir daha asla korumadan boyle birşeyyasamasin yoksa cçok pişman olabilir.
Hamile olanlar adet olur mu kızlar. .
Evli olmadığım ve hiç hamile olmadığım için merak ettim bu yüzden soruyorum. Ben hamilelikte adet olunmuyor diye biliyordum . Kafam da deli sorular
Bari sevişiyor, düzgün sevişsin. Hamile de olabilirdi, bir cana yok yere de kıyabilirdi.
Aynen bende annem 4 ay adet görmüş bana hamileyken :)ehee vhala ben anneme 4 buçuk aylıkken haber vermişim burdayım diye :) :)
Evet olanlar var benim de bir akrabam 2 hamileliğinde 9 ay boyunca adet oldu,gitmediği doktor kalmadı düşük falan sandı ama adetmiş.Hamile olanlar adet olur mu kızlar. .
konu sahıbı bunları yaşayan sen olma da.