• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kız hamile mi?

Cilt problemi için yapılan hormon testinde hamilelik belli olmaz.
Belli olması için B-HCG değerine bakılmalı.

Geri çekilme yöntemi diye bir yöntem yoktur ve hamileliği önlemez.
3 aydır adet görüyorsa da gebelik ihtimali %0.5 falandır sanırım.
Çünkü üzerine görme durumu normal adet gibi olmaz ve ayırt edilebilir.

evet yaa..bi de millet o kadar uğraşıo da olmuyor...bunlar korka korka yapmış, adetinin son gününnde olmuş. vs. ben de netten al bi tane gelsin adresine dedim...öyle yapacak sanırım ama yasal süre olayı var ya... 1-2 günle 10 haftası dolmuş bile olabilir olduysa....

oldugunu sanmıyorum ama yasal süre dolduysa
hamilede kaldıysa parayla o işi yapan doktor çok
yeterki paradan haber verin doktora

Hamile olanlar adet olur mu kızlar. .
Evli olmadığım ve hiç hamile olmadığım için merak ettim bu yüzden soruyorum. Ben hamilelikte adet olunmuyor diye biliyordum . Kafam da deli sorular :KK51::-)

hamile kalınca çogu insan adet görmüyor ama
görümcem gibi istisnalar var
9 ay boyunca adet görmüş:KK52:

kızlar benim yakın bir arkadaşım biraz sıkıntılı bir durumda... erkek arkadaşıyla geri çekilme yoluyla ilişki yaşıyorlar ..ancak geçenlerde "düzenli adet görsen de hamile olabilirsin" demiş bir arkadaşı bizimki de tutuşmuş.... erkek arkadaşıyla en son 2.5 ay önce ilişkiye girmiş ve üzerine 3 kez adet görmüş ama içini bir kuruntu almış,ya hamileysem diye... bulunduğu yerde ne test alabilir ne de muayene olabilir... ve eğer hamileyse yasal kürtaj süresi de sanırım dolmak üzere...

ben kendisine " düzenli adet olsa da hamile olma ""olayının çok nadir olduğunu, söyledim... ki ilişkiye girdikleri zaman da kızın adeti yeni bitmiş.yani yumurtlama dönemi değildir herhalde tam da anlamam bu işlerden ama...
bi de bu kız geçen ay cilt problemi için doktora gitmiş.doktor hormon tahlili yapmış... hormonların normal demiş...o zaman olsaydı 1,1,5 aylık hamile oluo yani...hamile olsaydın hormon tahlilinde çıkardı diyorum anlamıyor... işin ahlaki kısmı ile ilgili konuşmaları ve korunsaydın böyle titremezdin şimdi vb.konuşmaları ben yaptım zaten...siz şimdi yorum yapın lütfen,hamile olma ihtimali nedir?

Evet dediğin gibi düzenli adet gören kadınlarda da hamile olma olasılığı var sanırım üstüne görme diyorlar bu duruma umarım hamile değildir, eğer dediğiniz gibi bulunduğu ortamda test alınacak muayene olacak bir yer yoksa siz hemen bugün eczaneden gebelik testi alıp kendisine kargo yapsanıza işine yarar büyük ihitmalle arkadaşınızıın :KK51:

Düşük bir olasılık hamile olması
Ancak küçük yer, test bile alamıyor ama sevişebiliyor
Adam 3-5 ayda bir geliyor
Ahlaki boyutunda falan değilim, herkesin kendi vücudu ama bu kadar ahmak olunmaz kusura bakmayın nolur
Ayrıca arkadaşınıza geri çekilme diye bir yöntem olmadığını söyleyin
Bu defa olmasa bile mutlaka bir gün kontrolü kaybedebilir
Yazık hayatına

kızlar benim yakın bir arkadaşım biraz sıkıntılı bir durumda... erkek arkadaşıyla geri çekilme yoluyla ilişki yaşıyorlar ..ancak geçenlerde "düzenli adet görsen de hamile olabilirsin" demiş bir arkadaşı bizimki de tutuşmuş.... erkek arkadaşıyla en son 2.5 ay önce ilişkiye girmiş ve üzerine 3 kez adet görmüş ama içini bir kuruntu almış,ya hamileysem diye... bulunduğu yerde ne test alabilir ne de muayene olabilir... ve eğer hamileyse yasal kürtaj süresi de sanırım dolmak üzere...

ben kendisine " düzenli adet olsa da hamile olma ""olayının çok nadir olduğunu, söyledim... ki ilişkiye girdikleri zaman da kızın adeti yeni bitmiş.yani yumurtlama dönemi değildir herhalde tam da anlamam bu işlerden ama...
bi de bu kız geçen ay cilt problemi için doktora gitmiş.doktor hormon tahlili yapmış... hormonların normal demiş...o zaman olsaydı 1,1,5 aylık hamile oluo yani...hamile olsaydın hormon tahlilinde çıkardı diyorum anlamıyor... işin ahlaki kısmı ile ilgili konuşmaları ve korunsaydın böyle titremezdin şimdi vb.konuşmaları ben yaptım zaten...siz şimdi yorum yapın lütfen,hamile olma ihtimali nedir?
Üzerine adet görme olayı varda sanıldığı kadar çok görülen birşey değil, ikincisi normal olarak olmazdı kesintiye uğrardı falan. Hamileliğin ilk ayıyla itibaren göğüslerde şişlik oluşmaya başlar bulantılar vs Hamileliğin belirtilerini de yaşaması lazım yani hamile değil fazla kuruntulu.

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir tamam da öyle hamile kalmak kolay değil ki ya.
Hamilelik için genelde düzenli bir şekilde korunmasız ilişki yaşanması lazım.
Test alamıyor olması ultra komik yalnız. Ona ne desem bilemedim. :KK53:

Canim asil adet günlerinin son döneminde hamile kalma ihtimalini daha yuksek ama hormonlari normal olguna gore bisey yoktur diye düşünüyorum çünkü bende üzerine 2 ay adet olmusum ben 2 aylik sanarken 4 aylik hamile ciktim hormonları normalde birşey yoktur ama arkadaşına şöyle bir daha asla korumadan boyle birşeyyasamasin yoksa cçok pişman olabilir.

Öyle mi gerçekten regl dönemimizin bittiği son gün ilişkiye girmek çocuk olması için yüksek ihtimal mi?

Evli olmadığım ve hiç hamile olmadığım için merak ettim bu yüzden soruyorum. Ben hamilelikte adet olunmuyor diye biliyordum . Kafam da deli sorular :KK51::-)

normalde olmaz ben olmadım şahsen ama olanlarda varmış çevreden duyduğum kadarıyla

Evet olanlar var benim de bir akrabam 2 hamileliğinde 9 ay boyunca adet oldu,gitmediği doktor kalmadı düşük falan sandı ama adetmiş.

konu sahıbı bunları yaşayan sen olma da.

bu yorum biraz geç geldi:) aslında ben de konu açmak istemedim başta ama aktif bir üyeyim..tanıyanlar ben olmadığımı anlar..çünkü ben köyde değil 150 bin nüfuslu bir ilçedeyim.böyle bi halt yesem buraya konu açıp kafa yorup üstüne bi de eleştiri alana kadar kimsenin beni tanımadığı bi eczaneden test alırım... ayrıca eski konularımda da yazıor ki sevgilimle ayrı değil aynı yerdeyiz..bu işi yapıo olsam en son 2.5 ay önce yapmaz,haftada 2-3 kere yapardım sanırım:)

Back