- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi kiskanckiz
Evet adet bitiminin ertesi günü şans çok yüksek...
Bilmiyordum bizde gün hesaplıyoruz yumurtlama dönemleri diye birde onu denemek lazım teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet adet bitiminin ertesi günü şans çok yüksek...
Bilmiyordum bizde gün hesaplıyoruz yumurtlama dönemleri diye birde onu denemek lazım teşekkür ederim
sen her günü değerlendir baksana her kafadan bi ses çıkıyor
30 gün devam kocana kolay gelsin
bunlar korka korka yapmış, adetinin son gününnde olmuş. vs.
Annemin meslek bilgisini bu konuda epey sömürdüm. Ve bildiğim kadarıyla 1 hafta önce kalıyorsun. Ama senin söylediğin tarihe göre olmama ihtimali daha yüksek sperm oraya gidene kadar yumurtalık dökülür bile :) Çok mu açık oldu yahayır ya yani reglimden iki gün öncesiydi benim için imkansızdı yani şunu okuyana kadar
Annemin meslek bilgisini bu konuda epey sömürdüm. Ve bildiğim kadarıyla 1 hafta önce kalıyorsun. Ama senin söylediğin tarihe göre olmama ihtimali daha yüksek sperm oraya gidene kadar yumurtalık dökülür bile :) Çok mu açık oldu ya
Dr'lara göre sadece yumurtlama gününde hamile kalınabilir.
Ama o kadar çok var ki adetin ertesi günü hamile kalan :)
Test alamıyor olması niye ilginç veya komik olsun ya. Sevişmek kapalı yapılan bir eylem test almak aleni. Ne saçma yorumlar var ya
Test alamıyor olması niye ilginç veya komik olsun ya. Sevişmek kapalı yapılan bir eylem test almak aleni. Ne saçma yorumlar var ya
Yerecek veya madalya takacak konumda değilsin. Çözümün varsa soylersin yoksa susarsin. Kibar insanlar kimseyi ilgilendirmez der bu konuya ama ben sanane diyorum .biz de sana madalya takalim mi ? Ahlak turnusolu olan bekaretine sıkı sıkıya sarildigin için ?İyi bari bir de madalya takalım tam olsun.Korunsaydı madem.
Allah bizden uzak etsin böyle bekçileri ya :)Yaniii sonuçta bilemeyiz aralarındaki duygusal bağı yargılamamak lazım. Dini açıdan da günah işlemiyor olabilirler belki dini nikahları varrr nerden bilicez dmi :) hamile olup olmadığını bilemeyeceğimize göre :) ben bile bilemiyorum yani kendimi hamilemiyim değilmiyim bütün mesele bu: D
Süpersin sen ya :) İnşallah olmaz diyelim o zaman :)elini alnını öpeyim abla valla mı
ben 24te bir düzenli olan bir kızcağızım kocama depiği koydum şimdi bana hamilesin falan demesinler
ayy inşallah hamiledir sevgilisine süpriz olur hem
Ya annenize sorabilir misiniz ? Adeti normal seyrinde mi görmüş yoksa daha az kanamalı moBenim kucuk kardesim oyle olmus. Annem 4 ay duzenli adet gormus bazi sikayetleri baslamis tahlil yapmislar doktor 4.5 aylik hamilesin demis.