Hep kendi dertlerine bağlar.kesinlikle katılıyorum bu arkadaşımızın yazdığına konu sahibi
hep derler ya enerji emen insanlardan uzak durun
peki bişey soracağım o sizin derdinizi hiç dinler mi yoksa dönüp dolaşıp olayı kendi dertlerine mi bağlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep kendi dertlerine bağlar.kesinlikle katılıyorum bu arkadaşımızın yazdığına konu sahibi
hep derler ya enerji emen insanlardan uzak durun
peki bişey soracağım o sizin derdinizi hiç dinler mi yoksa dönüp dolaşıp olayı kendi dertlerine mi bağlar?
Size bu kadar zarar veren insana daha neyin merhameti?????? Merhametliyim bahanesine sığınmayın. Hayatınızdan çıkarın. Bitsin, gitsin.....Evt benim merhametli hassas oldugumu biliyor ve yazdıklarına uzulecegimi bildiği için yazıyorda yazıyor.sana cevap yazmicam yazma bana dediğim halde susmadı.peki size takmadimi sonrasında karşınıza çıktımı?
benim de var öyle bir arkadaşımHep kendi dertlerine bağlar.
Pozitif enerjiyi düşürüyorlar..çözüm odaklı değiller.inanin ne derseniz deyin yine bosanmicak ancak sizin canınızı sıkacak.cok iyi yapmışsınız.benim de var öyle bir arkadaşım
sizin kadar takıntılı değil Allah tan tek anlattığı da ben değilim
bir iki defa tıktım lafı ağzına sorunlu bir evliliği var kesinlikle boşanmıyor
bikaç ayda bir boşanma davasına koşar dinle dinle sonra barışır sonra yine aynı
dedim artık bana hiçbişey anlatma.. anlatmıyor anlatsa da çok değil
Pozitif enerjiyi düşürüyorlar..çözüm odaklı değiller.inanin ne derseniz deyin yine bosanmicak ancak sizin canınızı sıkacak.cok iyi yapmışsınız.
Borderline ye baktım gerçekten çok benziyor.cok şaşırdım.Benim de ilk borderline geldi aklıma. Buradan böyle teşhis koymak amatörce psikiyatristlik oynamak oluyor tabiki ama hayatındaki insanları başlarda göklere çıkartıp tamamen bel bağlayıp sonra düşman ilan etmesi filan benziyor bence. Hayatını daha fazla zorlaştırmadan yardım alsa kendisi için iyi olur arkadaşınızın.
Her yerden engelledim ben. Son bir rezalet çıkardı kafede , kafe sahibi de arkadaşım, seni dışarı çıkarmak zorundayım diye kovdu bunu. Sonra yakın arkadaşlarıma yazmış hep. 20 senelik arkadaşıma yazmış instadan, o da sen kim köpeksin ki bana onun dedikodusunu yapıyorsun yazmış sonra cevap yok. Arkadaşlarım hep lafı ağzına tıkmışlar. Aradan 3-4 ay geçti kendine yeni kurban buldu komple rahatladım bende. Yalnız sen benim yapmadığım birşeyi yapıyorsun, ben asla mesajlarını okumadım. Gördüm sildim ,gördüm sildim sonra da engelledim.Evt benim merhametli hassas oldugumu biliyor ve yazdıklarına uzulecegimi bildiği için yazıyorda yazıyor.sana cevap yazmicam yazma bana dediğim halde susmadı.peki size takmadimi sonrasında karşınıza çıktımı?
Çok haklısınız o mesajları okuyunca gerçekten etkileniyorum.bugün ciddi manada engelledim.icime ferahlık geldi.tahminimce farklı bir numaradan bana mesaj aticak bunu bekliyorum ama nezaman.onuda yaptığında telefonumu degistirecegim.Her yerden engelledim ben. Son bir rezalet çıkardı kafede , kafe sahibi de arkadaşım, seni dışarı çıkarmak zorundayım diye kovdu bunu. Sonra yakın arkadaşlarıma yazmış hep. 20 senelik arkadaşıma yazmış instadan, o da sen kim köpeksin ki bana onun dedikodusunu yapıyorsun yazmış sonra cevap yok. Arkadaşlarım hep lafı ağzına tıkmışlar. Aradan 3-4 ay geçti kendine yeni kurban buldu komple rahatladım bende. Yalnız sen benim yapmadığım birşeyi yapıyorsun, ben asla mesajlarını okumadım. Gördüm sildim ,gördüm sildim sonra da engelledim.
Bildiğin manyak .Arkadaşlar 10 yılı aşkın görüştüğüm bir arkadaşım vardı.cok sacmasapan hareketleri olsada,onun temiz kalpli olduğuna inandığım için telore ediyordum.sonra bu internet üzerinden biriyle tanisti ve bununla alakalı çok sorunları oldu.surekli ama sürekli sabah akşam,saat,zaman farketmeden,musaitmiyim degilmiyim onu anlatıp ağlıyordu.bazen oluyordu ki ben,atıyorum başka bir beş çayına gidiyorum diyelim,canım müsait olamam haberin olsun ararsan derdim,yinede arar dururdu.hele bikeresinde tam 13 kez aramıştı ve cildirmistim.bir insan bukadar anlayışsız nasıl olabilir diyordum.sınırı hiç yoktu,eşim evdeysede ısrarla konuşmak isterdi.bazen nolursun çok önemli aç diye mesaj atardı,açardım yine aynı konu.bazen hüngür hüngür aglardi ama bu adamı hiç bırakmadı.artik karşı taraftaki güvenilmez olan adamda,"istemiyorum seni"desede,sen madem istemiyordun neden benimle konuştun,hakkımı helal etmiyorum,benimle oynadin,onurumu kırdın diye destan dolu mesajlar atar,adamın arkadaşlarına bunun yaptıklarını anlatir,hatta adamı baskına gider,kavga dövüş eder, bide orada kalır sonra dönerdi.artik onun bu ilişkisi beni çok yormaya başladı,aglayarak derdini anlattığında ona psikiyatri önerdim,psikolojik destek alması için eğer psikiyatriste gitmek istemiyorsa,iyi bir psikologa gitmesi için elimden geleni yaptım.hep bir yalan dolan, bugün giderim,yarın giderim diye oyaladı gitmedi.neolur adamın yanına gitme dedikçe yine gitti,yine mesaj attı bırakmadı biturlu.adam sevmiyorum seni dedikçe,ozaman niye sevdim dedin niye kendine bağladın diye diye bağlantısını koparmadi.birgun beni aradı "sende kalabilir miyim"diye,ailesine"anne minelin yanındayım"deyip adamın yanında aylarca kaldığı için (öncesinde )çok fena tartıştık ve ben tüm bağları koparmak istedim.yine bunun destan dolusu duygusal mesajları ile ve neolur "minel beni bırakma " diye ağlaması sonucu yine arkadaşlığımız devam etti.neyse beni arayıp sende kalabilir miyim?deyince ben açıkçası istemedim.cunku en basta eşim istemiyordu.onceki vukuatlarindan dolayı.neyse ben bir iki bahane söyledim müsait değilim diye ama bı taraftanda şok oldum,bana nasıl gelmek ister diye.cunku eşimin kendisini istemediğini biliyor.bukadar arsız olabilirmi bı insan.belliki zor durumda kalacağım.neyse ben akşamına aradım nerdesin diye,sen kabul etmeyince sevdiğim adamın yanına geldim diye agladi.o adamda bambaşka şehirde yalnız.ve bu adam beni darbetti hepsi senin yüzünden beni evine kabul etseydin bunlar başima gelmicekti neden beni kabul etmedin diye bağırdı.ben şok oldum.sonra aradım açmadı dinlenmek istiyorum falan deyip beni engelledi.ya inanın engellendigime sevindim.aradan 8 ay geçti ve ben o dönemde hiç kendisini aramadım sonra engeli açıp bana beni merak etmedin diye sayfalar dolusu mesaj atmış.bende açık açık sen sınırını bilmeyen birisin beni hiç dusunmedin artık çok yoruldum diyemesaj attım.senin gibi dost olmaz olsun en ihtiyacım olduğu zaman beni bıraktın,başına gelmeyen beni anlamaz,dilerim seninde başına gelir beni anlarsın.benio adamdan çok senin sırtımdan vurman yıktı falan diye sayfalar dolusu içinde hakaret içeren yazılar yazmış.bende kendisine dedimki bak güzel arkadaşım zamanında geçirdiğimiz güzel günlerin hatrina kırıcı olmadan dostluğumuz bitsin.biz artık birbirimize iyi gelmiyoruz ben senin daima iyiliğini istiyorrum ama olmuyor yazsamda bana iyilik meleği sanıyorsun kendini ama çok kötü birisin ve benim o adamla tanismamin sebebi sensin deyince ben şok oldum.yasadiklarim hep senin yüzünden demiş.ve inanın benim o adamla tanismasinda en ufak bir rolüm olmadı,ben o bıraksın diye cirpinirken bana söylediği bu söz çok agirima gitti.neymis ben ablam internetten tanıştı evlendi mutlu demişim, o sözünden etkilenip internete girmiş.ilk defa gösterdiğinde bile sakin bu adamla görüşme güvenilir birine benzemiyor dedim ama bırakmadı.neyse benim sorunum şu.ben kendisini telefonumdan engelledim bu sefer Instagram hesabimdan sürekli durup durup sayfalar dolusu mesajlar atıyor.bunu yapan kişi ergende değil 30 yaşında bir kadın.bu bir taciz sayılmaz mı?durup durup hakaret içeren mesajlar yazıyor takipten çıktım.sadece engellemedim.engellemekten korkuyorum sebebiyse eger ulasamazsa evime kavgaya gelir falan diye aklıma geliyor.esime ulaşır tatsızlık yapar diye düşünüyorum.hic oylebirsey yaşamadım ama o sevgilisine öyle yapıyordu.tarzi bu yani.mesela adamın evinde kalıyordu bardağını tabağını hırsından kırıyor.esyasini kaybediyordu bilerek kızdığı için.inanin nezaketimi bozmuyorum ama neden engellemekten korkuyorum bilmiyorum.sanki bana ulaşamazsa zarar verecek gibi hissediyorum.bazende en fazla nekadar zarar verebilirki diyorum.kafayi bana takmış bir deli.bukadar deli olacağını tahmin edemezdim.duruyor duruyor sayfalar dolusu mesajlar atıyor.bana akıl verin ne yapayım.( Bu arada tüm yaşananlara rağmen ona karşı nefret duygum yok,uzuluyorum haline inşalalh iyi bir evlilik yapar diye de dua ediyorum,sadece benden uzak olsun ama mutlu olsun istiyorum)
Sende arar aılesıne anlatırsın savcılıga suc duyurusunda bulun.Arkadaşlar 10 yılı aşkın görüştüğüm bir arkadaşım vardı.cok sacmasapan hareketleri olsada,onun temiz kalpli olduğuna inandığım için telore ediyordum.sonra bu internet üzerinden biriyle tanisti ve bununla alakalı çok sorunları oldu.surekli ama sürekli sabah akşam,saat,zaman farketmeden,musaitmiyim degilmiyim onu anlatıp ağlıyordu.bazen oluyordu ki ben,atıyorum başka bir beş çayına gidiyorum diyelim,canım müsait olamam haberin olsun ararsan derdim,yinede arar dururdu.hele bikeresinde tam 13 kez aramıştı ve cildirmistim.bir insan bukadar anlayışsız nasıl olabilir diyordum.sınırı hiç yoktu,eşim evdeysede ısrarla konuşmak isterdi.bazen nolursun çok önemli aç diye mesaj atardı,açardım yine aynı konu.bazen hüngür hüngür aglardi ama bu adamı hiç bırakmadı.artik karşı taraftaki güvenilmez olan adamda,"istemiyorum seni"desede,sen madem istemiyordun neden benimle konuştun,hakkımı helal etmiyorum,benimle oynadin,onurumu kırdın diye destan dolu mesajlar atar,adamın arkadaşlarına bunun yaptıklarını anlatir,hatta adamı baskına gider,kavga dövüş eder, bide orada kalır sonra dönerdi.artik onun bu ilişkisi beni çok yormaya başladı,aglayarak derdini anlattığında ona psikiyatri önerdim,psikolojik destek alması için eğer psikiyatriste gitmek istemiyorsa,iyi bir psikologa gitmesi için elimden geleni yaptım.hep bir yalan dolan, bugün giderim,yarın giderim diye oyaladı gitmedi.neolur adamın yanına gitme dedikçe yine gitti,yine mesaj attı bırakmadı biturlu.adam sevmiyorum seni dedikçe,ozaman niye sevdim dedin niye kendine bağladın diye diye bağlantısını koparmadi.birgun beni aradı "sende kalabilir miyim"diye,ailesine"anne minelin yanındayım"deyip adamın yanında aylarca kaldığı için (öncesinde )çok fena tartıştık ve ben tüm bağları koparmak istedim.yine bunun destan dolusu duygusal mesajları ile ve neolur "minel beni bırakma " diye ağlaması sonucu yine arkadaşlığımız devam etti.neyse beni arayıp sende kalabilir miyim?deyince ben açıkçası istemedim.cunku en basta eşim istemiyordu.onceki vukuatlarindan dolayı.neyse ben bir iki bahane söyledim müsait değilim diye ama bı taraftanda şok oldum,bana nasıl gelmek ister diye.cunku eşimin kendisini istemediğini biliyor.bukadar arsız olabilirmi bı insan.belliki zor durumda kalacağım.neyse ben akşamına aradım nerdesin diye,sen kabul etmeyince sevdiğim adamın yanına geldim diye agladi.o adamda bambaşka şehirde yalnız.ve bu adam beni darbetti hepsi senin yüzünden beni evine kabul etseydin bunlar başima gelmicekti neden beni kabul etmedin diye bağırdı.ben şok oldum.sonra aradım açmadı dinlenmek istiyorum falan deyip beni engelledi.ya inanın engellendigime sevindim.aradan 8 ay geçti ve ben o dönemde hiç kendisini aramadım sonra engeli açıp bana beni merak etmedin diye sayfalar dolusu mesaj atmış.bende açık açık sen sınırını bilmeyen birisin beni hiç dusunmedin artık çok yoruldum diyemesaj attım.senin gibi dost olmaz olsun en ihtiyacım olduğu zaman beni bıraktın,başına gelmeyen beni anlamaz,dilerim seninde başına gelir beni anlarsın.benio adamdan çok senin sırtımdan vurman yıktı falan diye sayfalar dolusu içinde hakaret içeren yazılar yazmış.bende kendisine dedimki bak güzel arkadaşım zamanında geçirdiğimiz güzel günlerin hatrina kırıcı olmadan dostluğumuz bitsin.biz artık birbirimize iyi gelmiyoruz ben senin daima iyiliğini istiyorrum ama olmuyor yazsamda bana iyilik meleği sanıyorsun kendini ama çok kötü birisin ve benim o adamla tanismamin sebebi sensin deyince ben şok oldum.yasadiklarim hep senin yüzünden demiş.ve inanın benim o adamla tanismasinda en ufak bir rolüm olmadı,ben o bıraksın diye cirpinirken bana söylediği bu söz çok agirima gitti.neymis ben ablam internetten tanıştı evlendi mutlu demişim, o sözünden etkilenip internete girmiş.ilk defa gösterdiğinde bile sakin bu adamla görüşme güvenilir birine benzemiyor dedim ama bırakmadı.neyse benim sorunum şu.ben kendisini telefonumdan engelledim bu sefer Instagram hesabimdan sürekli durup durup sayfalar dolusu mesajlar atıyor.bunu yapan kişi ergende değil 30 yaşında bir kadın.bu bir taciz sayılmaz mı?durup durup hakaret içeren mesajlar yazıyor takipten çıktım.sadece engellemedim.engellemekten korkuyorum sebebiyse eger ulasamazsa evime kavgaya gelir falan diye aklıma geliyor.esime ulaşır tatsızlık yapar diye düşünüyorum.hic oylebirsey yaşamadım ama o sevgilisine öyle yapıyordu.tarzi bu yani.mesela adamın evinde kalıyordu bardağını tabağını hırsından kırıyor.esyasini kaybediyordu bilerek kızdığı için.inanin nezaketimi bozmuyorum ama neden engellemekten korkuyorum bilmiyorum.sanki bana ulaşamazsa zarar verecek gibi hissediyorum.bazende en fazla nekadar zarar verebilirki diyorum.kafayi bana takmış bir deli.bukadar deli olacağını tahmin edemezdim.duruyor duruyor sayfalar dolusu mesajlar atıyor.bana akıl verin ne yapayım.( Bu arada tüm yaşananlara rağmen ona karşı nefret duygum yok,uzuluyorum haline inşalalh iyi bir evlilik yapar diye de dua ediyorum,sadece benden uzak olsun ama mutlu olsun istiyorum)
Aslında engellemek istememin en büyük nedeni daha da takar yazmışsınızya çok doğru.takmasin diye bekledim.cunku kendi numaramdan engelleyince ınstagramdan yazdı.burdaki arkadaslarin tavsiyesiyle engelledim.rahatladimda.kısa vadeli çözüm oldu belkide.nezaman yapar bilmiyorum mutlaka farklı numaradan destan dolu mesajlarını bekliyorum.eger olurda beni şaşırtır yazmazsa çok mutlu olacağım.Bence engellemeyin. Ama hiç cevapta yazmayın.engellerseniz hoşuna gider,dahada takar,ulaşmak için çabalar . Red edilmek hoşuna gidiyor. Cevapsız kalırsa ara ara yazar,karşılık bulamayınca sıkılır bırakır.