- 11 Ağustos 2020
- 942
- 2.715
Sizin bunda bir sırrınizmi var bu kadar cekiniyorsunuz cunku ben sizi hatirladim siz bununla bir yere gittiniz adam vardi kavga cikti adam size vurdu biseyler olmistu galiba. Esiniz gailba ilk basta duymasin diye cok korkuyodunuz hep bu arkadasim yuzunden geldi basima hersey diyounuz. Size ozman taa dedikki bak gorusmeyi kes yuvani yikacak bu kiz normal degil dedik. Eski yeni farketmez dostlugunu icmisligini yemisligini bosver koz delirmis ailesini ara senden ciksin heryerden engelle dedik. Sizde var biseyler yani. Rahatsiz olmayin bosa bu belayi siz sardiniz bosa. Ben konulari biliyorm cunku. Macera aramayin kendinize evli bir kadinsiniz asla sevmem bu lafi ama el kapisindasiniz yani calisiyorsaniz duzgun arkadaslariniz olur isinize evinize gider gelirsiniz esinizle gezerseniz. Calismiyorsaniz yine duzgun arkadaslariniz olir evde is guc zaten boyle deli gbi arkafaslara zamaniniz kalmaz. Kendinize evinizde bir ugras bulunki kafaniz dagilsin. Gercekten esiniz cok fena patlayacak artik yani. Evli kadinin bu tarz arkadasliklarina karsiyim bu insanlar evliliklere zarar verir hic bir afam hoslanmaz yani boyle kadinlardan. Seni aldi adamin yanina goturmedimi bu. Hamgi adam bunu kabul etsin simdi sen soyle