• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kitapları bana temin edebilicek olanlar var mı?

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.704
81.681
798
Dert değil çok şükür ama diğer konularda açsam buradaki kadar okuyan olmicek o yüzden bdv ye yazıyorum şimdiden bumu dert diyenlere cevap veriyorum:KK53:
Aranızda Zeki kayahan coşkunun kitapları olan var mı?
Her yerde aradım bulamıyorum :KK43:
İnternetten alabilirim ama ben ikinci el kitapları çok seviyorum aranızda bu kitaplardan olan varsa bana sata bilir mi?:KK23:

Son düzenleme:
Profildeki mesajın anlaşıldı.Yiyemeyeceğin muzu soyma demekle ne istediğini anlamamıştım.İnşallah kavuşursun kitaplarına.

:rolleyes:
nekadanda güzel bir konu
varsa birilerinde paylaşssın valla okuyup elden ele yapalım. :KK28:

Dert değil çok şükür ama diğer konularda açsam buradaki kadar okuyan olmicek o yüzden bdv ye yazıyorum şimdiden bunu dert diyenlere cevap veriyorum:KK53:
Dert değil çok şükür ama diğer konularda açsam buradaki kadar okuyan olmicek o yüzden bdv ye yazıyorum şimdiden bunu dert diyenlere cevap veriyorum:KK53:

https://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=zeki+kayhan+co%FEkun&anasayfaara=ARA

bu sitede bir kısmı var. bakabilirsiniz

Zeki Kayahan coşkun ile karsilasmistim , üniversitede bir konserde önde oturuyordu fotosunu cekmek istedik rica ettik çok sebekce bir poz verdi:) çok tatlı ve egosuz bir adam.

Gittigidiyor da aratirsaniz ikinci el iki kitabı var.
Türkleri anlama kılavuzu,
Meğer annem haklıymış kitapları

Kitapları nereden temin edebilirsin bilmiyorum ama bekarken çok dinlerdim. Hey gidi heyy... :KK69: Hatta Türkleri Anlama Kılavuzu kitabını alıp okumuştum..

Back