• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kişiyi Nasıl Bulabilirim?

Expectation393

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
230
98
18
26
Merhabalar gecenin bir vakti yine aklıma geldi. Tüm çıplaklığıyla size yazacağım konuyu. Bizim bir yazligimiz var. Her sene oraya gidiyoruz. Geçen sene Ağustos ayı gibiydi. Arkadaşlarımla hep oturduğumuz bir kumsal var. Orada oturmuş çene çalıyorduk. Dört kız idik. Aramızdan bir arkadaşım( Adına Aylin diyeyim). Aylin ile ikimiz bir ara cips almak için kalktık. Döndüğümüzde baktık bizim grup başka bir grubun yanına oturmuş sohbet ediyor. Neyse bizi de tanistirdilar. Grup 5 kişi filandi. İki kız var aralarında. Bir çocuk var ki ilk kez ilk görüşte birine karşı böyle şeyler hissettim. Oturduk o cocuk gittiği üniversiteyi ve bölümünü soyledi. Ama adını söylemedi :( O arada aksilik bu ya grubun kalkması gereken bir durum oldu. Kalktılar gittiler. Sonra biz de kalkıp gittik. Benim arkadaşlar o kızlardan filan pek hoslanmamislar kızlar ertesi gün mesaj attı buluşalım diye. Bizim grup kabul etmedi. Haliyle ben o çocuğu sadece bir kez görebildim.Adini bile bilmiyorum. Çok araştırdım ama bir şey bulamadım. Neredeyse bir yıl olacak aklimdan çıkmıyor. Anladığım kadarıyla o iki kız samimiydi o çocukla,o kızların telefon numaraları var bende. Sosyal medyamda da ekli. Sorsam mi diye de düşünmedim değil. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Merhabalar gecenin bir vakti yine aklıma geldi. Tüm çıplaklığıyla size yazacağım konuyu. Bizim bir yazligimiz var. Her sene oraya gidiyoruz. Geçen sene Ağustos ayı gibiydi. Arkadaşlarımla hep oturduğumuz bir kumsal var. Orada oturmuş çene çalıyorduk. Dört kız idik. Aramızdan bir arkadaşım( Adına Aylin diyeyim). Aylin ile ikimiz bir ara cips almak için kalktık. Döndüğümüzde baktık bizim grup başka bir grubun yanına oturmuş sohbet ediyor. Neyse bizi de tanistirdilar. Grup 5 kişi filandi. İki kız var aralarında. Bir çocuk var ki ilk kez ilk görüşte birine karşı böyle şeyler hissettim. Oturduk o cocuk gittiği üniversiteyi ve bölümünü soyledi. Ama adını söylemedi :KK43: O arada aksilik bu ya grubun kalkması gereken bir durum oldu. Kalktılar gittiler. Sonra biz de kalkıp gittik. Benim arkadaşlar o kızlardan filan pek hoslanmamislar kızlar ertesi gün mesaj attı buluşalım diye. Bizim grup kabul etmedi. Haliyle ben o çocuğu sadece bir kez görebildim.Adini bile bilmiyorum. Çok araştırdım ama bir şey bulamadım. Neredeyse bir yıl olacak aklimdan çıkmıyor. Anladığım kadarıyla o iki kız samimiydi o çocukla,o kızların telefon numaraları var bende. Sosyal medyamda da ekli. Sorsam mi diye de düşünmedim değil. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Kızlarla bir süre hal hatir görüsmeleri yapip görüsmelerin birinde konuyu cocuga getirebilirsin. Ya o kimdi o ne yapiyor nasil adini da bilmiyorum seklinde..

Kızlarla bir süre hal hatir görüsmeleri yapip görüsmelerin birinde konuyu cocuga getirebilirsin. Ya o kimdi o ne yapiyor nasil adini da bilmiyorum seklinde..
Kızlarla hiç samimiyetimiz yok ki. Bir kere gördük birbirimizi o kadar.

Kızların adını biliyorsan sosyal medyadan ekle/Bilmiyorsan farklı bir numaradan bi şeyin müşteri hizmetleri gibi ara adlarını öğren. Onların takip listelerinden çocuğa ulaşırsın.

Evet o kızlara sorun, biliyorlardır.
Sormaya çekiniyorsanız kızları sosyal medyadan ekleyin, takipçilerde veya takip edilenlerde çocuğun profilini bulmaya çalışın, fotoğrafından tanırsınız.
Peki onu bulursam ne diyebilirim, ya çocuk beni hatirlamazsa?Ki bence hatırlamaz. Bir kez gördüğün birine mi tutuluyordu derse? Konuya nasıl girmem gerekir bilmiyorum ki...

Kızların adını biliyorsan sosyal medyadan ekle/Bilmiyorsan farklı bir numaradan bi şeyin müşteri hizmetleri gibi ara adlarını öğren. Onların takip listelerinde çocuğa ulaşırsın.
Kızlardan biri sosyal medyada ekli. Ama takip listesinde profil fotoğrafı olmayanlar da var. Ya onlardan biriyse? Off bilemedim :)

Siz geçenlerde de böyle bir başlık açmıştınız. Bu kızlar yine size müdehale ediyordu. Kendi istediğiniz hiçbir şeyi yapamıyorsunuz. Sıyrılın gerçekten ben rahatsiz oldum yahu. O kişiye de fazla umut bağlamayın. Belki sevgilisi, hoşlandığı birileri vardır. Sonradan üzülmeyin.

Siz geçenlerde de böyle bir başlık açmıştınız. Bu kızlar yine size müdehale ediyordu. Kendi istediğiniz hiçbir şeyi yapamıyorsunuz. Sıyrılın gerçekten ben rahatsiz oldum yahu. O kişiye de fazla umut bağlamayın. Belki sevgilisi, hoşlandığı birileri vardır. Sonradan üzülmeyin.
Yok kızlar hoşlandığımi bilmiyorlar.

Peki onu bulursam ne diyebilirim, ya çocuk beni hatirlamazsa?Ki bence hatırlamaz. Bir kez gördüğün birine mi tutuluyordu derse? Konuya nasıl girmem gerekir bilmiyorum ki...

O arkadaş grubunda çocuğu tanıyan kızlar vardı ya. Onlarla takipleştik, tesadüfen senin profiline rastladım, ekleyim dedim falan diyin :KK53:
Aşkınızı itiraf etmenize gerek yok, çocukla arkadaşça konuşmaya başlayın gerisi gelir zaten.

O arkadaş grubunda çocuğu tanıyan kızlar vardı ya. Onlarla takipleştik, tesadüfen senin profiline rastladım, ekleyim dedim falan diyin :KK53:
Aşkınızı itiraf etmenize gerek yok, çocukla arkadaşça konuşmaya başlayın gerisi gelir zaten.
Şeytani planlar diyorsunuz:rolleyes: Çocuk kabul eder mi sizce,ne dersiniz?

Çocuk gene grubunuzdan yakın bir arkadaşınızla çıkar siz de öğrenmiş olursunuz adını :KK28:

kızlara sormak için niye bi sene beklediniz ki? atı alan üsküdarı geçmiştir bile belki.

Back