E eluca Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2011 97 2 118 Diğer 5 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gospodina #21 ayyyy cidden çok güzel olmuş =) çok beğendim
TrakyaKizcesi .. ♡ .. Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.252 7 66 Kırklareli 5 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gospodina #22 gospodina .!.: dugunumu yapali 4 ay olcak canim :) uzerimdeki hali de soyleydi: Eki Görüntüle 277224 Genişletmek için tıkla... Farklı olmuş,beğendim güzel duruyor üzerinizde.. =))
gospodina .!.: dugunumu yapali 4 ay olcak canim :) uzerimdeki hali de soyleydi: Eki Görüntüle 277224 Genişletmek için tıkla... Farklı olmuş,beğendim güzel duruyor üzerinizde.. =))
gospodina Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2010 431 8 123 A.B.D. 6 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gospodina #23 dolphine .!.: Allah masut etsin :) üstünde hoş durmuş Genişletmek için tıkla... amin cnm tesekkur ederim sasmalik .!.: değışık bı secım olmus hınt kıyafetı moda artık sanırım bı kac yerde daha görmüştüm yakısmıs sıze maşşallah ben yinede bındallıdan yanayımm kendım ıcın nacızane fıkrımm Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim canim. ben hem bindalli hem de hint kiyafeti giydim. http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/461952-gospodinanin-kina-gecesi-lt3.html bu benim kina gecesi albumum, burda daha ayrintili olarak gorebilirsin. eluca .!.: ayyyy cidden çok güzel olmuş =) çok beğendim Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim^^ TrakyaKizcesi .!.: Farklı olmuş,beğendim güzel duruyor üzerinizde.. =)) Genişletmek için tıkla... tesekkurler
dolphine .!.: Allah masut etsin :) üstünde hoş durmuş Genişletmek için tıkla... amin cnm tesekkur ederim sasmalik .!.: değışık bı secım olmus hınt kıyafetı moda artık sanırım bı kac yerde daha görmüştüm yakısmıs sıze maşşallah ben yinede bındallıdan yanayımm kendım ıcın nacızane fıkrımm Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim canim. ben hem bindalli hem de hint kiyafeti giydim. http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/461952-gospodinanin-kina-gecesi-lt3.html bu benim kina gecesi albumum, burda daha ayrintili olarak gorebilirsin. eluca .!.: ayyyy cidden çok güzel olmuş =) çok beğendim Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim^^ TrakyaKizcesi .!.: Farklı olmuş,beğendim güzel duruyor üzerinizde.. =)) Genişletmek için tıkla... tesekkurler
gospodina Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2010 431 8 123 A.B.D. 6 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gospodina #24 kizlar bu arada bu hint kiyafetimi satmayi dusunuyorum. Ilgilenenler mesaj ile ulasabilir bana.