• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi bu kına kıyafeti uygun mu sizce?

gospodina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
431
8
123
A.B.D.
Selam kızlar,, uzun zamandır kına için kıyafet arıyordum. Hem bindallı gibi olsun hem abiye derken bunu buldum. :69:
3 parça şeklinde. eteği, bluzu ve dupattası. Hindistandan gelecek alırsam eğer. NAsıl sizce? Kınada giysem bunu nasıl olur? Çok kararsız kaldım, 3 gün içinde cevap vermem lazım. $1021rr.jpg

NOT: Bluzu uzun isteme şansım var:)

Son düzenleme:
Selam kızlar,, uzun zamandır kına için kıyafet arıyordum. Hem bindallı gibi olsun hem abiye derken bunu buldum. :69:
3 parça şeklinde. eteği, bluzu ve dupattası. Hindistandan gelecek alırsam eğer. NAsıl sizce? Kınada giysem bunu nasıl olur? Çok kararsız kaldım, 3 gün içinde cevap vermem lazım.Eki Görüntüle 120963

çok hoş ancak bel sırt açıkta... eşinin ailesi yada senin ailen mutasıp değilse.. yada sadece bayanlar arasındaysa çok güzel bir kıyafet..
ben eşin olsaydım... kıskanırdım...:66:

çok hoş ancak bel sırt açıkta... eşinin ailesi yada senin ailen mutasıp değilse.. yada sadece bayanlar arasındaysa çok güzel bir kıyafet..
ben eşin olsaydım... kıskanırdım...:66:

eheh bluzu uzun yaptırcam diye eklemeyi unutmuşum. Erkek tarafı karışmaz da, ben giyemem o kadar güzel bi fiziğim yok :1:

valla acikcasi hic ama hic beyenmedim.. güzelim abiye ve bindall almak varken bu ne böyle gercekten hic beyenmedim.. hintler gibi.. neyse herkezin zevki kendine. mutluluklar

canım ya, valla açıkçası ben de beğenmedim.sen geleneklere daha da bir uygun istiyordun yanlış hatırlamıyorsam nişanlın yurt dışındandı değil mi?Yani geleneklere uyayım işte anadolu kıyafeti giyeyim diye düşünüyorsan bu kıyafet zaten bize uygun değil ki Hindistan'dan gelecekmiş.Yine de sen bilirsin ama bundan çok daha güzel bindallılar var bence...Ama senin fikrin herşeyden önemli.mutluluklar şimdiden

ay kızlar kafam çok karıştı ya.. evet gamziye tatlım doğru hatırlıyorsun geleneklere uygun istiyordum ama bu noktaya nasıl geldim ben de anlamış değilim:) erkek arkadaşıma geleneksel kıyafet giydirsem sadece o kurtarmaz mı acaba geceyi :))

aslında kaftan modellerine de bakıyorum bir yandan, ordan da beğendiklerim oldu ama bu sanki beni al beni al diyor bana:(

ama genel olarak beğenilmediyse de almanın bi anlamı yokk:59:

Sizin tercihiniz ama sanki o kiyafetin ozelligi bluzunun kisa olmasinda.
Bluzunu uzun tercih ederseniz de ozelleigi kacar gibi..

Sizin tercihiniz ama sanki o kiyafetin ozelligi bluzunun kisa olmasinda.
Bluzunu uzun tercih ederseniz de ozelleigi kacar gibi..

valla beğenmeyen beğenene göre daha fazla oldu ama, ben siparis verdim. dikiliyor şu an:1: bluzda kararsız kaldım kısa da güzel gibi uzun dediğiniz gibi modelin bozulmasına yol açabilir. O yuzden bluzun sadece kumaş olarak gönderilmesini istedim. İş anneme kalacak:9:
deneyip ona göre karar vercem..
teşekkrü ederim herkese..umarım giyince daha hoş olur..

merhaba arkadaşlar be bgn kayıt oldum fikrimi söylemem gerekirse bence daha şık bişey bulabilirsin buna eminim kaftan tarzı bişeymi arıosun bilmeme ama sema moda evi diye bi site var ordada hoş şeyler var bi bak istersen bence hoş şeyler var ama bence:)

niye herkez olumsuz şeyler yazmış anlamadım..bence gayet güzel..herkezdan farklı olamk var.yani üstünü kısa değilde uzun yaptırırsın.artık görüyoruz herkez bindallı giyiyo..fiyatını bilmiorum ama normal bindallılardan farklıdır tahminimce.bütçende el veriosa giy derim..eminim ki sende gördükten sonra biçok kişi tercih edicektir.. :34:
herşey gönlünce olsun..

3 parça şeklinde. eteği, bluzu ve dupattası. Hindistandan gelecek alırsam eğer. NAsıl sizce? Kınada giysem bunu nasıl olur? Çok kararsız kaldım, 3 gün içinde cevap vermem lazım.Eki Görüntüle 120963

NOT: Bluzu uzun isteme şansım var:)

bence çok kötu.. yanı benım hıc tarzım deıl..

sımdıden mutluluklar cnm bnm...

:))
tesekkurler kizlar yorumlar icin.
benim kiyafetim geldi bile.
etek kismi tamamen pul ve boncuk islemeli balik sirti gibi ayni. hindistandan getirttim. TRde yaptirsam 2-3milyar olurdu galiba:)
ben kinamda kabarik falan ole garip elbiselerden istemiorum, salvar giyip gircem salona kina yakilirken de bunu giycem. arkadaslarima da hint sarileri getirttim. bindilerimizi takip hep birlikte hintli olarak gircez iceri;)

Ben kendi kinamda (3 ay önce) Hint kiyafeti almistim kapalicarsidan (biraz pahali) ama okadar güzeldiki herkes hala o kiyafetimi konusuyor.. bindallidan gina geldi degisik olmustum, ben bile kendime asik oldum :emir_bebek: bence düsünmelisin yani degisik olsun diyorsan düsünmelisin.. cünkü bindalliyi herkes giyiyor ama o gün tanidiklarini sasirtmak istersen benim yaptigim gibi, Hic pisman olmazsin ;)

değışık bı secım olmus hınt kıyafetı moda artık sanırım bı kac yerde daha görmüştüm yakısmıs sıze maşşallah:17: ben yinede bındallıdan yanayımm kendım ıcın nacızane fıkrımm:16:

Back