• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kez öz anne dehşeti!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Konya’da, iki yıl önce ayrıldığı sevgilisinden dünyaya gelen 4 ve 5 yaşındaki çocuklarına şiddet uygulayan kadının "insan öz çocuğuna bunu nasıl yapar" dedirten dehşet verici görüntüleri ortaya çıktı.
Sitene Ekle

Olay, Konya’nın Selçuklu İlçesi Yazır mahallesinde bir evde meydana geldi. Cumhuriyet Polis Merkezine giden Havva K. (36)’nin yakınları 4 ve 5 yaşındaki çocuklarına sürekli şiddet uyguladığı ihbarında bulundu. İki yıl önce ayrıldığı dini nikahlı eşinden dünyaya getirdiği oğlu Ş.A.(5) ile kızı M.A. (4)'yı zaman zaman yakınlarının yanında döven kadın yakınlarının ihbarı üzerine gözaltına alındı. Havva K. poliste “oğlum itince düştü, alnındaki kızarıklık bu nedenle oluştu” diye ifade verdi. Bunun üzerine Havva K., ifadesi alındıktan sonra cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

İŞTE O KORKUNÇ ANLAR (+18)

KALBİNİ YUMRUKLUYOR
Serbest kaldıktan sonra çocuklarına şiddet uygulamaya devam eden cani annenin oğlu Ş.A.’yı darp ederken yakınları tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kadın kanepede oturan oğluna yaklaşarak yumruk atıyor. Ağlayarak acılar içinde kıvranan çocuğuna şiddet uygulamaya devam eden kadın oğlunun kalbine “öl” diyerek yumruk vuruyor. Başka bir görüntü de ise zanlı "yeter bıktım" diyerek oğlunu sopayla darp ediyor. Bu esnada yanında oturan başka bir kadının da "vurma korkut. Senden yüz buluyor, şımarıyor" dediği duyuluyor.

http://www.milliyet.com.tr/bu-kez-oz-anne-dehseti--gundem-2172501/

2 tane kedım var onlara bile kızdığımda vuramıyorum ! İnsan kendı canına bunu nasıl yapabilyor?
Sen ben kedi köpeğimize vurmayız, ki onlarda canlı, 4 bacaklı olmaları birşey değiştirmiyor, böyle sözde anneler evlatlarını öldüresiye dövüyor.

Arkadaşlara katılıyorum, Allah'ın işine karışmak gibi olmasın ama keşke gerçekten hak edenler ana olsa, bunun gibi caniler değil:(

Üç dakikalık zevki için doğurduğu çocuğuna eminim ki adama olan nefretinden kırılası elleriyle zulmediyor sana tükürmek isterdim ama tükürüğüm daha temiz masum kıyamam sana atmaya...

Bir evladım 4 kuşum var hiç ayirmadim can candır insan nasıl kıyar

Sabahlara kadar bebeginizle oturup o ağlıyor diye agladigimizi biliriz eşimle o emmeden yemek yemediginizi biliriz altını değiştirmek için yarış yaptığımızı biliriz..

Lanet olsun sana...

Vardı ilkokulda kızımı döven oda ilkokula gidiyordu çocuğun anneside çıka,çıka öğretmen kadın çıktı çocuğumu dövdüğü için aldı çocuğu bir köşede dövdü ,

demin tv de izledim, araya bi adam giriyor yapma o çocuk daha diyor, kadının durmuyor adamıda itekliyo, bıraksa öldürecek herhalde

Son düzenleme:
E peki niye serbest bırakmışlar? Burada internetlerden sövmek, bela okumak çözüm mü? Bunu suç kabul etmeyen adaletin içine tüküreyim. Bundan sonra bu çocukların gördüğü şiddetten bu kadını serbest bırakan sorumlu. Hatta benim için bu kadından daha suçlu.

Kimisi cocuk sahibi olabilmek icin 1001 tane tedavi yöntemi dener yine kavusamaz bebegine...

Kimiside böyle 2 dakikalik zevk yasarken getiriverir dünyaya sonrada anneyim diye geçinir iste....

Back