Bu kez de Babalar Gn

dilmuh

hosgeldin oglum
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
7.490
4
156
Diğer
babam benim ben daha küçücük bi çocukken,senin nereye gittiğini bile anlayamayacak durumdayken gittin çooooooooook uzaklara.özledim baba demeyi elini tutup parka gitmeyi bana çikolata getirmeni herşeyi herşeyi özledim ya babam.babalar günün kutlu olsun.seni çooooook seven kızınnnnn...

yokluğununun 2 yılı....oysa asırlar gecti sankıı o kadar özledim kı senı.okadar çokk kanatlarının altına girmeye ihtiyacım varkii,sar benı baba sev benııı..çok yalnızım babamm.hasretın giderek büyüyor içimdeee...Senın çok sevıyorum babacımm mekanın cennet olsunnn....

Canim babacigim, seni cok ama cok ozledim ! Sen gittiginden beri kendime guvenimde yokoldu. Inan sana okadar ihtiyacim varki Babacigim, ellerini opmeye sarilmaya seninle konusmaya okadar ihtiyacim varki anlatamam...15 yasimdayken kaybettim seni, bu sene tam 11 sene oldu ama inan yokluguna hala alisamadim. Babam deyip sarilmayi ozledim, sana doyamadan kaybettim Canim Babacigim..Seni cok ama cok Seviyorum !!! Allah mekanini cennet etsin insallah ve Allah senden razi olsun bana boyle mukemmel bir baba sevgisi tattirdigin icin !!! Allah'im sana kabir azabi yasatmasin insallah senağlamasenağlamasenağlama

babacıgım seni çok özledim seninle dertleşmeye çok ihtiyacım var sen bizi bırakıp gitdiginde dünya durmuştu büyük bir boşluk anlatılmaz bir acı bense yaşayan bir ölüzamanla acının yerini özlem alıyor o en kötüsü çok geceler yüregimde bir yanmayla uyanırdım öyle büyük bir özlemki anlatamamseni rüyamda gördüğüm gün mutlulukla uyanıyorum seni çooook özlüyorum canım babacıgım mekanın cecnnet olsun

Back