Bu Kalp seni unutur mu? Show Tv

Pek fazla dizi kültürüm yoktur benim.
Bu kalp seni unutur mu ? başladığından beri her hafta takip ettiğim,şu an'a kadar izlediğim nadir dizilerden birisi.
Ancak;
Son iki bölümdür dizideki aşk,siyasetin önüne geçti diye düşünüyorum.
Elbette,sadece siyaset odaklı bir konu işlenmesini beklemiyorum.
Anlatmak istediğim,dizinin ana fikri 12 eylül ve 80'li yıllardaki hayat akışıysa eğer daha sosyal şeyler görmek istiyorum ben.
Cemile karekteri çok göz önüne çıktı mesela,özelliklede son bölümde.
Beni rahatsız eden de,söylediğim gibi dizideki aşkın kurgudaki ana fikrin önüne geçmiş olması.
Umarım,aşk temalı bir dizi haline getirmezler.

evet aşk siyasetin önüne geçti ama zamanı da gelmişti.... uzunca bi süre siyaset ana temaydı zaten... bence 1-2 bölüm aşk eksenli gitmesi normal,hatta gerekli...ama uzatırlarsa tadı kaçar o ayrı...

bencede cemilenin yaptığı hiç hoş değildi
yani tamam başkasına aşık olabilirsin sevebilirsinde
bari kocanla tamamen ayrılda öyle yap ne yapacaksan
birde yani adamın (kocasının) gözüne soka soka da olurmu bu yaa
yıllarca aynı yastığa baş koymuşsun çocuğunun babası insan biraz saygılı olur
haa bunun adı özgürlükse böyle özgürlük olmaz

cemilenin yaşadığı bana göre de ters
ama
cemile,diğer dizilerdeki eşini aldatanlar arasındaki en masum olan
eğer bihter gibi bi ilişki yaşasaydı daha çok reyting alırdı sanki
aşkı memnudaki çapan aşklarına bakınca
bu çok masum
siyasi bir diziye hiç yakışmadı tabi,
siyaset ve aşk her zaman iç içe olmuştur
bence aşk sahneleri de yerli yerinde
ben en çok hüseyinin haline üzülüyorum
eli kolu bağlı ve içerde
ama başı dik ve ne istediğini bilen birisi

cemile sinan aşkının yakınları tarafından bilinmesinin zamanı gelmişti bence...en azından yıldızın bilmesi cemilenin kararlarını doğru verebilmesi açısından çok iyi oldu....

cemıle ne kadar edepsizsın
yalçın o haldeyken bıle sınanın kollarına koştun
kadınlıgıdan utandım rezıllık yaa artık dızının amacı sastıı...aılemle ızlemeye utanıyorum bı de ınsanın gozune sokar gıbı cemılenın alyansını gosterıorlar sureklı cıkarsın mdem o alyansı ne halt yıyosa yesın

Yalçında da ne mide varmış cemile onunla gitmeyi kabul etti oda sesini çıkarmadı..Bence cemileyi istememesi lazımdı.Sonuçta karısı başka bi adamdan hamile kalmışkafamçokkarıştı

kadelencimm
bi özetlesene diziyi yaa ben tam izleymedim,
en son yalçın ank. ya ailesinin yanına gidicekti
cemiley sende isviçreye git diyolardı
sonrasında noldu,
kürşatın abisi nereye gitti,
ceza evinde noldu
elbiseleri çıkartıyolardı

Canım yalçın cemilenin gebelik testini buldu..Hamile olduğunu öğrendi..Cemileye geceyide götürücem böyle bi durumda kızımı sana bırakamam dedi..Cemile ağladı zırladı bütün gece düşündü..Sonra ben geceden ayrılamam seninle isviçreye geliyorum dedi..Peki bebek nolcak dedi yalçın..Cemile bebeği aldırdı..Yalçınla arabaya bindiler gittiler. Kerimde bbcnin sınavlarını kazanmış ingiltereye gitti..Bu arada o da yıldızdan kaçıyo..Yıldıza aşkını ilan etti..Cezaevine gelince mahkumlara tek tip giysi uygulaması gelmiş onlarda giymek istemiyolardı olay çıkarıyolardı..

Canım aklıma gelenler bunlarkaydirigubbakcemile3

amanın bebeği aldırdımı
ee sinanın haberi var mı
ya bütün kadro dağılıyomu ne,
ay elbise yüzünden nasıl dövdüler cezaevindekileri pislikler yaa

Bebeği aldırdı sinana aldırdıktan sonra söyledi..ısim düşündüğümüz bebeğimiz artık yok dedi..Ben de merak ediyorum bütün ekip bi yerlere dağıldı nolcakta bi araya gelcekler acaba..Sene atlatcaklar heralde..2 sene sonra falan diye..Çünkü cemilede kerimde 2 seneliğine gittiler..

evet sene atlatabilirler
sinana bişi olucak ama ne olucak
cemilenin anlatımlarından öyle anlıyorum

Evet 2002 yılında anlatıyo..O zamana kadar kimbilir neler oluyo..

22 senelik bir zamanı kapsıyor dizi....o yüzden bazı yerlerde sene atlatmaları gerek zaten...zamanı da gelmişti,sürekli aynı kısırdöngüde dönüyordu dizi....cemilenin yalçını istememesi ama ondan ayrılamaması....yıldızın kerimin farkına varamaması....hüseyinin cezaevinde şifreli irtibatı,isyanları.... bu böyle sürerrr,giderrrrr......
her neyse cemileyle yalçın dönünce bence barışmış olcaklar,cemile yalçının yaptıklarına rağmen kızım da kızım diyor ve hala yalçına boyun eğiyor zaten....
sinan çok zengin,çok meşhur bir işadamı olcak.....
hüseyin ölcek.... artık yıldızla kerimin bişeyler yaşaması gerek.....
yıldız kerimi aslında ne kadar çok sevdiğinin farkına varcak....
kerim çok başarılı bir gazeteci olarak geriye döncek....
kürşatla elifin de bebişi olcak,bayıldım onlara;çok tatlı bi çift oldular.....
daha da aklıma gelirse yazarım şimdilik bu kadar =)

22 senelik bir zamanı kapsıyor dizi....o yüzden bazı yerlerde sene atlatmaları gerek zaten...zamanı da gelmişti,sürekli aynı kısırdöngüde dönüyordu dizi....cemilenin yalçını istememesi ama ondan ayrılamaması....yıldızın kerimin farkına varamaması....hüseyinin cezaevinde şifreli irtibatı,isyanları.... bu böyle sürerrr,giderrrrr......
her neyse cemileyle yalçın dönünce bence barışmış olcaklar,cemile yalçının yaptıklarına rağmen kızım da kızım diyor ve hala yalçına boyun eğiyor zaten....
sinan çok zengin,çok meşhur bir işadamı olcak.....
hüseyin ölcek.... artık yıldızla kerimin bişeyler yaşaması gerek.....
yıldız kerimi aslında ne kadar çok sevdiğinin farkına varcak....
kerim çok başarılı bir gazeteci olarak geriye döncek....
kürşatla elifin de bebişi olcak,bayıldım onlara;çok tatlı bi çift oldular.....
daha da aklıma gelirse yazarım şimdilik bu kadar =)

yaww bütün d:gitme:iziyi anlattın geçtin
naptın senn :gitme:
hüseyin ölmesin yaa

yaww bütün d:gitme:iziyi anlattın geçtin
naptın senn :gitme:
hüseyin ölmesin yaa

hüseyinin bölümleri diziye renk katıyor,farklı yerlere götürüyor bizi ama şu da var ki....dizinin başrolü hüseyin değil....yıldız ve kerim...işte o yüzden hüseyin ölmeli... ya da yıldız onu unutmalı ama bu pek mümkün değil galiba... gerçi hayat bu ne olcağı belli olmaz...belki de yıldızı kerime aşık etcekler hüseyinle evli olmasına rağmen....sırf cemileyi anlayabilsin diye... ama tek bildiğim artık kerimle yıldız aşık olmalı.....

hüseyinin bölümleri diziye renk katıyor,farklı yerlere götürüyor bizi ama şu da var ki....dizinin başrolü hüseyin değil....yıldız ve kerim...işte o yüzden hüseyin ölmeli... ya da yıldız onu unutmalı ama bu pek mümkün değil galiba... gerçi hayat bu ne olcağı belli olmaz...belki de yıldızı kerime aşık etcekler hüseyinle evli olmasına rağmen....sırf cemileyi anlayabilsin diye... ama tek bildiğim artık kerimle yıldız aşık olmalı.....

valla kerimle yıldızın aşkına bişi diyemicem ama
bu film bana göre amacından sapmaya başladı
aşk üçgeni dizilerine benzemeye başladı
oysa ben siyasi film diye izliyorum
tamam aşk da olsun ama suyunu çıkarmaya başladılar
siyasi bişi kalmadı bi hüseyin kaldı,
dergide kapandı
ülke filmde bile çapulculara kaldı

Özal dönemindede siyasi olarak anlatacakları ne varki şekerim..

Hatırla Sevgilideki gibi bi sürü siyasi olay göremeyiz artık zaten...

Türk siyasi tarihi belli dönemlerde sadece sözde vardır.... zaten 80lere kadar siyaset siyasetmiş...Hatırla Sevgili ile kıyaslamamak gerek.... ha HS'de böyle bi duraklama görülseydi o zaman göze daha çok batardı.... projeyi güzel ayarlamışlar bence... ama ben asıl ileride 2002den günümüze yayınlanacak diziyi merak ediyorum...buna daha zaman var elbet ama olsun yine de merakla bekliyorum ben =) dizinin siyasetten aşka kayması normal bu açıdan... ve işin bir de ticari yönü var....dizide aşk olmasa izlenmez ki bu bakımdan yapımcıları da anlamak gerekir... sonuçta günümüz dizileri,filmleri halkın arzına uygun yapılıyor....sanat filmi ya da dizisi görmek malesef ki çok zor...zaten çok nadir görüyoruz bunları da...

Hatırla Sevgili ile kıyaslamamak gerek derken nasıl yani? Ben kıyaslamadım..Deniz Gezmişleri anlatabilmek farklı Özalı anlatabilmek farklı onu söylemek istedim..

Hatırla Sevgili ile kıyaslamamak gerek derken nasıl yani? Ben kıyaslamadım..Deniz Gezmişleri anlatabilmek farklı Özalı anlatabilmek farklı onu söylemek istedim..

yok canım o anlamda demedim...senin dediğini kastedtim aslında ben de.... iki dönemin siyasi temposu çok farklı yaa...HS'de bulduğumuz yoğun siyasi yaşamı bulamayız anlamında dedim....

Back