Bu Kalp seni unutur mu? Show Tv

aynen yalçından beklediğim bir davranıştı,cemile çok safca davrandı ve inandı
yalçının aliyi öpmemesi çok dokunuyo bana yaa filimde bile olsa o kuzunun ne kabahati var kabul etmeseydin o zaman,
bence sinan tepkisi çok normal ,aşık olduğu kadın arkasına bakmadan çekti gitti durumu anlatıp da gidebilirdi madem dönüşte boşanacaktı,
kibara gelince bence onun davranışları harika bayılıyorum kibbara hiç çocuğu olmamış birisi özlemini o çocuklarla gideriyor,
bir de şu dizinin saatini biraz öne alsalar tadından yenmicek
ben son reklamda yattım sonra noldu bittimi devam mı etti,
mahkemeden çıkıyorlardı en son sonra noldu

bana da çok dokunuyo Ali'nin hali...kıyamam ben ona,bi de o kadar şirin bi çocuk bulmuşlar ki...girip dsiziye yiyesim geliyo onu...o küçücük yaşında gördükleri....herşeyin de farkında...resimlerinde bile yer yok Yalçın'a.... Sinan'la diyalogu süperdi...bayıldım resmen...o kadar masum,o kadar içtendi ki...
saat konusunda katılıyorum...8 çok iyiydi oynama yapmalrı çok kötü oluyor....
Sinan'ın tepkisine gelince evet haklı kim olsa aynısını yapar ama niye dinlemedi hiç...bi dinleseydi keşke....

o halde tedavi olmaya giden bir erkek bi zahmet o şeyi düşünmesin...ki İstanbul'dayken bitmişti ilişkileri zaten...Sinan da bunu biliyordu...ve mantıklı düşünse o çocuğun kendi çocuğu olduğunu görürdü...Sinan salakça davranıyor bence...
evet Cemile Gece'den ayrılmamak için gitti ben bunu da cemile'nin saflığına veriyorum...Cemile başından beri saf bi karakterdi zaten...Yalçın öldürmeye kalksa yine acaba düzelmiş midir Yalçın diye bakcak olaylara :(

yalçın şerefsizliğin adiliğin en somut örneğini gösterdi mafoldumben gece mahkeme kararıyla kendi velayetine diğer küçüğüde cemilenin velayetine verildi cemile mahkeme sonrası sen geceyi annesinden ayırıyorsun yalçın dedi yalçında hayır mahkemenin izin verdiği günlerde göreceksin dedi tam yürüyecekti ki durdu ve haa tabi o gün gece hasta olmazsa dedi çok şerefsiz ya :kızgın:

'BU KALP SENı UNUTUR MU' SONA MI ERıYOR?
Show TV'nin dönem dizisi Bu Kalp Seni Unutur mu ekrana veda mı edecek?

Yakın tarihe ışık tutan ‘Bu Kalp Seni Unutur mu?’ ekrana veda ediyor. Yaklaşık 10 haftadır para almadan çalışan set ekibi kazan kaldırdı.

Başrollerini Bülent ınal, Melis Birkan, Okan Yalabık ve Berrak Tüzünataç’ın oynadığı yapım, 1980 darbesinden sonraki Türkiye’yi anlatıyor.
16 bölümü yayınlanan dizinin, Murat Belge, Fehmi Koru, Ertuğrul Kürkçü ve Mümtaz’er Türköne’nin de aralarında bulunduğu güçlü bir danışma kurulu var.
Bir ‘dönem dizisi’ olduğu ve çok sayıda ünlü ismi barındığı için maliyeti çok yüksek. Show TV’nin, uzun zamandır Asis Yapım’a ödemeleri aksattığı konuşuluyor.
Yapımcının, oyuncu ve set işçilerine maaş ödeyemediği iddia ediliyor. Bu yüzden ekip, 8-10 haftadır para almadan çalışıyor.
Sabrı tükenen ekip, geçen hafta CADDE’ye manşet olan ‘Artist Manifesto’yu devreye soktu ve mevcut şartlarda çalışmama kararı aldı.
Karar, dizinin ‘proje tasarımcısı’ Tomris Giritlioğlu’na bildirildi. Giritlioğlu, oyuncularının kararını Show TV yönetimine aktardı.
Bunun üzerine ‘Bu Kalp Seni Unutur mu?’ dizisinin setinde ‘STOP’ dendi.
Yaklaşık 10 gün boyunca hiçbir sahne çekilmeyecek. Oyuncular, yapımcı şirket ve kanalın son kararını bekliyor. Giritlioğlu’nun, diziyi bitirme kararı aldığı konuşuluyor.

Alıntıdır.

Offfff yamafoldumben:delphin:

Bu akşam yeni bölüm var çünkü ellerinde olan stoklar yayınlanıcakmış..Ama çekimler durdurulmuşmafoldumben

yok artık yaaa.... saçma sapan diziler devam ederken güzelim diziyi bitircekler.... ama bence tamamen bitmez başka kanala geçer.... bu kadar güzel devam ederken bitmemeli zaten... offff yaaaa sinir oldum şimdii....

show tv yemekteyiz'e para yatırmaya devam etsin.... batsın da görsün gününü,hıhh :(
ezel'i bile tutamadı elinden...topu topu 2dizisi vardı zaten....

Evet mervecim ezel gibi bunu da kaçıracak elinden..

Evet mervecim ezel gibi bunu da kaçıracak elinden..

saçma bi programa daha başlıyolar ya ona güvenmişlerdir... amaaa Tomris akıllı kadın,peşini bırakmaz bu işin... dizimizi izlemeye devam ederiz merak etmeyin...amaaa azcık da olsa ara istemiyorum ben yaaa :gitme::gitme:

saçma bi programa daha başlıyolar ya ona güvenmişlerdir... amaaa Tomris akıllı kadın,peşini bırakmaz bu işin... dizimizi izlemeye devam ederiz merak etmeyin...amaaa azcık da olsa ara istemiyorum ben yaaa :gitme::gitme:

Ben de ara istemiyorum ama ya başka kanal almazsa çok güzel gidiyodu:gitme:

Ben de ara istemiyorum ama ya başka kanal almazsa çok güzel gidiyodu:gitme:

ATV atak yaptı yeni Ay Yapım dizileriyle falan..parası bol belli...Kanal d kan kaybediyor sanmam onun alacağını....Star almaz zaten ki Star alırsa 2 bölüm sonra tadı kalmaz izlenmez...Star dizilerini bi türlü sevemedim ben.... Show çok büyük salaklık yapıyo umarım ki aklı başına gelir..
aslına bakarsan benim gönlüm dizinin yapılacağını duyduğumdan beri ATV'den yanaydı...Hatırla Sevgili'nin devamı gibi yayınlanacaktı ve daha da güzel reklam yapılıp,daha büyük bir kitleye hitap edebilecekti ama olmadı... belki Atv alır bi umut...ama bir dizinin günüyle kanalıyla saatiyle oynandı mı tat kayboluyo...inşallah dizimizin tadını kaçırmazlar :(

Evet mervecim inşallah dizimizin keyfini kaçırmazlar..

Atv de de bi sürü yeni dizi başlıyo bunu da almaz heralde gün kalmadı..:gitme:

Dün akşam bitecek diye zevk bile alamadım seyrederken hep yarım kalcak diye düşündüm..Final bile yapmıycaklar..

Evet mervecim inşallah dizimizin keyfini kaçırmazlar..

Atv de de bi sürü yeni dizi başlıyo bunu da almaz heralde gün kalmadı..:gitme:

Dün akşam bitecek diye zevk bile alamadım seyrederken hep yarım kalcak diye düşündüm..Final bile yapmıycaklar..

ben bilmiyodum bitceğini girememiştim nete gündüz... yıldız gitmicek durunnn! diye bağırcak hevesiyle izledim resmen... ama biterse yalçın cezasını bile çekmeden,sinanla cemile kavuşmadan biterse ....... :gitme::gitme:
:sinifsinif::sinifsinif:

ben bilmiyodum bitceğini girememiştim nete gündüz... yıldız gitmicek durunnn! diye bağırcak hevesiyle izledim resmen... ama biterse yalçın cezasını bile çekmeden,sinanla cemile kavuşmadan biterse ....... :gitme::gitme:
:sinifsinif::sinifsinif:

Offfff ya içine ettiler işte dizinin:umursamaz:

Akşam izledin mi sinan cemileye hiç yüz vermedi..Kızın eli havada kaldı..:umursamaz:

Offfff ya içine ettiler işte dizinin:umursamaz:

Akşam izledin mi sinan cemileye hiç yüz vermedi..Kızın eli havada kaldı..:umursamaz:

Cemile başta düşünemedi.Sinan isim düşünürken,sırf bebeği için çalışmaya başlıcakken o bebeği aldırdım dedi.mantıklı düşünse Ali'nin Yalçın'dan olmucağını anlardı ama işin içine aşk girince mantıktan eser kalmıyo tabi.Sinan'a üzülüyorum ben ama Cemile'ye de.hele ilk gece Cemile ağlama krizine girdi ya içimden bişey koptu resmen.ama şimdi çok moralim bozuldu diziyi bile unuttum :( bu kadar yarım kalmış olay varken,bu heyecanla giderken dizi bitmemeli....

dizi başka kanalamı geçiyooo
hoff bu dilberim diziyi 2. sayfaya nasıl düşüyo anlamıyorum:)

bölüm çok güzeldi
başını izleyemedim sıpamı uyutuyodum
hüseyin ne dedi de kaldı,
yıldız dönünce naptı,
cemileyi yalçın dövdü mü

çok heyecanlı bir yerinde bitti,
tahmin etmiştim yıldıza işkence yapanı o polis olduğunu
ben yıldız olsam o adamı bi benzetirdim
işkencecinin kardeşide işkencede ölmüş
nasıl başlarına gelince itirafta bulunuyorlar
illaki birilerin canı yanınca anlıyorlar işte karşılarındakini,
haftayayı merakla bekliyorum,

ben cemileyle kızının kavuşmasına ve cemilenin aşşağıda kızına şarkı söylediği sahneye dayanamadım çok dokundu bana. sonunda yalçın insafa geldi bu işkenceye son verdi

ben cemileyle kızının kavuşmasına ve cemilenin aşşağıda kızına şarkı söylediği sahneye dayanamadım çok dokundu bana. sonunda yalçın insafa geldi bu işkenceye son verdi

aynenn ben de ağladım valla
ama yalçının insafa geleceği belliydi

ayyy o şarkı sölemesi çok güzel di gerçekten bende ağladım onlarla
nekadar güzel bi kız nazar değmesin aynı da yıldıza benzıyo ya küçüklüğü olsa bukadar benzer
dizi kalkcak dıye duydum bnde sitesinde seti durdurmuşlar anlaşırlarsa devam etcekmiş
pek tutulmadı heralde
ama devam eder inşallah

Back