Yeni kuşağın, yakın tarihi dizilerden öğrenmeye çalışması ne acı değil mi arkadaşlar ?
Açıp bir kitap okumuyorlar da, bir yapımcı çıkacak, dizi yapacak ta izleyecekler bir zahmet, öğrenecekler.
Üstelik çok yakın tarih bu...Yazık.
saol canım izledim..... cemile daha güzel olmuş...hüseyin beklediğimin aksine hapisten çıkmış...sinan naptı ama yaa,bi başkasıyla....cık,cıkkk olmadı bu :S
Ben de bahsettiğim kuşağın içindeyim canım, detaylı bir toplumsal araştırma yapmadığım için yüzdeli oran veremeyeceğim ama genelleme yapmak durumundayız, ne yazık ki yeni kuşak yakın tarihini bilmiyor. Ancak TV yapımlarıyla aşk meşk ile süslenmiş hikayelerden öğrenmeye çalışıyor. :a015:
Gözlemlerim bu yönde, üzgünüm.
Ama siz onlardan değilseniz ne mutlu, çok sevindim =)olumunekankayizsmile
o Yalçın'ı boğabilir miyimmmmm ?? o ne gıcık bir adamdır yaaa :S ama ben bekliyodum ondan böyle bir şey...
Sinan çok fevri davrandı..mantıklı düşünen bir insanın o çocuğun Yalçoın'dan olmadığını anlaması gerkirdi..Yalçın oraya gittiğinde çocuk yapabilcek durumda mıydı Allah aşkına yaaa.....
Hüseyin'in içeri alınma durumu Kerim-Yıldız aşkı için gerekli hamleydi...
Kibar napıyo öyle yaa,annesi nasıl isterse öyle yetiştirir çocukları,sananee....
neyse aklıma gelenler bunlar....
sinanda ayrı bi aptal adam sakat haliyle nasıl çocuk yapacaksa hiçmi kafası basmıyo ya ya bu diziler adamı sinir hastası ederler.bu dizileri bitiriyim,daha yeni diziye başlamam artık.:umursamaz:
Cemile Geceden ayrılmamak için Yalçınla beraber gitti..Noldu yine sonuçta Geceden ayrılmak zorunda kaldı..
Cemile Geceden ayrılmamak için Yalçınla beraber gitti..Noldu yine sonuçta Geceden ayrılmak zorunda kaldı..
peki bunu sinana söyledimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?