Bu Kalp seni unutur mu? Show Tv

herkesin okumadığını nerden biliyorsunuz peki? evet okumayan,araştırmayan,dizilerle yetinen bir kesim var tabi ki.... ama okuyan da var unutmayın.... yeni kuşak diye bir genelleme yapmanız çok yanlış.... sizin tabirinizle yeni kuşaktan olan ben bu ifadenizden rahatsız oldum açıkcası,bu genellemenin içine girmememe rağmen içindeymiş gibi görünmek gerçekten üzüntü verici....

Ben de bahsettiğim kuşağın içindeyim canım, detaylı bir toplumsal araştırma yapmadığım için yüzdeli oran veremeyeceğim ama genelleme yapmak durumundayız, ne yazık ki yeni kuşak yakın tarihini bilmiyor. Ancak TV yapımlarıyla aşk meşk ile süslenmiş hikayelerden öğrenmeye çalışıyor. :a015:

Gözlemlerim bu yönde, üzgünüm.
Ama siz onlardan değilseniz ne mutlu, çok sevindim =)
olumunekankayizsmile

Ben de farkındayım yeni neslin yakın tarihimizi bilmediğini..

Hatta Hatırla Sevgiliyi izlerken bi arkadaşım Deniz Gezmiş diye biri varmıydı gerçekte diye sormuştu akannehirben onun bu sorusunda nedendir bilmem utanmıştım..Acımıştım..Kırılmıştım..Karmakarışık duygular içine girmiştim..:gitme:

saol canım izledim..... cemile daha güzel olmuş...hüseyin beklediğimin aksine hapisten çıkmış...sinan naptı ama yaa,bi başkasıyla....cık,cıkkk olmadı bu :S

Rica ederim canımolumunekankayizsmile

Evet sinanın yanında bi kadın var ama bakalım neymiş..

durumun ne kadar vahim olduğunu en az sizin kadar iyi biliyorum ama yine de ben kendi adıma üzüldüm açıkcası.....

o Yalçın'ı boğabilir miyimmmmm ?? o ne gıcık bir adamdır yaaa :S ama ben bekliyodum ondan böyle bir şey...
Sinan çok fevri davrandı..mantıklı düşünen bir insanın o çocuğun Yalçoın'dan olmadığını anlaması gerkirdi..Yalçın oraya gittiğinde çocuk yapabilcek durumda mıydı Allah aşkına yaaa.....
Hüseyin'in içeri alınma durumu Kerim-Yıldız aşkı için gerekli hamleydi...
Kibar napıyo öyle yaa,annesi nasıl isterse öyle yetiştirir çocukları,sananee....
neyse aklıma gelenler bunlar....

aynen yalçından beklediğim bir davranıştı,cemile çok safca davrandı ve inandı
yalçının aliyi öpmemesi çok dokunuyo bana yaa filimde bile olsa o kuzunun ne kabahati var kabul etmeseydin o zaman,
bence sinan tepkisi çok normal ,aşık olduğu kadın arkasına bakmadan çekti gitti durumu anlatıp da gidebilirdi madem dönüşte boşanacaktı,
kibara gelince bence onun davranışları harika bayılıyorum kibbara hiç çocuğu olmamış birisi özlemini o çocuklarla gideriyor,
bir de şu dizinin saatini biraz öne alsalar tadından yenmicek
ben son reklamda yattım sonra noldu bittimi devam mı etti,
mahkemeden çıkıyorlardı en son sonra noldu

Bence cuma 20.00 ye alsalar süper olur..
ızliyemiyorum , ancak tekrarı olursa..
Cemile güzelleşmiş , insan bakmaya doyamıyor..
Yalçın ne halt yemeye çalışıyor anlıyamıyorum
Bi o kadınla görüşüyor , birde cemileyi bırakmıyor
Kürşatın bazı lafları beni sinir ediyor
Geçen yayınlanan bölümde gereksiz birinin ismi geçti , bide övdüler ya deli oldum:mymeka:

Aynen bende Yalçından böyle bi davranış bekliyodum..Tamam bi yerde haklı olabilir cemileden intikam alıyo ama gecenin ne suçu var annesinden ayıracak..Ve ben geceyi hiç cemileye göstermiyeceğini tahmin ediyorum..Sonunda ne dedi tabi gece hasta olmazsa görürsün dedi manalı manalı..Yalçından bu da beklenir yani..

Merve katılıyorum sana Sinanın çocuğun kendinden olduğunu anlaması lazımdı..

yalçını dövmek istiyorum tutmayın beniÇok üzgünüm çoookcemileyi üzmek için çocuğu kullanıyor.gelmiş iffetsiz yaşam sürüyo diyo eee kendide aynı şeyi yaptı.cemilede salak yalçında sinsi

bu diziyi malesef geç keşfedenlerdenim ...geçen haftadan beri izlememe rağmen olayların
içine girdim bir anda...oyuncu kadrosu oldukça başarılı..
cemile karakteride diğer oyuncular gibi çok iyi oturmuş melis birkana...
dün akşam alinin gerçek babasıyla dialoğu ve kucağında uyuması çok etkileyiciydi...
ama cemileye kızdım ..kibarın çocuklarla su ile oynamasına neden bu kadar çok tepki
gösterdi kızı üzdü anlam veremedim..yaşadığı sorunların acısını resmen orada çıkardı...
cemile gibi bir karaktere yakışmadı açıkçası.

dün yalçına bende sinir oldum nedemek ya iffetsiz yaşam sürüyomuş kendi neyapıyo karısını aldatırken iyimi bide diyo ya kızını ancak hasta degilse görürsün sinanada sinir oldum cemileyi konuşturmadı bile kocan seni terketti diye bana geldin diyo ya önce bi dinle dimi

sinanda ayrı bi aptal adam sakat haliyle nasıl çocuk yapacaksa hiçmi kafası basmıyo ya ya bu diziler adamı sinir hastası ederler.bu dizileri bitiriyim,daha yeni diziye başlamam artık.:umursamaz:

bende çok seviyorum bu diziyi kadro mükemmel. biraz daha siyasi açıdan o günleri ifade edebilselerde tam benlik olacaktı. hatırla sevgili dizisi kadar geçmişe ışık tutmuyor. ah o yalçın karakteri deli ediyor beni de.

sinanda ayrı bi aptal adam sakat haliyle nasıl çocuk yapacaksa hiçmi kafası basmıyo ya ya bu diziler adamı sinir hastası ederler.bu dizileri bitiriyim,daha yeni diziye başlamam artık.:umursamaz:

zuhahah nie yapamasın canım
adamın şeyi sakatlanmamış olamaz mı:))
bence sinan tepkisinde çok haklı
öölece ortada kaldı
cemile çekti gitti
bi açıklama bile yapmadı

Cemile Geceden ayrılmamak için Yalçınla beraber gitti..Noldu yine sonuçta Geceden ayrılmak zorunda kaldı..

peki bunu sinana söyledimi

Tabiki söylemedi..

Bunu söylememin nedeni yani cemile Gece için Sinanı bırakıp gitti ama yine de Gece den ayrılmak zorunda kaldı..Yani yine aynı kapıya çıktı..Halbuki o zaman Yalçından ayrılsa en azından Sinanı kaybetmiycekti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…