- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
bende de böyle bir yaşam tarzı ya da tabu diyelim
neyse işte var ama dediğin gibi toplumun bakış açısı böyle olduğundan değil
ve toplumun bu bakış açısına da oldukça karşıyım
baskıyla yüzyıllarca namus koruduğumuzu sandık
ama saman altından yürütülen suları hiç göremedik
ne hacı hocaların ne ahkam kesenlerin ne kızlarını gördümalelacele evlenip 6,5 aylık erken doğumla ! aslan gibi çocukları oldu, 4-5 kilo civarında tosun maşallah
herkes kendinden sorumludur, kendi için doğruysa bitmiştir...
tabii,sizin için hata benim için değil. ama i,ben sizin düşüncenize saygı duyuyorum.
ilişkinin nereye varacağını biz bilemeyiz.yalnız, bekaretim gitti diye hayata küsecek değilim. haa beraber oldum ayrıldım. buda beni asla rahatsız etmez.
işte bakış açısı. sizi rahatsız edebilir ama ,beni etmiyor
Ortada kalmak kadar hemcinsini aşağılayan bir terimi kullanmak ne kadar kötü bir şeylmaz:
Kadın çalışıyor,iradesi özgür bir kişilikle yaşıyorsa ortada kalmaz.Hayatına devam eder,işte ortada kalan,kendine yetemeyendir..
bakın bu bekaret ve bunu karşıdan beklemek,kişilerin bulunduğu çevreylede orantılı. benim çevremde bu tarz düşünenler asla olmadı. ne ailemde ne akrabalarımda nede evlendikleri eşlerinde. arkadaş seçimimdede öyle...
yani buna önem vermediler.
o yüzden insanlar genelde kendi gibi düşünenlerle beraber olmalı diyorum.
seçimlerine saygı duyarım. evet kimsenin bekaretini sakladığı için eleştirilmeye hakkı yoktur.
ancak,aynı şeyi onlardan da beklerim. ama gözlemlerim maalesef öyle değil. genelde, ,bunun tersini savunanlara ,yani bekareti savunanlara, hakaret etmediğimiz halde ,maalesef ,diğer düşüncedekilerden aldığımız mesajlar çok üzücü.
hakaretler peşpeşe geliyor.günahkarsınız demeler vs vs vs.lmaz:
Bambusi,söylediklerinde sonuna kadar haklısın aslında.Benim burada söylemeye çalıştığım,fazla da derine inmemeye çalışarak şuydu aslında.Bana bekaretle ilgili ahkam kesenlerin çoğu bunu dine bağlamıştır ama hemen hemen hepsi de imam nikahı kisvesinde cinselliklerini yaşamayı hak görmüşlerdir.Dediğin gibi sadece dini açıdan ve inançları dolayısıyla bekarete önem verenlerden özür dileyerek ve bu yanlışımı düzeltmem için de bana vesile olduğun için sana teşekkür ederek asıl anafikrime geliyorum.Zaten milletin cinselliğiyle ilgilenen ve onları eleştirenler aslında inançları dolayısıyla değil,problemli kişilikleri dolayısıyla hak görüyorlar bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?