- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
Herkes istedigini yasar, yasar pisman olur olmaz kendine, bende yasamadim, yasayanlar da kendine yasamayanlar da, iyiki de yasamamisim ayni betis gibi diyorum bende, pisman olurdum bilemicem sanirim evet, tabi herkesin kendi gorusu kendi fikri, herkes ayni seyden ibaret degil, namus tabiki iki bacak arasinda vede degil, soyle yani namusu iki bacak arasinda goren ve herseyi yasayanlar var olmaz mi hic, her halti yiyip evlendiginde ay ben bakireyim falan filan derken, ben daha lisedeyken yani 6 sene once, kizlar konusuyorlardi arkadaslar yani .
Onlarin kuzeni mi bi arkadasi mi ne, bi erkekler birlikde olmus, ve evlencekmis ama kocasi illa bakire olmasi lazimmis kizin yani, ama kiz birlikde olmus bile biriyle, dugun gunu tam adet gunune getirmis kiz, ve iliskiye oyle adetli adetli girmis yani, kan geldi diyerekden,
tabi gunahlari, sevaplari kendilerine,
Herkes kendi istedigi gibi yapsin etsin, ben cevrem icin mi korucam kendimi hayir, benim dusuncem icin,benim bole bildigim icin, ben boyle istedim diye .
Onlarin kuzeni mi bi arkadasi mi ne, bi erkekler birlikde olmus, ve evlencekmis ama kocasi illa bakire olmasi lazimmis kizin yani, ama kiz birlikde olmus bile biriyle, dugun gunu tam adet gunune getirmis kiz, ve iliskiye oyle adetli adetli girmis yani, kan geldi diyerekden,
tabi gunahlari, sevaplari kendilerine,
Herkes kendi istedigi gibi yapsin etsin, ben cevrem icin mi korucam kendimi hayir, benim dusuncem icin,benim bole bildigim icin, ben boyle istedim diye .